- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.299
- 44
Hayırlısı olsun canımMerhabalar salı yumurta toplamam var Cuma da transfer
Neden 5. Güne kadar beklemiyorsunuz merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canımMerhabalar salı yumurta toplamam var Cuma da transfer
Hayırlı olsun canım belirti arama olan belirtilerde hepsi ilaçlardan kaynaklı. Sadece kendine dikkat et çok ağır kaldırma ani sıçramalar yaşama transfere giderken duşunu alıp git parfüm deodorant makyaj yapmadan git en doğal halinle duşunu ilk üç gün almamaya dikkat et ki ben 5 gün almadım bide ılık ve oturarak al muhakkakBnmde c .Tesi transferin gerçekleşti. Hamile kalan arkadaşlarm belirtileriniz neler oldu bizi de bilgilendirir misiniz :)
Gunaydin. Bugün benim 8. Günüm ve çok korkkuyorumbenim daha çok vaaarrr kuzular sende durum nedir?
Korkma canım inşallah tutunur minik yavrun sana :)Gunaydin. Bugün benim 8. Günüm ve çok korkkuyorum
Benimde 7tane vardı canım 6sı birinci kalite dediler 5.gün bizim istediğimiz bir evre var ona gelmedi o yüzden 1gün daha bekleyeceğiz dediler. 6.güne 2tane kaldı benim onları dondurdular demekki bir sekilde sağlıklı olmuyorlar canım yani çok kalsa ve transfer olsa hiçbiri tutmasa düşünsene daha da yıkıcı yani , rabbim en kısa zmanda Rabbim sana hayırlı evlatlar nasib etsin aminnnAh kizlar insallah tutunur yavrulariniz.. bende temmuzda ilk defa tüp bebek yaptirdim 14 tane yumurtam toplandi 10 tanesi döllendi ama bi tane kaldi transfere 5. gün embriyosu oda tutunamadi 4 gün önce adetim geldi... 9 tanesi gelismeyi birakmi aniden neden öyle oldu acaba? hic donduramadikda.. bir ay ara vermem gerek suan.. allahim isteyen herkese nasip etsin insallah
Korkma canım inşallah tutunur minik yavrun sana :)
İnşallah aminn canım benim inanki birşey yapmana gerek yok ben hiçbirşey yapmadım. Sadece kullanıyorsan sigara kullanma. Çok arkadaşım var sürekli birseyler yapan eden. Ben zaten sağlıksız beslenmiyorum süt yoğurt hepsini severim meyve falan ye kuzu kuru yemiş badem çiğ fındık falan onun dışında birşey yok inan. Kendini yıpratma sadeceMerhaba ben de ağustos adetim ile tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum. Önümde 1 ay var tavsiyeleriniz neler? İlk tüp denemem olacak inşallah ilk ve son olsun. Bende sıkıntı yok gibi eşim de dna hasarı hareket ve morfoloji sorunu var. Mikroçip deneyeceğiz ama ben extra imsi de istiyorum. İnşallah emeklerimiz boşa gitmez. Allah hepimizin göbüşünü hayırlı sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah.
Yaaa, üzüldüm canım benimm.. doktor birşey dedi mi neden olmamışTeşekkürler.
Ama sonuç negatif.
Amh değerim 4 üzerinde çıkmasına rağmen 2 yıldır olmadı bebeğimiz normal yollardan,tüp bebek denedik onda da döllenme olmadı ilkinde. Şimdi ikincisini deniyorum.Amh değeri için üzülme,bir arkadaşımın 1'li birşeydi senin gibi,doktor tüp bebek yaptır normal yolla zor olur dedikten bir ay sonra kendiliğinden hamile kaldı.
polikistik over sendromu (pcos) olanlarda 20-30 yumurta çıkıyor. pcos hasta grubunda da yükselmiş amh seviyesi ve usg de çok fazla sayıda folikül görülüyor. ama bu foliküllerin içleri malesef birçoğunda boş yada döllenme kabiliyeti olmayan yumurtalar. o yüzden toplanan yumurta sayısının 15 ten fazla olması ohss (yani aşırı uyarılma) düşündürüyor. sizin sayılarınız gayet normal göründü bana. benim de amh 3,73 antral folikül sayım 14.Cnm benimde amh 3 buçukta ama bir buçuk yıl normal yolla olmadı bu değerle de 12 - 13 yumurta toplandı ben şaşırıyorum 20-30 yumurta toplananlara
Yaaa, üzüldüm canım benimm.. doktor birşey dedi mi neden olmamış
kısmet değilmiş. Elle tutulur sebep yok. Genetiğe gidecek bundan sonrası canım.
Cnm çok geçmiş olsun Allah'ım inşallah karnını ve kucağını sağlıklı bir bebisler doldurur Allah büyük Rabbim önce sağlık versin insallah
Tamam çok teşekkür ederim. Oeki transfer işleminde herhangi bir ağrı acı var mı?İnşallah aminn canım benim inanki birşey yapmana gerek yok ben hiçbirşey yapmadım. Sadece kullanıyorsan sigara kullanma. Çok arkadaşım var sürekli birseyler yapan eden. Ben zaten sağlıksız beslenmiyorum süt yoğurt hepsini severim meyve falan ye kuzu kuru yemiş badem çiğ fındık falan onun dışında birşey yok inan. Kendini yıpratma sadece
kızlar nasılsınız? Ben hala bekleme aşamasındayım doğum kontrol hapı kullanıyorum opu dan sonra 2. Adetimle transfer süreci başlayacak sanırım. İlkini atlattım. asilsoy kısmet değilmiş canım inşallah bundan sonra herşey güzel olur senin için hepimiz için.
Ben jimer de yim canım transferim oldu bekliyorumKizlar meehaba
Gonal f 150 vuruyorum bugun 5.gun yumurtaliklarimda cok agri basladi normal mi sizce yarin doktora gidecegim
Bursa da Jimer de tedavi goren var mi
Benim olmusru bi de sıcak basıyırdu o kadar hormona normal dedi doktorKizlar meehaba
Gonal f 150 vuruyorum bugun 5.gun yumurtaliklarimda cok agri basladi normal mi sizce yarin doktora gidecegim
Bursa da Jimer de tedavi goren var mi