ben transferimi olamadım henüz canım polip çıktı rahmimde onun için önce ameliyat olmam gerekiyormuş. O yüzden bilmiyorum ama yumurta toplama çok kolay oldu benim için. Transferini benden önce olursun belki :)Tamam çok teşekkür ederim. Oeki transfer işleminde herhangi bir ağrı acı var mı?
Anladım canım, Allahım dirayet versin. En kısa zamanda nasib etsin Aminn.kısmet değilmiş. Elle tutulur sebep yok. Genetiğe gidecek bundan sonrası canım.
Geçmiş olsun canım. Benim tedavim eylülün ilk haftası bakalım bende neler çıkacak. Neyse geç olsun da en güzel en hayırlı şekilde olsun inşallah.ben transferimi olamadım henüz canım polip çıktı rahmimde onun için önce ameliyat olmam gerekiyormuş. O yüzden bilmiyorum ama yumurta toplama çok kolay oldu benim için. Transferini benden önce olursun belki :)
Evet ağrı normalmiş :) Suat bey de aynısını söyledi dün kontrolüm vardı 6 yumurta görünüyormuş inşallah hepsi iyi kalitededirBen jimer de yim canım transferim oldu bekliyorum
Ağrı olacak tabii canım yumurtaların büyüyor iyi birşey bu
İnşallah canım ikimiz için de olumlu olsun inşaAllahEvet ağrı normalmiş :) Suat bey de aynısını söyledi dün kontrolüm vardı 6 yumurta görünüyormuş inşallah hepsi iyi kalitededir
Umarım pozitif sonuç alacaksın:) heyecanlı bekleyiş..
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım sağolasınGeçmiş olsun canım. Benim tedavim eylülün ilk haftası bakalım bende neler çıkacak. Neyse geç olsun da en güzel en hayırlı şekilde olsun inşallah.
Normal şuan hiç bişey hissetmemen his arayıp moralini bozma hayırlısı ile çocuğunu kucağına almak nasip olsun inşallahMerhaba kızlar benimde transferimin 2. günü. 1 tane 3. Gün bir tane dondurulmuştan 5. gün transferi var. Yani hissetmem gereken nedir acaba hiç birşey hissetmiyorum
Adetle gitmedi mi doktor ne dedi peki. Evet bu süreçte beklemek zor çok doğru ama herşeyde bi hayır vardır polip olmadığını bilmeden tedaviye başlasaydın negatifle sonuçlanacaktı o kadar maddi manevi emek boşa gidecektiMerhaba kızlar bugün doktora gittim polipler duruyor sinirlerim bozuldu. Bu süreç beni gerçekten çok üzüyor.. beklemek çok yorucu..
Merhabalar umarım en kısa zamanda sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Temmuz 2012 ilk tüp bebek tedavimizi olduk. Ordan önce kadın Doğum muayenesinde iki polip görüldü. Adetle gitmiyor et beni gibi yapışık galiba. Tüp bebek merkezine gittiğimde orada histereskopiyle aldılar . Sonrasında 2 embriyoyu dondurdular . 1 ay sonra 1 tanesi transfer edildi. Diğeri tekrar dondurulamadı. Şimdi kızım 5 Yaşında . Polip tutunmasını engelleyebilirmiş . Transferden önce tedavi olursan iyi olur bence de. Siz önleminizi alın. İyi günlerMerhaba kızlar bugün doktora gittim polipler duruyor sinirlerim bozuldu. Bu süreç beni gerçekten çok üzüyor.. beklemek çok yorucu..
haklısın canım ama zaten tüp bebek tedavi sürecinde oluştu yani ilaçlardan olduğunu düşünüyorum ben. öncesinde yoktu olsaydı zaten doktor görürdü ve ameliyat derdi ama işte naparsın daha beklemem gerekiyormuş..Adetle gitmedi mi doktor ne dedi peki. Evet bu süreçte beklemek zor çok doğru ama herşeyde bi hayır vardır polip olmadığını bilmeden tedaviye başlasaydın negatifle sonuçlanacaktı o kadar maddi manevi emek boşa gidecekti
amin canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim, bende ameliyat olacağım canım zaten geçmeyecek birşey olduğunu anladım. Allah bağışlasın canım kızını :) ne güzel , ikinci tüp başarısız oldu demişsin ben 1. ye daha polipe üzülürken sen nelerle uğraşıyorsun kendimden utandım gerçekten rabbim nasib etsin ikinci evladını inşallah aminn..Merhabalar umarım en kısa zamanda sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Temmuz 2012 ilk tüp bebek tedavimizi olduk. Ordan önce kadın Doğum muayenesinde iki polip görüldü. Adetle gitmiyor et beni gibi yapışık galiba. Tüp bebek merkezine gittiğimde orada histereskopiyle aldılar . Sonrasında 2 embriyoyu dondurdular . 1 ay sonra 1 tanesi transfer edildi. Diğeri tekrar dondurulamadı. Şimdi kızım 5 Yaşında . Polip tutunmasını engelleyebilirmiş . Transferden önce tedavi olursan iyi olur bence de. Siz önleminizi alın. İyi günler
Yapma bosuna morelini bozma derimKızlar ya transferimin 6. Günü. Bir tane 3. Gün bir tane 5. Gün embriyosu var. İdrar testi yapsam hiç bişe çıkmaz mı ki. Korkuyorum
O c ile başlayan ilaç benide etkilemişti canım gonalf birşey yapmıyor ama diğeri etkiliyor acıtıyor bi hafif sersemlestirmisti beni korkma zaten çok kısa süreçler İnşallah Rabbim tez zamanda kavuştururBenimde 5.gunum gonal f 225 kullaniyorum dun ilkkontrole gttim guzel gelismis yumurta catlamasin diye cetrodite diye igne verdi hergun olacagim ama acitiyor baya benim transfer ekimde olacak nasipse eylulde histeroskopi olucam ve yumurtalarda dondirulacak bakalim insallah guzel kolay gecer gunlerimiz ama bu igneler beni korkutmaya basladj ilaclar drgistkce:/