Temizlikçi ve Temizlik işi arayanlar buraya

Evet mesajima yazilan cevaplari okuyunca farkettim. aytuka yazip forumdaki mesajlarinizi taramistim ama mesajlar arasinda aybuka nicki mesajlar da varmis hic farketmemisim. Göz yanilgisi olmus. Kusura bakmayin.

Evet siz yazinca ben de göz yanilmasi yasadigimi farkettim. iki nicki de aytuka diye okumusum :) malesef özelden yazamiyorum fakat tugba hanimi aradim. Bu hafta ici gelecek insallah anlasiriz.

ben Konyadayım ve anlaşırsak uzun vadeli kendime ev işlerinde yardımcı olacak bir bayan arıyorum aranız da Konyada ikamet eden varmı

Adanada oturuyorum
3 çocuklu çalışan bir anneyim o yüzden ev işlerine yetişmem mümkün değil,
referanslı ev işleri yapabilecek bir bayan arıyorum
15 günde bir gelecek gerekirse haftada bir de olabilir.

daha önce gelen bayandan hiç hoş olmayan davranışlar çok yanlış şeyler gördüm
bu nedenle referans istiyorum
özelden mesaj atabilirsiniz

Son düzenleme:

Güvenilir bir yardımcı arıyoruz, İlgilenen Arkadaşlar kirkhafta@hotmail.com adresine mail atabilir. Bebeğimizi kısmetse mart ayında bekliyoruz ama ondan öncede başlatabilirim. Anadolu ve Avrupa yakasında oturuyorsanız metrobüsle çok rahat ulaşabilirsiniz.

merhaba ben sevil pendikte oturuyorum evliyim iki çocuğum var aile bütçeme katkıda bulunmak için haftada birkaç gün gidebileceğim anadolu yakasında temizlik işi arıyorum terübem var titizimdir işime özen gösteririm ilgilenenlerin cevaplarını bekliyorum özelden tel yada mailinizi yazarsanız görüşebiliriz

canım ben ankarada oıturuyorum

Ah cnm inşallah bulursun, bende ist dan bekliyoum birilerini adanadan kacıncı olu valla atlayıp adanaya gelesim var ucarak :))))

İstanbul anadolu yakasında ev işlerine yardımcı bayan arayan yok mu?????????????? Neredesiniz.

ankarada haftada yarım gün devamlı çalışabilceğim titiz eli çabuk bayan arıyorum ilgilenenler özelden ulaşabilir...

bende izmirde yaşıyorum . ve bir bayanın yapabileceği işler arıyorummm...ev işleri,çocuk bakımı, yapabişlirim lise mezunuyum. duyan ve görüşmek isteyen olursa çok mutlu olucam .

geçtiğimiz günlerde garant nickli arkadaşım bana temizliğe geldi, çok memnun kaldım tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…