• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlikçi ve Temizlik işi arayanlar buraya

sultan hanım,
Dikmendeyim ben. Ara ara yarım gün olarak düşünüyorum.Size uyar mı yarım gün kaç saat ve fiyatınız nedir acaba??

Ankarada ev temizligine gidiyorum düzenli haftanın belirli günleri doluyum düzen haftada 15 de bir yada sizse nasıl uygun olursa arayanlardan cvp bekliyorum referanslarım vardır kadınlar kulübünden çalışdım kişiler vardır sadece ailelerle çalışıyorum.

Çayyolunda oturyorum. Haftada 2 gün temizlik ve ütü işleri için yardımcı bayan arıyorum. Mesaj sayımı henüz doldurmadığım için özel mesaj atamıyorum. İlgilenenler için telefonum 05325110815.

merhaba haftada 1 yada 2 gün daha iş armaktayım gitihim belli insanlar var memnunda kaldıkları için haftada birkaç gün işim var, geiye kala günlerimi doldurmak istiyorum bana ulaşmak isteyenler telden ulaşabilirler ücret 110tldir.05373646232

merhaba,

Kadıköy göztepedeki 3+1 evimize haftada 3 ya da 4 yarım gün gelecek, temizlik+utu+gunluk ev işleri yapacak acıl olarak, temiz,guvenilir birini arıyorum.

532 374 93 37

Çayyolunda oturyorum. Haftada 2 gün temizlik ve ütü işleri için yardımcı bayan arıyorum. Mesaj sayımı henüz doldurmadığım için özel mesaj atamıyorum. İlgilenenler için telefonum 05325110815.

merhaba efendim haftanın belirli günleri doluyum düzenli işlerim var ücret olarak gündelik fiyatına gidiyorum eger size uygunsa açtım konularda telim var görüşelim teşekkürler.

İstanbulda yaşıyorum ve güvenilir insanların evinde çalışmak istiyorum tabikii..Düzenli olarak gidebileceğim evişi arıyorum.Gayet titizim .İhtiyacı olanlar cevap yazsın lütfen

merhaba, ben ayda yada 3 hftada bir düzenli gelebilecek bir yardımcı bayan arıyorum, ileride daha da sık olabilir, deneyimli ve titiz olması tercihimdir, siz nerede oturuyorsunuz ?

Sevgili kalemm

Referansın için çok teşekkür ederim. Bende samimiyetinizden ve hoşgörünüzden çok memnun kaldım. İnşallah en kısa sürede tekrar görüşürüz. Seni ve aileni RABBİM:nazar: korusun.

merhaba
size daha evvel attım mı mesaj bilemedim, ilgilenirseniz evimiz kurtköyde ve ayda bir gelecek birini arıyoruz, daha ileride sıklaşabilir anlaşabilirsek, tulinolcum@gmail.com adresim.

İstanbulda yaşıyorum ve güvenilir insanların evinde çalışmak istiyorum tabikii..Düzenli olarak gidebileceğim evişi arıyorum.Gayet titizim .İhtiyacı olanlar cevap yazsın lütfen

Hala is ariyor musunuz acaba? Etiler tarafinda oturuyorum, haftaici her gun 9-5 gelebilecek bayan ariyorum. Cocugum yok, ev 2 odali. Dusundugum ucret aylik 1100 TL.
Henuz ozelden mesaj atamiyorum. Tesekkurler.

Temizlikçi ve yardımcı arayanlar, temizlik işi arayanlar inşallah birbirimize yardımcı olabiliriz.Güvenilir ve düzenli yardımcı olmak ve bulmak çok zor, hepimize kolay gelsin o halde:))Eki Görüntüle 558979

merhaba, beylikdüzünde oturuyorum ,her hafta c.tesi saat 14:00-19:00 arası (yarım gün için) sürekli gelebilecek bir bayan arıyorum.
silme,süpürme,toz alma ,banyo temizliği ve haftalık 6 gömlek ütüsü..bana haftalık gelen bayan her hafta bunları yapıyordu ve ek olarak bir hafta 2 halı , diğer hafta diğer halılar, başka hafta güneşlikler in tozu vs gibi işleri haftalara paylaştırıyordu.
ben de titizdim o da titizdi ve birbirimizi anlıyorduk ama maalesef semt değiştirmek zorunda kaldılar ve şimdi temziliğe gelecek bir bayana ihtiyacım var.
ilgilenirseniz bana ulaşın lütfen..

Hala is ariyor musunuz acaba? Etiler tarafinda oturuyorum, haftaici her gun 9-5 gelebilecek bayan ariyorum. Cocugum yok, ev 2 odali. Dusundugum ucret aylik 1100 TL.
Henuz ozelden mesaj atamiyorum. Tesekkurler.

merhaba.ben 33 yasindayim acil ise ihtiyacim var.temiz titiz detayciyim.yemekleride guzel yaparim.

Merhaba;

Ayda 1 kez tam gün temizliğe gelecek titiz bayan arıyorum. İlgilenenlerin mesajlarını bekliyorum. Küçük çocuğum olduğu için kendim temizlik yapamıyorum. Yardımcı bayana ihtiyacım var.

merhaba
ayda bir genel temizlik haftada 1de günlük temizlige yardımcı bayan arıyorum .evim tuzlada dublex villa...(yemege , cocuk bakımına ve ütüye karışmıycak )sadece temizlik titiz ve güvenilir birine ihtiyacım var.evin temizligi ve bahce temizligi

merhaba, beylikdüzünde oturuyorum ,her hafta c.tesi saat 14:00-19:00 arası (yarım gün için) sürekli gelebilecek bir bayan arıyorum.
silme,süpürme,toz alma ,banyo temizliği ve haftalık 6 gömlek ütüsü..bana haftalık gelen bayan her hafta bunları yapıyordu ve ek olarak bir hafta 2 halı , diğer hafta diğer halılar, başka hafta güneşlikler in tozu vs gibi işleri haftalara paylaştırıyordu.
ben de titizdim o da titizdi ve birbirimizi anlıyorduk ama maalesef semt değiştirmek zorunda kaldılar ve şimdi temziliğe gelecek bir bayana ihtiyacım var.
ilgilenirseniz bana ulaşın lütfen..

Merhaba bates81 aynı tarif ettiğin gibi bir yardımcıya ihtiyacım var . Ancak Beylikdüzü'nde bulmak çok zor bulabildiğin ve tavsiye edebileceğin bir yardımcı var mı ?
Ben de Beylikdüzü'nde oturuyorum ve yardımcı arıyorum .

Back