Evet canım iğne vurundum gonal f 75 vurdum her gün. Kontrole gittiğimde 16 ml olmuştu bi tane yumurtam vardı 2 gün sonra da aşılama yapıldıİğne mi vurundun karnından
Çok sevindim canım çok güzel bir haber darısı bizlere inşallahKızlar evet hamileyim kadın dogumcuya gitmem lazim darısı sizin olur sizden haberler alırız:))çok sevincliyim
25.49 çıktıAyyy gözünaydın canım kaç çıktı değerin
Amin canım duaların seninleÇok sevindim canım çok güzel bir haber darısı bizlere inşallah
2 gün sonra tekrarlayacak mısın ben az önce tekrar kan verdim inşallah 2 ye katlamıştır ilk değerim yüksekti baya25.49 çıktı
Bugün doktora gidicem kese var mi diye baktircam.2 gün sonra tekrarlayacak mısın ben az önce tekrar kan verdim inşallah 2 ye katlamıştır ilk değerim yüksekti baya
Hayırlı olsun canım. Böyle haberleri almak hepimizi çok mutlu ediyor. Kendi adımıza daha da umutlanıyoruz. Sağlıklı tadını çıkaracağın bir gebeliğin olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Kızlar evet hamileyim kadın dogumcuya gitmem lazim darısı sizin olur sizden haberler alırız:))çok sevincliyim
1500ü geçince görünür kese canım ben aradım pazartesi çağırdı doktorBugün doktora gidicem kese var mi diye baktircam.
Amin Cnm sağol duaların seninleHayırlı olsun canım. Böyle haberleri almak hepimizi çok mutlu ediyor. Kendi adımıza daha da umutlanıyoruz. Sağlıklı tadını çıkaracağın bir gebeliğin olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Anladim canım beni de cuma gel dedi bakalım çoruma gidicem olmazsa orda muayene olucam bakalim1500ü geçince görünür kese canım ben aradım pazartesi çağırdı doktor
Çok teşekkür ederim canim kupa falan atmadık sadece sülük o bölgedeki kani emdi o kadarHayirli olsun bebisinizbenim esim bel fitigi icin gecen hafta suluk attirdi bi hekime . Peki icerde kalan pis kani nasil çektiniz kupa mi attiniz
Tebrikler arkadaşımKızlar evet hamileyim kadın dogumcuya gitmem lazim darısı sizin olur sizden haberler alırız:))çok sevincliyim
Benim esimde beline suluk attirdi hani sülüklerin cektigi kan disinda icerde kalan kani da kupa atarak cekmislerdi . O yuzden sordum canimÇok teşekkür ederim canim kupa falan atmadık sadece sülük o bölgedeki kani emdi o kadar
Eşiniz varikoselmiydiBenim esimde beline suluk attirdi hani sülüklerin cektigi kan disinda icerde kalan kani da kupa atarak cekmislerdi . O yuzden sordum canim
Evet canim varikoseldi ama sülük islemine bel agrisi için gitti . Varikosel icin ameliyat olduEşiniz varikoselmiydi
Rabbim şifa versin sülük her ikisi içinde şifaEvet canim varikoseldi ama sülük islemine bel agrisi için gitti . Varikosel icin ameliyat oldu
Doktor gördüm dedi ama çok bastirmayacagim dedi cumartesi gel dedi bu hafta gidecem insallah kan verdiniz mi ilkinde kaç ciktiCanım sende varmı belirtiler keseyi gördünüz müRukenn65
İlki 368 çıktı ikincisi 1099 pazartesiye çağırdı beni ama çatlayacam o güne kadarDoktor gördüm dedi ama çok bastirmayacagim dedi cumartesi gel dedi bu hafta gidecem insallah kan verdiniz mi ilkinde kaç cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?