• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlikçi ve Temizlik işi arayanlar buraya

Canım isim benserliği var evet bu konuda hakılısn ben fatma aytuka olan 2 cocuk annesi olan benim) aybukada tuğba oda 1 cocuk annasi 2 mise temizliğe gidiyoruz tuğba benim görümcem isimleri birbirine yakın yazdık ama böyle kafa karıştırcağını bilseydik tabikide yasmasdık 2 misde aynı ailedeniz ama o kendi alilesi için çalışıyor . bende kendi ailem için sonucta herkesin bir gecim kaynağı var . bir evi var onunda sadece bir tesadüf oldu bu arda ben temizlik işine gidiyorum güvenilir insanımdır eğer düşünüyorsanız cvp yazabilirsiniz iyi günler fatma

Evet mesajima yazilan cevaplari okuyunca farkettim. aytuka yazip forumdaki mesajlarinizi taramistim ama mesajlar arasinda aybuka nicki mesajlar da varmis hic farketmemisim. Göz yanilgisi olmus. Kusura bakmayin.

bende tuğba geldiği gibi aynı şeyi sormuştum :) aytuka olan tuğba diğeride onun yengesi imiş benzer nick almış yengesi... tuğba bana geldi pazartesi günü ve işini beğendim. haftaya pazarteside çağırdım memnun kaldığım için.. ve anlaşırsak her hafta almayı düşünüyorum... sormak istediğiniz birşey varsa özelden sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım....

Evet siz yazinca ben de göz yanilmasi yasadigimi farkettim. iki nicki de aytuka diye okumusum :) malesef özelden yazamiyorum fakat tugba hanimi aradim. Bu hafta ici gelecek insallah anlasiriz.

olmaz olurmu çalışmak isteyenler takipte ama ani nerde tamizlikçi arayan bayanlar, hani güvenilir birilerini bulamamaktan sikayet edenler vardırya işte onlar nerede bekliyoruz inşalla hayırlıEki Görüntüle 591625 Eki Görüntüle 591626 $Emoticon%20(152).gif $Emoticon%20(119).gif Eki Görüntüle 591629 $Anm_1_38[1].gif birileri çıkar karsımıza

olmaz olurmu çalışmak isteyenler takipte ama ani nerde tamizlikçi arayan bayanlar, hani güvenilir birilerini bulamamaktan sikayet edenler vardırya işte onlar nerede bekliyoruz inşalla hayırlıEki Görüntüle 591625 Eki Görüntüle 591626 Eki Görüntüle 591627 Eki Görüntüle 591628 Eki Görüntüle 591629 Eki Görüntüle 591630 birileri çıkar karsımıza

ben Konyadayım ve anlaşırsak uzun vadeli kendime ev işlerinde yardımcı olacak bir bayan arıyorum aranız da Konyada ikamet eden varmı

Adanada oturuyorum
3 çocuklu çalışan bir anneyim o yüzden ev işlerine yetişmem mümkün değil,
referanslı ev işleri yapabilecek bir bayan arıyorum
15 günde bir gelecek gerekirse haftada bir de olabilir.

daha önce gelen bayandan hiç hoş olmayan davranışlar çok yanlış şeyler gördüm
bu nedenle referans istiyorum
özelden mesaj atabilirsiniz

Son düzenleme:
Merhaba,
ATV-Sabah binası civarında oturuyoruz. Buraya kolay ulaşabilecek aramıza yeni katılacak bebeğimize zaman ayırabilmem için bana ev işlerinde yardımcı olup hafta 5-6 gün gelebilecek temiz bir hanım yardımcıya ihtiyacımız var.Temizlik,çamaşır, bulaşık, derleme toplama, yemek, ütü gibi işler çıkacaktır. İlgilenenler bana buradan ulaşabilir.
Teşekkürler,

Güvenilir bir yardımcı arıyoruz, İlgilenen Arkadaşlar kirkhafta@hotmail.com adresine mail atabilir. Bebeğimizi kısmetse mart ayında bekliyoruz ama ondan öncede başlatabilirim. Anadolu ve Avrupa yakasında oturuyorsanız metrobüsle çok rahat ulaşabilirsiniz.

merhaba ben sevil pendikte oturuyorum evliyim iki çocuğum var aile bütçeme katkıda bulunmak için haftada birkaç gün gidebileceğim anadolu yakasında temizlik işi arıyorum terübem var titizimdir işime özen gösteririm ilgilenenlerin cevaplarını bekliyorum özelden tel yada mailinizi yazarsanız görüşebiliriz

Adanada oturuyorum

canım ben ankarada oıturuyorum

Adanada oturuyorum

Ah cnm inşallah bulursun, bende ist dan bekliyoum birilerini adanadan kacıncı olu valla atlayıp adanaya gelesim var $Jubmo%20Emoticon%20(3).gif $58.gif ucarak :))))

İstanbul anadolu yakasında ev işlerine yardımcı bayan arayan yok mu?????????????? Neredesiniz.

ankarada haftada yarım gün devamlı çalışabilceğim titiz eli çabuk bayan arıyorum ilgilenenler özelden ulaşabilir...

bende izmirde yaşıyorum . ve bir bayanın yapabileceği işler arıyorummm...ev işleri,çocuk bakımı, yapabişlirim lise mezunuyum. duyan ve görüşmek isteyen olursa çok mutlu olucam .

geçtiğimiz günlerde garant nickli arkadaşım bana temizliğe geldi, çok memnun kaldım tavsiye ederim..

Back