Temmuz- Ağustos 2018 Tüp Bebek Tedavisi

Dualarım seninle canım bize de söyle sonucu merak ederiz :)

aynen canım verdin mi kan ? :) me zamn çıkacakmış:)

malesef negatif canim.. 0,5 cikmis degerim hic tutunma bile olmamis anlasilan hayirlisi cok üzgünüm bide is yerindeyim cocuklara nasil yansitmicam bilmiyorum bende yeni ögrendim

malesef negatif canim.. 0,5 cikmis degerim hic tutunma bile olmamis anlasilan hayirlisi cok üzgünüm bide is yerindeyim cocuklara nasil yansitmicam bilmiyorum bende yeni ögrendim
Canım benim çok üzüldüm.. üzüntünü de anlayabiliyorum inan kolay değil bu anı defalarca yaşamış biri olarak zor, Rabbim sirayet versin sana inşallah en kısa zamanda nasib etsin. Dua edeceğim sana inşallah, umudunu yitirme..

sagol canim evet defalarca negatifi görmekden yikildim piskolojim kaldirmiyo artik allah razi olsun duaya ihtiyacim var allahim sabir versin gönlüme ferahlik versin rabbim sanada hayirli saglikli bi evlat nasip etsin insallah

sagol canim evet defalarca negatifi görmekden yikildim piskolojim kaldirmiyo artik allah razi olsun duaya ihtiyacim var allahim sabir versin gönlüme ferahlik versin rabbim sanada hayirli saglikli bi evlat nasip etsin insallah
Amin canım benim bi gelecek bakacaksın sevineceksin şaşıracaksın.. gelecek o güzel günler :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…