Canım isim benserliği var evet bu konuda hakılısn ben fatma aytuka olan 2 cocuk annesi olan benim) aybukada tuğba oda 1 cocuk annasi 2 mise temizliğe gidiyoruz tuğba benim görümcem isimleri birbirine yakın yazdık ama böyle kafa karıştırcağını bilseydik tabikide yasmasdık 2 misde aynı ailedeniz ama o kendi alilesi için çalışıyor . bende kendi ailem için sonucta herkesin bir gecim kaynağı var . bir evi var onunda sadece bir tesadüf oldu bu arda ben temizlik işine gidiyorum güvenilir insanımdır eğer düşünüyorsanız cvp yazabilirsiniz iyi günler fatma
bende tuğba geldiği gibi aynı şeyi sormuştum :) aytuka olan tuğba diğeride onun yengesi imiş benzer nick almış yengesi... tuğba bana geldi pazartesi günü ve işini beğendim. haftaya pazarteside çağırdım memnun kaldığım için.. ve anlaşırsak her hafta almayı düşünüyorum... sormak istediğiniz birşey varsa özelden sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım....
ee peki neden yorum yapılmamış .galiba çalışmak isteyen yok
çalışmak isteyn cokta canım iş yok veya almak isteyen yok ankarda yada bise denk gelmiyor
olmaz olurmu çalışmak isteyenler takipte ama ani nerde tamizlikçi arayan bayanlar, hani güvenilir birilerini bulamamaktan sikayet edenler vardırya işte onlar nerede bekliyoruz inşalla hayırlıEki Görüntüle 591625 Eki Görüntüle 591626 Eki Görüntüle 591627 Eki Görüntüle 591628 Eki Görüntüle 591629 Eki Görüntüle 591630 birileri çıkar karsımıza
olmaz olurmu çalışmak isteyenler takipte ama ani nerde tamizlikçi arayan bayanlar, hani güvenilir birilerini bulamamaktan sikayet edenler vardırya işte onlar nerede bekliyoruz inşalla hayırlıEki Görüntüle 591625 Eki Görüntüle 591626 Eki Görüntüle 591627 Eki Görüntüle 591628 Eki Görüntüle 591629 Eki Görüntüle 591630 birileri çıkar karsımıza
inşallah canım hayırlısı güvenilir olsunda az olsun inşallah iş cıkar
Merhaba,
ATV-Sabah binası civarında oturuyoruz. Buraya kolay ulaşabilecek aramıza yeni katılacak bebeğimize zaman ayırabilmem için bana ev işlerinde yardımcı olup hafta 5-6 gün gelebilecek temiz bir hanım yardımcıya ihtiyacımız var.Temizlik,çamaşır, bulaşık, derleme toplama, yemek, ütü gibi işler çıkacaktır. İlgilenenler bana buradan ulaşabilir.
Teşekkürler,
Adanada oturuyorum
3 çocuklu çalışan bir anneyim o yüzden ev işlerine yetişmem mümkün değil,
referanslı ev işleri yapabilecek bir bayan arıyorum
15 günde bir gelecek gerekirse haftada bir de olabilir.
daha önce gelen bayandan hiç hoş olmayan davranışlar çok yanlış şeyler gördüm
bu nedenle referans istiyorum
özelden mesaj atabilirsiniz
Adanada oturuyorum
3 çocuklu çalışan bir anneyim o yüzden ev işlerine yetişmem mümkün değil,
referanslı ev işleri yapabilecek bir bayan arıyorum
15 günde bir gelecek gerekirse haftada bir de olabilir.
daha önce gelen bayandan hiç hoş olmayan davranışlar çok yanlış şeyler gördüm
bu nedenle referans istiyorum
özelden mesaj atabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?