• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2025 Aşılama Olacaklar Toplaşalım mııı🌸

Hayır benimde eşiminde değerleri gayet olması gerektiği gibi aslında ama olmadı gittiğim doktorda aşılama önerdi bende devlette böyle bı imkan varken değerlendirmek istedim özeller çok pahalı
Evet öyle ama benim gittiğim özel. Hakkında hayırlısı olsun Rabbim kucağımızı boş bırakmasın🤲🏼 buraya gebelik haberini vermeye de gelelim 🥰🥹

Çatlatma iğnesinin 5. Aşılamanın 2. Günündeyim ovulasyon testi yaptım böyle çıkması normal mi iğneden dolayı mı acaba
Evet cunku 10güne kadar en az iğnelerinde etkisi oluyor 12. Yada 14. Gün kandan bakılması sağlıklı olan, umarım sonuç güzel olur❣️

Evet öyle ama benim gittiğim özel. Hakkında hayırlısı olsun Rabbim kucağımızı boş bırakmasın🤲🏼 buraya gebelik haberini vermeye de gelelim 🥰🥹
İnşallah canım benim ara ara sol kasığımda ağrı oluyo ama dünkü gibi şiddetli değil bide fitil kullanıyorum ama ilaç geri akiyo benden normal mi acaba bu lavaboya gidince fark ediyorum sende var mı öyle bişey

Merhaba güzel sonuçlar alalım hep birlikte inşallah. benim reglim 2 gün gecikti. Ovitrelle 8 Ocak aşılama 10 ocaktı 21 ocakta betam 2.41 çıktı net negatif galiba değil mi. Her zaman 1.20 çıkardı

Merhaba güzel sonuçlar alalım hep birlikte inşallah. benim reglim 2 gün gecikti. Ovitrelle 8 Ocak aşılama 10 ocaktı 21 ocakta betam 2.41 çıktı net negatif galiba değil mi. Her zaman 1.20 çıkardı
2 gün sonra regl olmazsanz bidaha kan verin bence yükselebilir net sonuç 14 gün sonra belli olur diyorlar siz 11ci günde vermizsiniz

merhaba aşılama oncesi yumurtalar icin verecekleri ilacı adetin 5. günü baslarsam geç mi olur bu ay. adetin 5. günü gidebilcem doktora

Back