Temmuz- Ağustos 2018 Tüp Bebek Tedavisi

Ya stres yapmamakta elimizde değil canim ya. Bende tüp Bebek yaptıracam yoksa gittikçe strese giriyorum. En iyisi biran önce sonuca ulaşmaya çalışmak. Her doktor başka bişey söylüyor. Sonrada stres yapma diyorlar nasıl yapacaksak ne zormus ya

Tamam canım oh içim rahatladı vallahi Allah razı olsun . Bakam duruma göre İnşallah düşer düşmezse de artık ameliyat ama kısa duruyorsa oh ne iyi

Tedaviye başlayan bayanlar vücudunuzda ne gibi değişimler yaşıyorsunuz paylaşır mısınız.benim bugün itibariyle 10 gün oluyor.kasık ve göğüs ağrılarım var.karnımı şiş hissediyorum.kilo almış gibi hissediyorum

Inşallah güzel şeyler duyarsın canım
cnm gittim hersey normal nedensiz infertile dedi doktor bi kez daha asilama dedi doktor biz istemedik tup yaptirmak istiuoruz dedik vitamin yazdi omega3 decavit buyuk ihtimal bayramdan sonra ignelere baslicam

cnm gittim hersey normal nedensiz infertile dedi doktor bi kez daha asilama dedi doktor biz istemedik tup yaptirmak istiuoruz dedik vitamin yazdi omega3 decavit buyuk ihtimal bayramdan sonra ignelere baslicam
Bencede aşılama istemediğin iyi olmuş canım şansı düşük çünkü. Inşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim

Ben çok acıkıyorum canım midem kazinir gibi oluyordu tok olsam bile, hafif göbeğigöbeğimde şişkinlik oluyordu . Iğneler bitmeye yakında kasıklarımdaki gerginliği hissedebiliyordum.

Kızlar az önce koldan iğnemi yaptım ama nasıl olduysa yeri şişti taş gibi oldu kolumu tutuyor ağrısı.böyle olan var mı ne yapmalıyım acaba içinde hava mı kaldı şırıngnın

Kızlar az önce koldan iğnemi yaptım ama nasıl olduysa yeri şişti taş gibi oldu kolumu tutuyor ağrısı.böyle olan var mı ne yapmalıyım acaba içinde hava mı kaldı şırıngnın
Hava kalmış olabilir canım yerini temizleseydin belki ondandır. Doktoru ara bence göbekten yapman gerekmiyor mu hem neden koldan yapıyorsun?

Merhaba kızlar 14 tane yumurta toplandı 5 tanesi iyi kaliteli olarak donduruldu.bir ay progesteron yüksek olduğu için bekledik ve 10 temmuz da transferimiz gerçekleşti .dr.20 temmuz de kan testi istedi şimdiye kadar herşey yolunda ilerliyor sonu da ınş hayırlı olur....beklemek heyecanlı ve stresli ,dayanamayıp idrar testi yaptım çok silik çıktı yinede çok umutlanip üzülmek istemedim..rabbim isteyen herkesin kucağına hayırlı sağlıklı evlat versin..

Son düzenleme:
Benim de saat 1de transferim var kizlar. 2. Denemem. Ilkinde bebegimin kalbi durdu. nolur bana dua edin..

amin cnm ins simsiki tutunmustur bebis sana guzel haberini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…