• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2025 Aşılama Olacaklar Toplaşalım mııı🌸

Slm kızları bende aşılama yaptım bugün benim 8ci günüm ve ama ilk zamanlari çok acı çektim ya çok zordur ama zamanla geçti benim ilk asilamam sizinlerin ki nedir acaba sonuç alan var mı acaba ve çok acı çeken gebelik mi çoğunlukla kimse anlamıyormus normal gibi mis ve ben çok sabırsız birisiyim

Arkadaşlar merhaba, dün içime güzel hisler doğmuştu, evde ovilasyon testi vardı onu yapıp bir deniyim diye düşündüm hamilelik olduğunda ondada çift çizgi çıkıyormuş diye biliyordum arkadaşlarımda öyle olmuştu. İki çizgi çıktı. Heyecanlanıp 2 farklı hamilelik testi aldım ve ikiside negatif.. adetime 2 gün var. Yanılma payı umarım yüksektir… görüşü olan var mı? Çok fazla düştüm ben çünkü

Arkadaşlar merhaba, dün içime güzel hisler doğmuştu, evde ovilasyon testi vardı onu yapıp bir deniyim diye düşündüm hamilelik olduğunda ondada çift çizgi çıkıyormuş diye biliyordum arkadaşlarımda öyle olmuştu. İki çizgi çıktı. Heyecanlanıp 2 farklı hamilelik testi aldım ve ikiside negatif.. adetime 2 gün var. Yanılma payı umarım yüksektir… görüşü olan var mı? Çok fazla düştüm ben çünkü
Canım bende aksam 5 de yaptım negatıf cıktı sımdı gıdıp baktım yanında cızgı belırıyor acaba kuruma cızgısı mıdır

Eklentiler

• IMG_7920.webp
    IMG_7920.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_7918.webp
    IMG_7918.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 34
Testini ne zaman yaptın canım eger duruyorsa bı bakabilirmisin yanında cızgı gösteriyor mu bende celıskıde kaldım

Testini ne zaman yaptın canım eger duruyorsa bı bakabilirmisin yanında cızgı gösteriyor mu bende celıskıde kaldım
Ben 2 gibi yaptım. Şimdi tekrar baktım ama malesef tek bir değişiklik yok. Ovilasyon testim neden çift çıktı onu da anlayamadım. Seninkini anlayamadım kuruma çizgisi gibi ama inşallah olumludur belki yarın veya diğer gün çift çizgiyi görürsün inşallah.. ben göremiycem sanırım yine

Ama aradan 4 bucuk saat gectı 🥲sızın ılk negatif cıkan test yanınızda mı acaba bakma sansın var mı canım kurama cızgısı cıkmıs mı dıye
Ben test yapmamakta israrliydim bı tane almış arkadaşım onda da silik bir çizgi cikti canm ama aradan 10dk gecince çıktı oda umudunuzu kaybetmeyin kan sonucuna kadar umudumuz var bence 😥

Eklentiler

• IMG-20250212-WA0037.webp
    IMG-20250212-WA0037.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 36
Back
X