Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala arıyor musunuzzMerhabalar,
Sultanbeyli Sinpaş Liva'da oturuyorum, 15'te bir olmak üzere evi temizleyecek derleyip toparlayacak, titiz, hızlı bir yardımcı arıyorum. İlgilenen olursa özelden mesaj atarsanız çok sevinirim... Kolaylıklar
Merhabalar, mesajınızı yeni gördüm. Evet arıyorum. Hatta artık 15'te bir değil haftalık birini istiyorum. İlgilenirseniz görüşmek isterim,Hala arıyor musunuzz
Evet ilgileniyorum isterseniz numaranızı atın görüşelim, burda yeniyim siz mesaj atabilir misinizMerhabalar, mesajınızı yeni gördüm. Evet arıyorum. Hatta artık 15'te bir değil haftalık birini istiyorum. İlgilenirseniz görüşmek isterim,
Kolaylıklar...
Bende bagcilar yakin is ariyorum,yarim gun ,haftada 2 gun gidiyorum,ogretmenlere,uygun olanlardan msj bekliyorum
Merhaba bende bursada oturuyorum ve yarim ve tam gun is ariyorumMerhabalar Bursa Teleferikte oturuyorum, ayda bir iki kez gelecek kendi evi gibi temizleyen bir bayan arıyorum.
Merhaba bulabildinizmi birini acabaİstanbul beylikdüzü kavaklı bölgesine temizlik için gelebilecek işinde gerçekten iyi baştan savmayan biri var mı? Beğenirsem ayda 1 almayı düşünüyorum. Gerçekten beğendiğim biri çıkmayalı çok uzun zaman oldu