Amin canim senin kacinci gununRabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimize nasip etsin inş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim senin kacinci gununRabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimize nasip etsin inş![]()
Ay hadi insallah neden oyle gec saglik ocaginda mi verdinKan verdim az önce. 3 gibi çıkar heralde![]()
Evet canımAy hadi insallah neden oyle gec saglik ocaginda mi verdin
Bilmiyorum sanki sende var birsey ☺Evet canım
daha erkenmis senin stres yapmaman lazim kanama takilan cihazdan ve rahim agzi darsa tahristen dolayi oluyormus rahimden gelmiyor yani kan sabirli ol insallah bebegin seninledir3. günüm benim.Ama şu an hiç belirtim yok aşılama sonrasında da lekelenme ağrı vs olmadı.Sağ tüpüm kapalı benim İhtimalim düşük ama olsun ben sanki sol tarafımda bir melek varmiş gibi düşünüyorum belki etkisi olur![]()
Stresli değilim ama aşırı heyecanlıyım.Bir de yanımda çalışan en yakın arkadaşım da 4 haftalık gebe ve bütün gün onunlayım ister istemez hep aklımda.Kalp atışım hızlanıyor aklıma gelince :) İnş tutunmuştur bana yavrucakBilmiyorum sanki sende var birsey ☺
daha erkenmis senin stres yapmaman lazim kanama takilan cihazdan ve rahim agzi darsa tahristen dolayi oluyormus rahimden gelmiyor yani kan sabirli ol insallah bebegin seninledir
Canim benim asilamam sali sabahi yapildi pazar aksami ovitrileyi vurdum pazartesiyi bos gectik ortalama 36 saate denk gelmesi lazimKızlar merhaba,
Kafam çok karışık
2 yumurtam var sağ ve sol olarak 16 mm
Hemşirem cumartesiyi pazara bağlayan gece 00:00 da ovitrelle vur dedi yada ben öyle anladım
Fakat aşılama tarihim 30.07.2019 - 08:00 yani yarın saat hesabı yaptığımda 55 saate denk geliyor
Acaba iğne saatini mi yanlış anladım ben sizler nasıl yaptınız ?
ben yanlış yaptım ozaman off yaCanim benim asilamam sali sabahi yapildi pazar aksami ovitrileyi vurdum pazartesiyi bos gectik ortalama 36 saate denk gelmesi lazim
doktorunu ara hemen canım.BEN
ben yanlış yaptım ozaman off ya
Hayırlı olsun.Sağlıkla kucağına al inşallah.İlk aşılamada mı oldu? herhangi bir belirti oldu mu aşılama sonrası?Kızlar değerim 368 çıktı inanamıyorum ben yainanamadım idrar testi de yaptım
Allahım size de nasip etsin inşallah çok şaşkınım
Çok sevindim canım ya harika bi haberKızlar değerim 368 çıktı inanamıyorum ben yainanamadım idrar testi de yaptım
Evet ilk aşılama. Sadece göğüslerim şişti bide dün ara ara bel ağrısı oldu başka hiç belirti yoktu canımHayırlı olsun.Sağlıkla kucağına al inşallah.İlk aşılamada mı oldu? herhangi bir belirti oldu mu aşılama sonrası?
Sağol canım darısı sana da inşallahÇok sevindim canım ya harika bi haber![]()
kaçıncı günün bugun?Kızlar değerim 368 çıktı inanamıyorum ben yainanamadım idrar testi de yaptım
Çok şanslısın Rabbim tamamına erdirsin darısı bizlere olsun inşallah.Göğüs şişmesi ne zaman başladı benim daha çok yeni 3. günüm ama merak ediyorum olsaydı başlarmıydı belirti diyeEvet ilk aşılama. Sadece göğüslerim şişti bide dün ara ara bel ağrısı oldu başka hiç belirti yoktu canım
Allah bekleyen herkese nasip etsin sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Benim de 4 gün kaldı bakalım benim de sadece göğüslerim çok şişti ve ağrıyorSağol canım darısı sana da inşallahİnan hala sonuca bakıyorum rüya mı diye
Evet doktoru arayin asilamayi öne alir belkiBEN
ben yanlış yaptım ozaman off ya