• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şişli memorialde tüp bebek

Sebepsiz inferlite denildi önce. 3 aşılama 3 tüp bebek yapıldı. İlk iki tüp bebkte dollenme olmadı. Onlar üniversite Hastanesi'nde oldu. Üçüncü Ankara Memorialde oldu. Orda da ikisi dollendi ama ikinci gün gelişimi durdu. Sebebini anlamadılar. 37 yaşındayım belki yumirta kalitesizliği vardır diyorum. Ama hormonlarim falan her şey normal. Eşimde yüzde 32 DNA hasari çıktı. Bir kezde burda denemek istiyorum. Olmazsa bieakicam artık.
Allah bi an önce bebeğine kavuştursun moralini yüksek tutmaya çalış rabbim ol der olur nasip herşey dua ediyorum herkes için 🤲🤲

Allah bi an önce bebeğine kavuştursun moralini yüksek tutmaya çalış rabbim ol der olur nasip herşey dua ediyorum herkes için 🤲🤲
Amin.. teşekkür ederim. Hepimiz için inşaallah. Sizin ilk denememiydi? Memnun musunuz şişli Memorialden? En çok hastaneye karar verirken strese giriyorum. Birde embriyolog aradığında. Surekli bir döllenmeme problemi😱 Bu sefer piezzoelektrik deneyecekler. Bakalim ne olacak

Amin.. teşekkür ederim. Hepimiz için inşaallah. Sizin ilk denememiydi? Memnun musunuz şişli Memorialden? En çok hastaneye karar verirken strese giriyorum. Birde embriyolog aradığında. Surekli bir döllenmeme problemi😱 Bu sefer piezzoelektrik deneyecekler. Bakalim ne olacak
Benim bi aşılama var olumsuz ilk tüp bebek denemem hemşireleri biraz suratsız ve açıklama yapmaktan bıkmışlar sadece onun haricinde memnun kaldım bakalım Semra hanım zaten işinde iyi biriymiş birkaç kadın doğumdan üst üste duyunca birazda araştırdım gerçekten işinin ehli tavsiye ederim

Semra kahraman sadece ön görüşmede demi? Diğer doktorlar degisiyor mu?

Back