Temmuz ayi asilama

Evet canim ilaclar dahil 2000 lira tuttu il disina gidip geliyordum 4 saatlik yol asilama icin toplam 4 defa gidip geldik cok zor bir surecti uzulmemek elde degil
Benimde 1600 civarı tuttu .Kolay değil bu süreç hele ki senin yolunda uzakmış , gönül isterdi ki tutsun ama Allahım doğru zamanda sağlıklı evlat versin.Ben de olmazsa çok üzüleceğim biliyorum emek veriyoruz ama Rabbim ol demeyince olmuyor ki.Biz emek veriyoruz takdir onun.

Evet canim ilaclar dahil 2000 lira tuttu il disina gidip geliyordum 4 saatlik yol asilama icin toplam 4 defa gidip geldik cok zor bir surecti uzulmemek elde degil

Şimdiki aklım olsa aşılama yaptırmazdım sebepsiz inferlite benim normalde 2.5sene tutmamış şimdi mi tutcaktı yani benim😞 olan 2200tl ve psikolojime oldu

Şimdiki aklım olsa aşılama yaptırmazdım sebepsiz inferlite benim normalde 2.5sene tutmamış şimdi mi tutcaktı yani benim😞 olan 2200tl ve psikolojime oldu
Hiç öyle düşünme yaptırmasaydın keşke deneseydim diyecektin emin ol.Hep yapmadıklarımızda kalır insanın aklı öyle düşün.

Canım seni tebrik ederim tutmamış biri olarak senin tutması beni çok mutlu etti bacak ağrım var diyenlerin genelde tutyor senin aşılama sebebin neydi ve hangi il ve hastanede yaptırmştın yazabilir misin, bir de hamiş olarak bize de dua et olur mu bize de nasip olsun sende sağlıkla kucağına al inşallah🙏🏼
Dualarım sizinle canım o kadar iyi anlıyorumki sizi 🙏🏼 Trabzonda ktü tıpta yaptırdım pko vardı prolaktinim de yüksekti aşılamaya başladığımızda ona rağmen tuttu çok şükür 🙏🏼

Hiç öyle düşünme yaptırmasaydın keşke deneseydim diyecektin emin ol.Hep yapmadıklarımızda kalır insanın aklı öyle düşün.
Hakkımızda hayırlısı elden ne gelir ki, tabi dediğinde doğru o yüzden zaten bir kere de olsa deniyim dedim ama umudum yoktu erkek faktörlü kısırlık daha zor bence ne yapsan olmuyor😞

Hakkımızda hayırlısı elden ne gelir ki, tabi dediğinde doğru o yüzden zaten bir kere de olsa deniyim dedim ama umudum yoktu erkek faktörlü kısırlık daha zor bence ne yapsan olmuyor😞
Bence de ya benimde esimden kaynakli olmuyor .aslinda ameliyat oldu 3. Ayda toparlandi . Iyiye gidiyordu hersey ama sanirim degerleri dustugu icin olmuyor yine .

Dikkat ettim bayan kısırlığında daha aktif ilaçlar var ve kalanlar hep bayandan sorun olanlar erkekte sorun olanlardan çözülen çok nadir olay hep tüpe gidiyor

Back