Temmuz ayi asilama

slm kızlar aşılama yaptırmayı düşünüyorum yalnız bana yaparlr mı aşamaları nelerdr bilmiyorum.1 buçuk yıllık evliyim 6. ayında hamile kaldım 8 haftalıkken kalp atışı durması sonucu kürtaj oldum 7 ay korunduk 6 aydır deniyoruz henüz olmadı.dr hiç bir sıkıntımın olmadığını söylüyor eşiminde yok.sadece folic asit içiyorum.adetlerimde düzenli ov. testiyle yumurtlama günlerimi de belirleyip değerlendiriyoruz ama olmadı bu durumda isteğimiz halinde yaparlar mı acaba bilgisi olan var mı

Allah bekleyen herkese nasip etsin sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Benim de 4 gün kaldı bakalım benim de sadece göğüslerim çok şişti ve ağrıyor
Canım inan 0 umudum vardı sonucu görünce inanamadım inşallah sen de güzel haberi alırsın

Çok şanslısın Rabbim tamamına erdirsin darısı bizlere olsun inşallah.Göğüs şişmesi ne zaman başladı benim daha çok yeni 3. günüm ama merak ediyorum olsaydı başlarmıydı belirti diye
Valla tam hatırlamıyorum ama ilk günlerde hiçbirşey yoktu bende canım ilk haftanın sonlarına doğru şişti galiba

Benim bildiğim 1 yıl içinde korunmasız ilişkiye rağmen olmuyorsa tedaviye başlıyorlar. Özelde belki aşılama yaparlar ama devlette heörn yapmazlar. Yumurta takibi ile başlarlar. Tabi yaş da önemli

Olsun umudu kaybetmek yok.Pes etmeden devam etmeliyiz.Özel de mi yaptırdın sen?
Evet canim ilaclar dahil 2000 lira tuttu il disina gidip geliyordum 4 saatlik yol asilama icin toplam 4 defa gidip geldik cok zor bir surecti uzulmemek elde degil

Evet canım sen diyordun ama ben inanamıyordum darısı sana inşallah yarın mıydı kontrolün
Canım seni tebrik ederim tutmamış biri olarak senin tutması beni çok mutlu etti bacak ağrım var diyenlerin genelde tutyor senin aşılama sebebin neydi ve hangi il ve hastanede yaptırmştın yazabilir misin, bir de hamiş olarak bize de dua et olur mu bize de nasip olsun sende sağlıkla kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…