- 17 Temmuz 2019
- 252
- 120
- 53
- 37
Yarın kan sonuç çıkacak bakalım nasip Allah isteyene tattirsinHamilesin
Çıkınca yaz hemenYarın kan sonuç çıkacak bakalım nasip Allah isteyene tattirsin
Yazicam canım, arkadasim bana karbonat yaptı .kopurdu arkadaşımın köpürmediÇıkınca yaz hemen
Evet canim15. gün derken aşılamanın yapıldığı günü de sayıyor musunuz kızlar
İdrar testi yapsaydın bitane dahaYazicam canım, arkadasim bana karbonat yaptı .kopurdu arkadaşımın köpürmedi
İdrar testi yapsaydın bitane daha
[/QUO yarın ola hayır ola bakalım yazarım sabah
Sağlık olsun canim bir dahakine insallahİlk asilamam maalesef negatif doktora gidemeden hasta oldum
Süpersin tebrik ediyorum darısı diğer arkadaşların başına insallah dua etKızlar değerim 368 çıktı inanamıyorum ben yainanamadım idrar testi de yaptım Allahım size de nasip etsin inşallah çok şaşkınım
Eşimede ameliyat olman gerekir dediler biz istemedik yakin cevremden biriyde varikoseldi sülük tedavisi olmuştu sonuç almıştı bizde evde kendimiz attik ve bir ay geçmeden hamileyimNasil yani .. benim esimde varikosel vardi ameliyat oldu ama daha yok bisey
Canım tedaviye ne zaman başladın kaçıncı gün aşılama yapıldı?ben bugün tedaviye başlıycam aşılamam bayrama gelir diye korkuyorumBayanlar bir şey sorucam benim beklenen adet tarihim 12 Ağustos. Aşılamadan 14 gün sonrası da 3 Ağustos’a denk geliyor. Son adet tarihimden hesaplarsam 10. Günümde aşılama yapıldı şimdi ben beklenen adet tarihimi neye göre hesaplıcam acaba
12 Temmuz’da adetimin 3. Günü başladık 18 Temmuz sabah erkenden çatlatma iğnemi vurundum 19 Temmuz öğleden sonra da aşılamam yapıldı.Canım tedaviye ne zaman başladın kaçıncı gün aşılama yapıldı?ben bugün tedaviye başlıycam aşılamam bayrama gelir diye korkuyorum
7gün sonra hemen yapıldı mı12 Temmuz’da adetimin 3. Günü başladık 18 Temmuz sabah erkenden çatlatma iğnemi vurundum 19 Temmuz öğleden sonra da aşılamam yapıldı.
31temmuz bugün başlıycaz bizde tedaviye ama ne zaman aşılama olacak bilmiyorum bayramda gelince telaşe ettim12 Temmuz’da adetimin 3. Günü başladık 18 Temmuz sabah erkenden çatlatma iğnemi vurundum 19 Temmuz öğleden sonra da aşılamam yapıldı.
Evet çok çabuk oldu bende anlamadım o yüzden hiç umutlu değilim ben7gün sonra hemen yapıldı mı
Kaç milim olmuş yumurtaların?Evet çok çabuk oldu bende anlamadım o yüzden hiç umutlu değilim ben
Sağol canım inşallah isteyen herkese nasip etsin AllahSüpersin tebrik ediyorum darısı diğer arkadaşların başına insallah dua et
İğne mi vurundun karnındanEvet çok çabuk oldu bende anlamadım o yüzden hiç umutlu değilim ben
Hayirli olsun bebisinizEşimede ameliyat olman gerekir dediler biz istemedik yakin cevremden biriyde varikoseldi sülük tedavisi olmuştu sonuç almıştı bizde evde kendimiz attik ve bir ay geçmeden hamileyim
Ayyy gözünaydın canım kaç çıktı değerinKızlar evet hamileyim kadın dogumcuya gitmem lazim darısı sizin olur sizden haberler alırız:))çok sevincliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?