Temmuz- Ağustos 2018 Tüp Bebek Tedavisi

Canım benim amh değerim 0,47 olmasına rağmen doktorum bana istersen tetkiklerimizi yapalım, 6 ay doğal dene ya da istersen hemen tüp bebeğe başlayalım, aşılama para kaybı demişti :KK66: yani bu değere bile çok acele tüp demedi. Ben tercih ettim. Çok stres yapma stresle düşüyor. Benimki 1,8 den 0,47 ye 1 senede çok büyük stresle düştü.
Ya stres yapmamakta elimizde değil canim ya. Bende tüp Bebek yaptıracam yoksa gittikçe strese giriyorum. En iyisi biran önce sonuca ulaşmaya çalışmak. Her doktor başka bişey söylüyor. Sonrada stres yapma diyorlar nasıl yapacaksak ne zormus ya :KK43:

Canım polipler önemli, vücut polipleri yabancı madde gibi algılıyor ve hep atmaya çalışıyor. Bir nevi doğum kontrolü için spiral takmışsın gibi... yani bebek de tutunmuyor, tutsa da düşüyor. Ben 3 kere aldırdım, anestezi var hiçbişey duymuyosun, alttan yapılıyo öyle amilyat falan gibi değil 15 dk sürüyo. Sonrasında sancım olmadı çok az damla damla kanama. Tek tavsiyem aldırmaya yatarken, histeroskopi olsunki tüp bebekten önce rahime çizik atıyorlar ya şansı arttırmak için, aynı mantık oluyor. Bir taşla iki kuş :) Sakın kürtajla aldırma :KK66:
Tamam canım oh içim rahatladı vallahi Allah razı olsun . Bakam duruma göre İnşallah düşer düşmezse de artık ameliyat ama kısa duruyorsa oh ne iyi

Tedaviye başlayan bayanlar vücudunuzda ne gibi değişimler yaşıyorsunuz paylaşır mısınız.benim bugün itibariyle 10 gün oluyor.kasık ve göğüs ağrılarım var.karnımı şiş hissediyorum.kilo almış gibi hissediyorum :KK43:

cnm gittim hersey normal nedensiz infertile dedi doktor bi kez daha asilama dedi doktor biz istemedik tup yaptirmak istiuoruz dedik vitamin yazdi omega3 decavit buyuk ihtimal bayramdan sonra ignelere baslicam
Bencede aşılama istemediğin iyi olmuş canım şansı düşük çünkü. Inşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim

Tedaviye başlayan bayanlar vücudunuzda ne gibi değişimler yaşıyorsunuz paylaşır mısınız.benim bugün itibariyle 10 gün oluyor.kasık ve göğüs ağrılarım var.karnımı şiş hissediyorum.kilo almış gibi hissediyorum :KK43:
Ben çok acıkıyorum canım midem kazinir gibi oluyordu tok olsam bile, hafif göbeğigöbeğimde şişkinlik oluyordu . Iğneler bitmeye yakında kasıklarımdaki gerginliği hissedebiliyordum.

Kızlar az önce koldan iğnemi yaptım ama nasıl olduysa yeri şişti taş gibi oldu kolumu tutuyor ağrısı.böyle olan var mı ne yapmalıyım acaba içinde hava mı kaldı şırıngnın

Kızlar az önce koldan iğnemi yaptım ama nasıl olduysa yeri şişti taş gibi oldu kolumu tutuyor ağrısı.böyle olan var mı ne yapmalıyım acaba içinde hava mı kaldı şırıngnın
Hava kalmış olabilir canım yerini temizleseydin belki ondandır. Doktoru ara bence göbekten yapman gerekmiyor mu hem neden koldan yapıyorsun?

Merhaba kızlar hayli konu olmuş ben ev taşınmadır falan derken giremedim pek benden 11 tane yumurta toplanmıştı opu ile kızlar sonrası da 9tanesinin istenilen büyüklüğe ulaştığında söylendi söylendiğinde 7tanesi tuttu ilk 6tane 1.kalite dendi. 5.gün tam istenilen düzeye ulaşmadığını 1gün daha izleyip donduracaklarini söylediler.
2tane 1.kalite bebek vaadeden yumurta kalmış dondurmuşlar. Transfer biraz geç olacak gibi. Inşallah hepimizinki tutunur.

Merhaba kızlar 14 tane yumurta toplandı 5 tanesi iyi kaliteli olarak donduruldu.bir ay progesteron yüksek olduğu için bekledik ve 10 temmuz da transferimiz gerçekleşti .dr.20 temmuz de kan testi istedi şimdiye kadar herşey yolunda ilerliyor sonu da ınş hayırlı olur....beklemek heyecanlı ve stresli ,dayanamayıp idrar testi yaptım çok silik çıktı yinede çok umutlanip üzülmek istemedim..rabbim isteyen herkesin kucağına hayırlı sağlıklı evlat versin..

Merhaba vücudunuzda iğneden ilaçlardan dolayı ödem oluşuyor kasiklarinizda ağrı karın sisikligi ağız kurulduğu göğüs uçlarında acı ve gerginlik hissediyorsunuz bollu suuu tuketin ilaclarinizi aksatmadan zamaninda alin ve kendinizi çok dinlemeyen zamanla eski halinize dönüyorsunuz

Son düzenleme:
Benim de saat 1de transferim var kizlar. 2. Denemem. Ilkinde bebegimin kalbi durdu. nolur bana dua edin..

Merhaba kızlar 14 tane yumurta toplandı 5 tanesi iyi kaliteli olarak donduruldu.bir ay progesteron yüksek olduğu için bekledik ve 10 temmuz da transferimiz gerçekleşti .dr.20 temmuz de kan testi istedi şimdiye kadar herşey yolunda ilerliyor sonu da ınş hayırlı olur....beklemek heyecanlı ve stresli ,dayanamayıp idrar testi yaptım çok silik çıktı yinede çok umutlanip üzülmek istemedim..rabbim isteyen herkesin kucağına hayırlı sağlıklı evlat versin..
amin cnm ins simsiki tutunmustur bebis sana guzel haberini bekliyoruz

X