- 17 Temmuz 2019
- 252
- 120
- 53
- 37
Sabret canım bende salı günü randevum bakalımİlki 368 çıktı ikincisi 1099 pazartesiye çağırdı beni ama çatlayacam o güne kadar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabret canım bende salı günü randevum bakalımİlki 368 çıktı ikincisi 1099 pazartesiye çağırdı beni ama çatlayacam o güne kadar![]()
Masallah ikiz olma ihtimali yüksekİlki 368 çıktı ikincisi 1099 pazartesiye çağırdı beni ama çatlayacam o güne kadar![]()
Sen tekrar kan testi yaptın mı canımSabret canım bende salı günü randevum bakalım
bana da öyle geliyo ama tek de olabiliyormuşMasallah ikiz olma ihtimali yüksek
Yok Cnm salı günü gitcem doktora o zaman yaptircamSen tekrar kan testi yaptın mı canım
Çok yüksek çıkınca mi ikiz oluyor acaba kan değeriN
bana da öyle geliyo ama tek de olabiliyormuş![]()
Öyle diyorlar ama kimisi de değerle ilgisi yok ultrasonda belli oluyor diyoÇok yüksek çıkınca mi ikiz oluyor acaba kan değeri
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin canimÖyle diyorlar ama kimisi de değerle ilgisi yok ultrasonda belli oluyor diyo
Amin canım hepimize inşallahRabbim hayırlı evlatlar nasip etsin canim
Tebrik ederim arkadaşım rabbim saglikli bir şekilde kucağına almayı Nasip eder insallah bende aşılama için beklerken kendiliğinden hamile olduğumu öğrendim hersey yolunda gidiyordu dün düşük yaptım rabbim kimseye yaşatmasınKızlar aşılamadan sonrakı ay hiçbirsey yapmadan hamile oldugumu öğrendim ümidinizi asla kaybetmeyin hiç ummadığım anda oldu
Evet hatirliyorum sizi asilama surecesinde konuşmuştuk gecmis olsun herseyin hayirlisi umarim en kisa surede bebeginize kavusursunuz sizdeTebrik ederim arkadaşım rabbim saglikli bir şekilde kucağına almayı Nasip eder insallah bende aşılama için beklerken kendiliğinden hamile olduğumu öğrendim hersey yolunda gidiyordu dün düşük yaptım rabbim kimseye yaşatmasın![]()
Allah razi olsun rabbim isteyen herkese nasip etsinEvet hatirliyorum sizi asilama surecesinde konuşmuştuk gecmis olsun herseyin hayirlisi umarim en kisa surede bebeginize kavusursunuz sizde![]()