Temmuz- Ağustos 2018 Tüp Bebek Tedavisi

hayatimda ilk defa hafta sonu cabuk gecsin istiyorum
pazartesi kan verecem her saniye diken üstündeyim ya adet olacam diye bugün tüm gün karnim agridi her saat tuvalete gittim geldi diye ortada bisey yok insallahh tutunmustur yavrum kizlar dua edin
Dualarım seninle canım bize de söyle sonucu merak ederiz :)

insallah canimm bugünde bitti sükpr sabah kan vermeye gidecem adetim gelcek diye korktum ama gelmedide karnimin agrisida gitti allahimmm insallah icim kipir kipir esimin dogum günü var 3 gün sonra ona en büyük hediye bu olur herhalde
aynen canım verdin mi kan ? :) me zamn çıkacakmış:)

malesef negatif canim.. 0,5 cikmis degerim hic tutunma bile olmamis anlasilan hayirlisi cok üzgünüm bide is yerindeyim cocuklara nasil yansitmicam bilmiyorum bende yeni ögrendim

malesef negatif canim.. 0,5 cikmis degerim hic tutunma bile olmamis anlasilan hayirlisi cok üzgünüm bide is yerindeyim cocuklara nasil yansitmicam bilmiyorum bende yeni ögrendim
Canım benim çok üzüldüm.. üzüntünü de anlayabiliyorum inan kolay değil bu anı defalarca yaşamış biri olarak zor, Rabbim sirayet versin sana inşallah en kısa zamanda nasib etsin. Dua edeceğim sana inşallah, umudunu yitirme..

Canım benim çok üzüldüm.. üzüntünü de anlayabiliyorum inan kolay değil bu anı defalarca yaşamış biri olarak zor, Rabbim sirayet versin sana inşallah en kısa zamanda nasib etsin. Dua edeceğim sana inşallah, umudunu yitirme..
sagol canim evet defalarca negatifi görmekden yikildim piskolojim kaldirmiyo artik allah razi olsun duaya ihtiyacim var allahim sabir versin gönlüme ferahlik versin rabbim sanada hayirli saglikli bi evlat nasip etsin insallah

sagol canim evet defalarca negatifi görmekden yikildim piskolojim kaldirmiyo artik allah razi olsun duaya ihtiyacim var allahim sabir versin gönlüme ferahlik versin rabbim sanada hayirli saglikli bi evlat nasip etsin insallah
Amin canım benim bi gelecek bakacaksın sevineceksin şaşıracaksın.. gelecek o güzel günler :*

X