Temizlikçi ve Temizlik işi arayanlar buraya

Arkadaşlar merhaba İstanbul da günlük temizlik işi arıyorum haftada birkaç gün gidebileceğim ama tamgün arıyorum

Hangi semtlere gidebilirsiniz ? Yemek konusunda da yardımcı olabilir misiniz haftada 3 gün olacak şekilde ? Bana ulaşabilir misiniz özel mesajla ?

Hangi semtlere gidebilirsiniz ? Yemek konusunda da yardımcı olabilir misiniz haftada 3 gün olacak şekilde ? Bana ulaşabilir misiniz özel mesajla ?

Anadolu yakasında oturuyorum fakat avrupa yakasıda olur çok fazla uzak olmadığı sürece.Yemek yapabiliyorum ama ne beklediğinize bağlı.Özel mesaj atamıyorum.100 mesaj atmış olmam gerekiyomuş.Mail adresim aytul.dgn@gmail.com .

merhaba hanımlar eşim memur bende izmirde temizlik işi arıyorum 3 günüm dolu diger günlerimi doldurmak istiyorum ilgilenenler 05558461457 den ulaşabilirler saygılar

acil haftada 2 yada 3 gün ev işlerine yardımcı yarım gün bayan arkadaş araıyorum ilgilenenler özelden mesaj atıp ulaşabilirler. yardımcı olursanız sevinirim . acil.

Arkadaşlar,

bana haftada bir gün ev işlerinde yardımcı olacak güveniliri ve işinin ehli bir arkadaş arıyorum. tanıyan bilen, iş arayan varsa lutfen bana cevap yazsin.

merhabalar, istanbul kadıköydeki 3+1 evime 2 haftada 1 düzenli gelip (haftaiçi her hangi bir gün olabilir) temizlik yapacak birini arıyorum. şu an 7 aylık hamileyim, duruma göre doğumdan sonra haftada bir de almayı düşünebilirim.

İstanbul Göztepe, hastane civarı annemin evinde cam silecek perde takacak yardımcı arıyorum. Mesaj hakkınız yoksa buraya yazın ben dönerim.
Çok acil yardıma ihtiyacım var.

Merhaba,

Ben de evişlerine gidiyorum. Ümraniyede oturuyorum. İsterseniz görüşebiliriz. aysgl.cnky75@gmail.com adresime mesaj atabilirsiniz. Görüşmek üzere...

garant adli kullanici adana'da yasiyorum. (100 mesajim olmadigi icin mesaj atamiyorum, kusura bakma.)

İlanınızla ilgileniyorum. Özelden mesaj attım. Görüşmek isterim. Sağlıcakla kalın...

Ankara etlik te oturuyorum 2 yaşında kızım var 2. ye hamileyim. Haftada 6 gün 9-6 arası ev işleri ütü yemek yapabilecek gerekirse küçük bebekle ilgilenebilecek birini arıyorum. İlgilenen olursa mailim hozen84@hotmail.com

Hafta içi saat 13.30-17.30 arası temizlik, yemek ve ütü yapacak, 17.30-18.30 arası okuldan gelen 4 yaşındaki oğluma bakacak, temiz, titiz, çocuklarla iletişimi iyi, okuma yazma bilen, sigara kullanmayan, çocukla oyun oynayabilen bir yardımcı arıyorum. İstanbul Libadiye Esin Sitesine yakın oturan birisini istiyorum. Yarı yıl tatilinde ya da yaz tatilinin bir kısmında bütün gün çalışabilecek, engeli olmayan birini arıyorum. 1 Eylül 2013 de iş başı yapabilecek. Her gün geleceği için evin bütün temizliği, yemeği ve ütüsü ona ait olacak.
İlgilenen olursa ipeguta@gmail.com adresine mail atabilir.

Ankarada ev temizligine gidiyorum düzenli haftanın belirli günleri doluyum düzen haftada 15 de bir yada sizse nasıl uygun olursa arayanlardan cvp bekliyorum referanslarım vardır kadınlar kulübünden çalışdım kişiler vardır sadece ailelerle çalışıyorum.

Son düzenleme:
Iki oglum var ve calismiyorum..ev islerine ve cocuk bakimina yardim edecek, en fazla 35 li yaslarinda yardimci ariyorum..zynptrn88@hotmail.com dan ulasabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…