Arkadaşlar merhaba İstanbul da günlük temizlik işi arıyorum haftada birkaç gün gidebileceğim ama tamgün arıyorum
Hangi semtlere gidebilirsiniz ? Yemek konusunda da yardımcı olabilir misiniz haftada 3 gün olacak şekilde ? Bana ulaşabilir misiniz özel mesajla ?
Anadolu yakasında oturuyorum fakat avrupa yakasıda olur çok fazla uzak olmadığı sürece.Yemek yapabiliyorum ama ne beklediğinize bağlı.Özel mesaj atamıyorum.100 mesaj atmış olmam gerekiyomuş.Mail adresim aytul.dgn@gmail.com .
Merhaba, hala iş arıyor musunuz?bende izmirde yaşıyorum . ve bir bayanın yapabileceği işler arıyorummm...ev işleri,çocuk bakımı, yapabişlirim lise mezunuyum. duyan ve görüşmek isteyen olursa çok mutlu olucam .
acil haftada 2 yada 3 gün ev işlerine yardımcı yarım gün bayan arkadaş araıyorum ilgilenenler özelden mesaj atıp ulaşabilirler. yardımcı olursanız sevinirim . acil.
Merhaba arkadaşlar benim evim 1+1 mutfağım koridor mutfak ama biraz rahatsızım temizlik için yarım günlük yardımcı olacak bayan arkadaş var mı acaba. İstanbul İçerenköyde ikamet ediyorum var ise yazarsanız çok sevinirim.
garant adli kullanici adana'da yasiyorum. (100 mesajim olmadigi icin mesaj atamiyorum, kusura bakma.)
merhabalar, istanbul kadıköydeki 3+1 evime 2 haftada 1 düzenli gelip (haftaiçi her hangi bir gün olabilir) temizlik yapacak birini arıyorum. şu an 7 aylık hamileyim, duruma göre doğumdan sonra haftada bir de almayı düşünebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?