Temizlikçi ve Temizlik işi arayanlar buraya

Merhabalar, annem için ev işi arıyorum. Kendisi gündelik ev işlerine gidiyor, Anadolu yakasında yardımcı arayan var mı?

bende izmirde yaşıyorum . ve bir bayanın yapabileceği işler arıyorummm...ev işleri,çocuk bakımı, yapabişlirim lise mezunuyum. duyan ve görüşmek isteyen olursa çok mutlu olucam .

Sevgili apnike tlf yazarsan arayacağım.mail adreside olabilir istersen.görüşmek üzere.

Merhaba,

Kemerburgaz-Göktürk'de (İstanbul) oturuyorum.3.5 yaşında tam gün kreşe giden bir kızım var.Ağustos ayında Allah nasip ederse 2.çocuğumu kucağıma alacağım.Şu anda çalışmıyorum.
Günlük ev işi ve yemek konusunda tecrübeli,referans verebilecek,temiz,titiz iyi niyetli bir yardımcı arayışı içindeyim.Küçük çocuğu olmamasını tercih ederim.Şimdiye kadar bu konuda hep sorun yaşadığım için böyle bir karar aldım.
Haftada 2 gün aylık olarak başlayıp,doğumum yaklaştığında haftada 4 daha sonra 5 güne tamamlamak istiyorum.
Aradığım özelliklere uygun olduğunu düşünenler tel.no'larını mesaj ile gönderirlerse detayları görüşmek için ararım.

Son düzenleme:
cuma günü temizlik için bir bayan arıyorum. ankara yaşamkentte oturuyorum.

gelinimiz temizlik işi arıyor , deneyimlidir bu konuda .. istanbul avcılarda oturuyor , ilgilenen arkadaşlar olursa ltf mesaj atsınlar

geçtiğimiz günlerde garant nickli arkadaşım bana temizliğe geldi, çok memnun kaldım tavsiye ederim..

Sevgili kalemm

Referansın için çok teşekkür ederim. Bende samimiyetinizden ve hoşgörünüzden çok memnun kaldım. İnşallah en kısa sürede tekrar görüşürüz. Seni ve aileni RABBİM korusun.

merhaba arkadaşlr ben yeni üye oldum . güvenilir temix ve titiz biriyim acil iş arıyorum tecrubeliyim sürekli alacak baynalarla calışmak isterim elim hızıdr gitiğim insanlrlada memnun yaptığım işlerden , tesettürlü bir bayanım evliyim. eğer aranısda elemena yardımcıya ihtiyacı olan varsa burdan bana ulşınlar .her insan herkesi evine koymaz sira bende herkesin evine gitmem yardımcıya ihtyacı olanlar varsa bana burdan mesaj atarlarsa sevinirim acil işe ihtiyacım var çünkü) teşekürler şimdiden

Biz iki kişi gidiyoruz,özenle yapıyoruz işimizi,iki kişi olduğumuz için dha verimli oluyor ve vaktiniz size kalıyor,kadınlar kulubündende gittiğimiz 2 kişi var,nicklerini verebilirim,onlarda çok memnun kaldı ve sürekl çalışıcaz inş,memur eşiyiz baştan savma yapmıyoruz işimizi,ihtiyacı olan varsa yardımcı olurmusunuz.

Ankara Mamakta oturuyorum.temmuz ayına kadar haftanın 5 günü sabah 8:30 akşam 17:30 arası ev işleri ve yemekleri yapacak titiz, güvenilir, kendine özen gösteren, işini geçiştirmeden titizlikle yapacak bir hanım arıyorum.ilgilenenler lütfen benimle irtibata geçsinler özel msj hakkım yok tlfnlarını gönderirlerse arayabilirim

Valla bende arıyorum ama buradan zo olacak gibi, netten ilan verdim onlarda sonuc vermedi, ne yapsam şaşırdım ya. senin buradan baska varmı baktıgın bir yer. Ben beylikdüzündeyim sen neredesin canım.

slm ben bagcılardayım sıze uzakmı olur eger hala ıs ıcın bırını arıyorsanız görüşe bılırmıyız ????

merhaba florya civarında temizlik için bir bayan arıyorum..

Ankara da oturuyorum.Temizlik için eleman arayanlar bana mesaj atabilirler.Düzenli bir şekilde işleriniz yapılır..Telefonda konuşabiliriz ayrıntıları,ücret uygundur :)

İstanbulda yaşıyorum ve güvenilir insanların evinde çalışmak istiyorum tabikii..Düzenli olarak gidebileceğim evişi arıyorum.Gayet titizim .İhtiyacı olanlar cevap yazsın lütfen

Haftanın 6 gunu ev işlerine ve çocuk bakımına yardımcı arıyorum.ikitelli ağaoğluna haziranda taşınıcam. 5 yaşında kızım 4 aylık oğlum var.evdeyim ama herşeye yetişemiyorum o yuzden desteğe ihtiyacım var.ilgilenenler mail atabilir helin_didem@hotmail.com

Ankara da oturuyorum.Temizlik için eleman arayanlar bana mesaj atabilirler.Düzenli bir şekilde işleriniz yapılır..Telefonda konuşabiliriz ayrıntıları,ücret uygundur :)

Merhaba arkadaşlar benim evim 1+1 mutfağım koridor mutfak ama biraz rahatsızım temizlik için yarım günlük yardımcı olacak bayan arkadaş var mı acaba. İstanbul İçerenköyde ikamet ediyorum var ise yazarsanız çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…