• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2025 Aşılama Olacaklar Toplaşalım mııı🌸

Ben 9 gün kullandım(bu süre zarfında yumurta gelişimi için kontrollere gittim). 10. Gün kontrolüm vardı yumurtam gelişmiş gece 22.30 da ovitrelle çatlatma iğnesini vuruldum. 12. Gün aşılamam oldu.
Aslında tamamen senin yumurta gelişimine bağlı bi süreç.
Ben 10 gün kullandım. Yumurtalarınız nasıl ne zaman büyürse ona göre ilerlicek süreciniz. O yüzden 2-3 güne bir takip önemli
Bugün 3. Gün oldu kullanalı bakalım, 5. günde kontrole çağırdı. Benim yarım olduğu için asla çok fazla yumurta gelişsin istemiyor doktorum inş tek sağlıklı yumurta gelişir 🙏

Sizinle süreçlerimiz arasında birkaç gün var. Bende 17 Ocak’ta başladım tedaviye ve ben de 75 doz olarak vuruluyorum. Yarın kontrolüm var, bakalım kaç yumurta gelişecek. Umarım ikimizin ve diğer isteyen herkesin de süreçleri dilediğimizce sonuçlanır 🍀
Bende 75 ml olarak vuruluyorum canım cuma günü benim kontrolümde. İnş güzel haberler alırız süreçlerimiz yakınmış bilgilendirelim birbirimizi 🌺

Back