Benimde 1600 civarı tuttu .Kolay değil bu süreç hele ki senin yolunda uzakmış , gönül isterdi ki tutsun ama Allahım doğru zamanda sağlıklı evlat versin.Ben de olmazsa çok üzüleceğim biliyorum emek veriyoruz ama Rabbim ol demeyince olmuyor ki.Biz emek veriyoruz takdir onun.Evet canim ilaclar dahil 2000 lira tuttu il disina gidip geliyordum 4 saatlik yol asilama icin toplam 4 defa gidip geldik cok zor bir surecti uzulmemek elde degil
Evet canim ilaclar dahil 2000 lira tuttu il disina gidip geliyordum 4 saatlik yol asilama icin toplam 4 defa gidip geldik cok zor bir surecti uzulmemek elde degil
O zaman bence aşılama yaparlar hemen. Çünkü 35 ve sonrası yapmıyorlar. İnşallah gerek kalmaz Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah32 yaşındayım canım.
Hiç öyle düşünme yaptırmasaydın keşke deneseydim diyecektin emin ol.Hep yapmadıklarımızda kalır insanın aklı öyle düşün.Şimdiki aklım olsa aşılama yaptırmazdım sebepsiz inferlite benim normalde 2.5sene tutmamış şimdi mi tutcaktı yani benimolan 2200tl ve psikolojime oldu
O zaman bence aşılama yaparlar hemen. Çünkü 35 ve sonrası yapmıyorlar. İnşallah gerek kalmaz Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Kaç gün sonra yaptınKızlar değerim 368 çıktı inanamıyorum ben yainanamadım idrar testi de yaptım Allahım size de nasip etsin inşallah çok şaşkınım
Bende yaptım ama 12gun testi ama negatif çıktı.bugün de gidemedim bugün 15 günüm sadece bel ağrısı var benimEvet yarin adet sancim falanda gitti keske 12.gun test yapmasaydim daha stres oldum
Allahimm yaraabiimm cok guzel bi haber :) hayırlı olsuuunnnKızlar değerim 368 çıktı inanamıyorum ben yainanamadım idrar testi de yaptım Allahım size de nasip etsin inşallah çok şaşkınım
Amin inşallahallah razı olsun canım rabbim cümlemize nas,ip etsin inşallah
Çok sağol canım evet ilk aşılamaHayırlı olsun canım. Darısı bekleyen herkese. İlk aşılaman mıydı?
Yaaaİlk asilamam maalesef negatif doktora gidemeden hasta oldum
Dualarım sizinle canım o kadar iyi anlıyorumki siziCanım seni tebrik ederim tutmamış biri olarak senin tutması beni çok mutlu etti bacak ağrım var diyenlerin genelde tutyor senin aşılama sebebin neydi ve hangi il ve hastanede yaptırmştın yazabilir misin, bir de hamiş olarak bize de dua et olur mu bize de nasip olsun sende sağlıkla kucağına al inşallah
Teşekkür ederim canımAllahimm yaraabiimm cok guzel bi haber :) hayırlı olsuuunnn
Bugün 15. GünümKaç gün sonra yaptın
Ben dee istiyorrruuummm bu mutluluktan Allahim sen konuyu biliyorsunTeşekkür ederim canım
İnşallah sen de yaşayacaksın hepiniz yaşayacaksınız inşallahBen dee istiyorrruuummm bu mutluluktan Allahim sen konuyu biliyorsuncok amin
Hakkımızda hayırlısı elden ne gelir ki, tabi dediğinde doğru o yüzden zaten bir kere de olsa deniyim dedim ama umudum yoktu erkek faktörlü kısırlık daha zor bence ne yapsan olmuyorHiç öyle düşünme yaptırmasaydın keşke deneseydim diyecektin emin ol.Hep yapmadıklarımızda kalır insanın aklı öyle düşün.
Bence de ya benimde esimden kaynakli olmuyor .aslinda ameliyat oldu 3. Ayda toparlandi . Iyiye gidiyordu hersey ama sanirim degerleri dustugu icin olmuyor yine .Hakkımızda hayırlısı elden ne gelir ki, tabi dediğinde doğru o yüzden zaten bir kere de olsa deniyim dedim ama umudum yoktu erkek faktörlü kısırlık daha zor bence ne yapsan olmuyor
Bence de ya benimde esimden kaynakli olmuyor .aslinda ameliyat oldu 3. Ayda toparlandi . Iyiye gidiyordu hersey ama sanirim degerleri dustugu icin olmuyor yine .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?