İstanbul anadolu yakasında ev işlerine yardımcı bayan arayan yok mu?????????????? Neredesiniz.
bende izmirde yaşıyorum . ve bir bayanın yapabileceği işler arıyorummm...ev işleri,çocuk bakımı, yapabişlirim lise mezunuyum. duyan ve görüşmek isteyen olursa çok mutlu olucam .
geçtiğimiz günlerde garant nickli arkadaşım bana temizliğe geldi, çok memnun kaldım tavsiye ederim..
Canım güzel ifade etmişsin, belki acemidir yada cok tecrübelide olabilir anlayamadım. ben sabah 9da gidiyorum dubleks eve alt katta 5 oda var her gittiğimde bütün evi istissnasız heryeri çekip bitiriyorum, bir gittiğimde üst katın bir gittiğimde alt katın camalrını siliyorum geriye kalan işler hep aynı hatta son gittiğimde halı ve koltukta sildim akşam 5 e kadar. O biraz kolaya kaçmış galiba. ben eve gidene kadar nasıl vardığımı bilmiyorum yorgunluktan o geceyi unutuyorum. ama aldıgım paraya değiyor. Gel görki şimdi arıyorum bulamıyorum kimisi temizlikçi arar bulamaz kimisi iş arar yok. İnşallah birdahaki sefere daha iyi birini bulursun sende.
Valla bende arıyorum ama buradan zo olacak gibi, netten ilan verdim onlarda sonuc vermedi, ne yapsam şaşırdım ya. senin buradan baska varmı baktıgın bir yer. Ben beylikdüzündeyim sen neredesin canım.
slm ben bagcılardayım sıze uzakmı olur eger hala ıs ıcın bırını arıyorsanız görüşe bılırmıyız ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?