Temizlikçi ve Temizlik işi arayanlar buraya

Istanbul Beylikdüzünde oturuyorum. Düzenli gidebilecegim ev isi ariyorum. Referans verebilirim. 35 yasindayim.
Merhaba Ben de Beylikdüzü'nde oturuyorum haftada 5 gün yarim gün bir yardımcıya ihtiyacım var uygunsaniz özelden görüşebilir miyiz

Merhaba. İstanbul maltepede oturuyorum. İyi temizlik yapan,ütü yapan bir çalışma arkadaşı arıyorum. İlgilenenler bana yazarsa sevinirim.

Bursa Görükle de 3+1 evime 15 günde bir genel temizlik için gelecek titiz, düzenli , eli çabuk temizlikçi arıyorum. Ücret konuşulur. İstediğim sil süpür toz al, lavabo tuvalet duşakabinin detaylı temizliği, cam ve kapı silinmesi (bunları ayda bir silmeli),mutfak dolaplarının dıştan silinmesi.

eryamanda haftada bir yarım gün olacak şekilde ev işlerine yardımcı bayan arıyorum. ilgilenenler özelden mesaj atabilir

Merhabalar,
Sultanbeyli Sinpaş Liva'da oturuyorum, 15'te bir olmak üzere evi temizleyecek derleyip toparlayacak, titiz, hızlı bir yardımcı arıyorum. İlgilenen olursa özelden mesaj atarsanız çok sevinirim... Kolaylıklar

Mrblar,bende yarim gun is ariyorum, aile yaninda,bagcilar ve civari,ev toparlama,cocuk karsilama,ütü olur,bebek bakimi,yakin yerlerden,temiz ve duzenliyim,daha oncede calistim,guvenli aile yaninda iş ariyorum,

İstanbul Maltepe’de oturuyorum.Haftaiçi saat 07.20 ile 18.30 arasında çalışabılecek ev işlerine yardımcı bayan arıyorum. Ücret karşılıklı görüşülecektir.
Not: evde terrier cinsi köpeğimiz vardır.

Yılbaşından sonra Gaziemir tarafına da haftanın 2-3 günü düzenli gelebilecek bir yardımcı arıyoruz. İlgilenenler özelden bana yazabilir.

İstanbul beylikdüzü kavaklı bölgesine temizlik için gelebilecek işinde gerçekten iyi baştan savmayan biri var mı? Beğenirsem ayda 1 almayı düşünüyorum. Gerçekten beğendiğim biri çıkmayalı çok uzun zaman oldu

Merhaba istanbul anadolu yakasi Acıbadem 'de çalışacak tam gün fiyatta anlasirsak her hafta gelecek temizlikci ariyorum . Not evde kedi var.

İlgilenen ozelden yazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…