merhaba bende bursada temizlik işi arıyorum. 25 yaşındayım temizliğime güveniyorum. ilgilenen olursa özel mesaj atabailir.
Ankarada ev temizligine gidiyorum düzenli haftanın belirli günleri doluyum düzen haftada 15 de bir yada sizse nasıl uygun olursa arayanlardan cvp bekliyorum referanslarım vardır kadınlar kulübünden çalışdım kişiler vardır sadece ailelerle çalışıyorum.
Çayyolunda oturyorum. Haftada 2 gün temizlik ve ütü işleri için yardımcı bayan arıyorum. Mesaj sayımı henüz doldurmadığım için özel mesaj atamıyorum. İlgilenenler için telefonum 05325110815.
Mrhba hafata 1 yada 2 gun temizlik utu yardimci bayan aryrm duzenli detay calisacak
İstanbulda yaşıyorum ve güvenilir insanların evinde çalışmak istiyorum tabikii..Düzenli olarak gidebileceğim evişi arıyorum.Gayet titizim .İhtiyacı olanlar cevap yazsın lütfen
Arkadaşlar merhaba İstanbul da günlük temizlik işi arıyorum haftada birkaç gün gidebileceğim ama tamgün arıyorum
Sevgili kalemm
Referansın için çok teşekkür ederim. Bende samimiyetinizden ve hoşgörünüzden çok memnun kaldım. İnşallah en kısa sürede tekrar görüşürüz. Seni ve aileni RABBİMkorusun.
İstanbulda yaşıyorum ve güvenilir insanların evinde çalışmak istiyorum tabikii..Düzenli olarak gidebileceğim evişi arıyorum.Gayet titizim .İhtiyacı olanlar cevap yazsın lütfen
Temizlikçi ve yardımcı arayanlar, temizlik işi arayanlar inşallah birbirimize yardımcı olabiliriz.Güvenilir ve düzenli yardımcı olmak ve bulmak çok zor, hepimize kolay gelsin o halde:))Eki Görüntüle 558979
Ne bileyim baktım dagınık konular var bende dedim herkes biaraya gelsin diye ama sabahtan beri yazan olmamış:SEki Görüntüle 559056 Eki Görüntüle 559057 Ben varım en basta calışmak isteyen eğer almak isteyen olursa cevap yazabilirler.
Hala is ariyor musunuz acaba? Etiler tarafinda oturuyorum, haftaici her gun 9-5 gelebilecek bayan ariyorum. Cocugum yok, ev 2 odali. Dusundugum ucret aylik 1100 TL.
Henuz ozelden mesaj atamiyorum. Tesekkurler.
merhaba, beylikdüzünde oturuyorum ,her hafta c.tesi saat 14:00-19:00 arası (yarım gün için) sürekli gelebilecek bir bayan arıyorum.
silme,süpürme,toz alma ,banyo temizliği ve haftalık 6 gömlek ütüsü..bana haftalık gelen bayan her hafta bunları yapıyordu ve ek olarak bir hafta 2 halı , diğer hafta diğer halılar, başka hafta güneşlikler in tozu vs gibi işleri haftalara paylaştırıyordu.
ben de titizdim o da titizdi ve birbirimizi anlıyorduk ama maalesef semt değiştirmek zorunda kaldılar ve şimdi temziliğe gelecek bir bayana ihtiyacım var.
ilgilenirseniz bana ulaşın lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?