- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
Yok canım yapmadım yarın belki yaparımCanım ne yaptın sen test yaptın mı
Sakin umutsuz olma benim degerimde 2 di 5 gün sonra tekrar yaptim 58 çıktı
Ay ınşallah canım senınde hayırlı olsunSakin umutsuzluga kapılma ilaclarina devam et adetin üstünden geçene kadar bu kadar zahmetini çekmişsin bir hafta on gün daha devam et benim geç dollenmisti seninde öyle olma ihtimalin var
Allah razi olsun canimAy ınşallah canım senınde hayırlı olsun
Canım sen yarın da bi yapsana kan testi belki yükselmiştirYarın hastalık gunum sınırden progestanıda bıraktım adetim gelıyorsa gelsın dıye
Canım hiç sanmıyorum ama salı gunu randevum var doktora genel olarak bir hormon testi yapicam sen ne yaptin agri falan vaya bir belirti varmiCanım sen yarın da bi yapsana kan testi belki yükselmiştir
Canim bende catlatma ignesinden sonra bakmadan asilama yapanlardanim bu doktora gore degisiyor sanirim bakan var bakmayan var ama doktorum bana adet olursan 3.gunu gel yumurtalara bakalim catlamismi catlamamismi diye sanirim o zaman belli oluyorKızlar merhaba sayfada yazılanları okuyamadım o yüzden sizlere sormak istediğim bir şey var. 27 Temmuz’da aşılamamı oldum.Aşılamadan 38 saat önce çatlatma iğnesi yaptım; ama doktor yumurtam çatlamış mı bakmadan aşılama yaptı normali bu mu? Ben de heyecandan sormayı unuttum
Hiçbişey yok canım tamamen umudum tükendi test yapmaktan bile vazgeçecem sanırımCanım hiç sanmıyorum ama salı gunu randevum var doktora genel olarak bir hormon testi yapicam sen ne yaptin agri falan vaya bir belirti varmi
Bende yarın gitcem kan verip baktircam.bilmiyorum çıkacak mi bende ümidini yitirdimHiçbişey yok canım tamamen umudum tükendi test yapmaktan bile vazgeçecem sanırım
Bence yarin bir test yap en azindan icindeki suphe yok olur olmazsada allah buyuk sabir insallah pozitiftir canimHiçbişey yok canım tamamen umudum tükendi test yapmaktan bile vazgeçecem sanırım
Hadi hayırlısı canimBende yarın gitcem kan verip baktircam.bilmiyorum çıkacak mi bende ümidini yitirdim
Tek çizgi göreceğimi bile bileBence yarin bir test yap en azindan icindeki suphe yok olur olmazsada allah buyuk sabir insallah pozitiftir canim
Ben kan vermek bile istemiyorum idrar testi yapcam olsa çıkar zaten 15. Gün yarınBende yarın gitcem kan verip baktircam.bilmiyorum çıkacak mi bende ümidini yitirdim
Normalde 14.gun hasta olmak gerekmiyormu bu durumda adetin gecikmis oluyorBen kan vermek bile istemiyorum idrar testi yapcam olsa çıkar zaten 15. Gün yarın
Sperm zaten içerde 72 saat yaşıyor ondan dolayı bakmadılar sanırım.o gece ilişki istedi ve bir de sabahın 5 inde. Sonra gün aşırı dediCanim bende catlatma ignesinden sonra bakmadan asilama yapanlardanim bu doktora gore degisiyor sanirim bakan var bakmayan var ama doktorum bana adet olursan 3.gunu gel yumurtalara bakalim catlamismi catlamamismi diye sanirim o zaman belli oluyor
Bana da doktor asilama yapildiktan sonraki gun iliski olsun adet yada hamilene kalana kadar artik iliski onermiyorum dedi canim benim bugun 14.gunumSperm zaten içerde 72 saat yaşıyor ondan dolayı bakmadılar sanırım.o gece ilişki istedi ve bir de sabahın 5 inde. Sonra gün aşırı dedine zaman yaptırdın canım sen?
Demek ki her doktor ayrı bir şey söylüyor. Ben ovulasyon testi yapıyorum hala koyu çıkıyor iğneden dolayı sanırım. Adet günün ne zaman?belirti var mı bebiş adınaBana da doktor asilama yapildiktan sonraki gun iliski olsun adet yada hamilene kalana kadar artik iliski onermiyorum dedi canim benim bugun 14.gunum
Yok canim 12.gun kan testi yaptim negatif cikti suan da cok fazla adet sancisi cekiyorum insallah senin tutar canimDemek ki her doktor ayrı bir şey söylüyor. Ben ovulasyon testi yapıyorum hala koyu çıkıyor iğneden dolayı sanırım. Adet günün ne zaman?belirti var mı bebiş adına
Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimize nasip etsin inşYok canim 12.gun kan testi yaptim negatif cikti suan da cok fazla adet sancisi cekiyorum insallah senin tutar canim
Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimize nasip etsin inşYok canim 12.gun kan testi yaptim negatif cikti suan da cok fazla adet sancisi cekiyorum insallah senin tutar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?