- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
hadi hayirlisi cnm ins sikica tutunurlar mujdeli haber verirsin cnm kendin isteyince doktordan iki tane embriyo transferi yapjyomu yoksa sartlarimi varTransferim olduuuuu :) 2 tne minnos icimde
oyyy maşallah yaa gözlerim doldu çok duygulandım canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım çok güzel yaaTransferim olduuuuu :) 2 tne minnos icimde
Ilk denememde tek koymustu bunda iki. Ben bisey demedim guzelim. 28 yasim da :)hadi hayirlisi cnm ins sikica tutunurlar mujdeli haber verirsin cnm kendin isteyince doktordan iki tane embriyo transferi yapjyomu yoksa sartlarimi var
Kuzum insallaaah yarabbim. Senin durum ne?oyyy maşallah yaa gözlerim doldu çok duygulandım canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım çok güzel yaa
tm cnm bende 28 yasindayim soylesem koyarlarmi acabaIlk denememde tek koymustu bunda iki. Ben bisey demedim guzelim. 28 yasim da :)
Doktorunla bi konus belki koyar ozellerde koyuluyor genellikletm cnm bende 28 yasindayim soylesem koyarlarmi acaba
Iki gunsonra iki kati cikarsa ne mutlu sana :)Merhaba kızlar yarına kadar dayamadım kan testi yaptırdım bugün 9.gün 57.14 çıktı nasıl sizce??
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah tutunurlar ikinize darısı başımıza canım :)Transferim olduuuuu :) 2 tne minnos icimde
MaşaAllah çok iyi bence canım sağlıkla devam etsin inşaAllahMerhaba kızlar yarına kadar dayamadım kan testi yaptırdım bugün 9.gün 57.14 çıktı nasıl sizce??
Çok sevindim canım senin adına. stres yapmamaya çalış hayırlısıyla kalp atışını da duyacaksın :)Gunaydinnnn
Hastanemizde yaptırdığımız sonuçlarda gayet güzel çıktı...salı gunu tekrardan yapılacak ..sanki kalp atışı duymadan hala inanamiyacagim sevinçle korku aynı anda yaşanıyor...Allahım ınş hep böyle sağlıkla yol almayı nasip eder ..ve herkesi mutluluktan aglatir ınş..
Amh değerim 4 üzerinde çıkmasına rağmen 2 yıldır olmadı bebeğimiz normal yollardan,tüp bebek denedik onda da döllenme olmadı ilkinde. Şimdi ikincisini deniyorum.Amh değeri için üzülme,bir arkadaşımın 1'li birşeydi senin gibi,doktor tüp bebek yaptır normal yolla zor olur dedikten bir ay sonra kendiliğinden hamile kaldı.Amh değerin için birşey diyemem ama psikolojik olarak bence zaman vermelisin kendine. En azından ayağın iyileşene kadar erteleyemez misin
benim daha çok vaaarrr kuzular sende durum nedir?Olumlu sonuç alan arkadaşları tebrik ederim. Benim 2. Günüm bitti kaldı 10 gün
Merhaba ben de ağustos adetim ile tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum. Önümde 1 ay var tavsiyeleriniz neler? İlk tüp denemem olacak inşallah ilk ve son olsun. Bende sıkıntı yok gibi eşim de dna hasarı hareket ve morfoloji sorunu var. Mikroçip deneyeceğiz ama ben extra imsi de istiyorum. İnşallah emeklerimiz boşa gitmez. Allah hepimizin göbüşünü hayırlı sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah.benim daha çok vaaarrr kuzular sende durum nedir?