İnşallah canım Allah hepimize nasip etsintm cnm saol ins bebisin simsiki tutunur sana
aminnnnnİnşallah canım Allah hepimize nasip etsin
Amh değerin için birşey diyemem ama psikolojik olarak bence zaman vermelisin kendine. En azından ayağın iyileşene kadar erteleyemez misinMerhaba kızlar. 2 yıllk evliyim. Bir adet düşüğüm var. Rahim ameliyatı oldum kavis olduğu için. Rahim iltihabi var dedi doktor 2 ay antibiyotik tedavisi gördüm. Aşılama yaptırdım ama sonuç negatif. Bugün doktorla görüşmeye gittik. Amh değerim 1.47 bana düşük olduğunu boşuna aşılamayla falan uğraşmama mi direk tüp Bebek yaptırmami hatta biran önce yaptirmam gerektiğini yoksa değerin düşeceğini falan söyledi. Tabi bu beni çok üzdü çünkü daha önce bunu diyen bir doktor olmamıştı. Kendi doktorum doğum izninde onun yerine bakan doktor bu. Aşılamayı da o yaptı ama ben iğneleri kullandım yumurta büyüdü gel dediği günden 2 gün önce merdivenden yuvarlandim. Ciddi kan kaybı yaşadım dikişler atıldı bunun içinde antibiyotik kullandım. Bunları önemsemedi bile sırf yapmak için yaptı aşılamayı. Haliyle umudum yoktu. Şimdi toparlanmış değilim. Ayak liflerim yırtılmış doktor zorlama dedi. Bu adam bana yürüyüş yap egzersiz yap diyor. Tenezzül edip test dahi yapmıyor hemen iğne kullan tup Bebek yapalım modunda. Şaştım kaldım. Sizce de çok mu düşük amh değerim?
Ben ertelemek istiyorum da doktor beni korkuttu. Bekleme bence değerin daha çok düşer falan gibisinden.Amh değerin için birşey diyemem ama psikolojik olarak bence zaman vermelisin kendine. En azından ayağın iyileşene kadar erteleyemez misin
Benim bugün dahil çarşamba gününe kadar kullanacağım iğneler 1230 tuttu kontrolden sonra artacak ama canım doktorum 2500 3000 i bulur duruma göre dedi dünkizlar igneler ne kadar tutuyor cok pahali tutuyor diyolar dogrumu
Başka bi doktora daha görünemez misin canım. Bi akıl daha danışmak gerekir bence. Anlattığınız kadarıyla ben bile doktorunuza pek güvenemedim açıkçası. Olmuş olsun bi an önce diye kalkışılır mı dünyanın parası yazık değil mi emeklere beklentilere.Ben ertelemek istiyorum da doktor beni korkuttu. Bekleme bence değerin daha çok düşer falan gibisinden.
Gözükecem canim randevu aldım acibademden profesörmus ona gideyim istedim genetik testlerine kadar yapiyormus sonra karar veriyormuş bunlar gibi havadan konuşmuyor. Doktor çok önemli ya. Moral vermek yerine bunalıma soktu biziBaşka bi doktora daha görünemez misin canım. Bi akıl daha danışmak gerekir bence. Anlattığınız kadarıyla ben bile doktorunuza pek güvenemedim açıkçası. Olmuş olsun bi an önce diye kalkışılır mı dünyanın parası yazık değil mi emeklere beklentilere.
Doktor önemli canım. İnşallah güzel haberler alırsın sıkıntı yapma kendine. Geç olsun ama hayırlı haberlerle sonuçlansın herşey. Sende moralini yüksek tutmalısın bu süreçte.Gözükecem canim randevu aldım acibademden profesörmus ona gideyim istedim genetik testlerine kadar yapiyormus sonra karar veriyormuş bunlar gibi havadan konuşmuyor. Doktor çok önemli ya. Moral vermek yerine bunalıma soktu biziaşılama sonrası adet olmadım ben bakalım dedi estradiol ve progesteron testi yaptı onlar istediği gibi çıksa aşılama adetini olmadan yine iğne kullandirip yumurta toplamaktan bahsetti.
Çok teşekkür ederim canım:) Destegin icin çok sagol.Doktor önemli canım. İnşallah güzel haberler alırsın sıkıntı yapma kendine. Geç olsun ama hayırlı haberlerle sonuçlansın herşey. Sende moralini yüksek tutmalısın bu süreçte.
200 tl üstü geneldeAmh testi özellerde yaklaşık ne kadar fiyatı acaba ?
Evet adetin 2. veya 3.günü gitmeniz gerekiyor.kizlar ben tup bebek icin gidicem adetliykenmi gidicem
kizlar ben tup bebek icin gidicem adetliykenmi gidicem
oyle yapicam sabah erkenden yarin gidicez on gorusme icin bakalim artik hakkimizda hayirlisiCanım ben öyle gidilmezki tüp e şimdiden git görüş ki istenilen testler falan var onları yapsınlar
Ben ertelemek istiyorum da doktor beni korkuttu. Bekleme bence değerin daha çok düşer falan gibisinden.
Polipler 1di 2olmuş canım en son ameliyat olmamak için düşmesini bekleyeceğim bir ay falan olmadı ameliyat olacağım canım