• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlikçi ve Temizlik işi arayanlar buraya

Merhaba,
Beşiktaş çevresinde oturuyorum. Haftanın 5 günü yarım gün(sabahtan yada akşam üstü) gelebilecek ben bebeğimle ilgilenirken ev işlerini halledecek çağdaş görüşlü köpek seven bir yardımcıya ihtiyacımız var.

Merhabalar haftaici sabahtan öğlene kadar (07_12 vb gibi saatler degisedeğiş) Pendik ve civarında , metro hattı civarında bebek bakım yada ev yardımcisi olarak çalisabilecegim saygın bir aile ariyorum ..( bebek ve coçoc bakimbakı tecrübeli ve referansliyim

merhaba başakşehirde oturuyorum
çalışıyorum haftaiçi ev temizliği sabah öğle saatleri arası gelip evin düzenini sağlayacak (bulaşık çamaşır ütü bazı günler yemek) güvenilir güleryüzlü ve titiz birini arıyorum
ilgilenenler lütfen özelden mesaj atsın

Yari zamanli is yakin yerlerden,bagcilar ,yurume mesafesi de olabilir,ev yardimciligi,cocuk bakimi,cocuk karsilama okuldan gelince,ufak tefek ev isleri,utu de olur,guvenilir aile yani,:temizlik::halay:

Merhaba ist sultanbeyli de oturuyorum sancaktepe sarigaxi sultanbeyli civarı merdiven silme ew temizlik işi yarim gün calisabilicem işlere ihtiyacım var ihtiyacı olan beni ararsa sewinirim 0530

Son düzenleyen: Moderatör:
Bursada ev islerine yardimci arayanlar haftanin 1 veya 2 gunu yarim yada tam gun is ariyorum ilgilenenler numarali telden bana ulasabilirler yarim gun 100 tl ye tam gun 160 tl ye gidiyorum

Izmir bucada ikamet ediyorum 30 yaşındayim bi kızım var evlere temizlik işine gidiyorum ihtiyacı olana yardımcı olabilirim.

Merhabalar Bursa Teleferikte oturuyorum, ayda bir iki kez gelecek kendi evi gibi temizleyen bir bayan arıyorum. ❤️❤️❤️

Ankarada ev temizliğine yardımcı arayanlar cvp yaza bilir 0530 784 09 73 den bana ulaşabilir.

Bende bagcilar yakin is ariyorum,yarim gun ,haftada 2 gun gidiyorum,ogretmenlere,uygun olanlardan msj bekliyorum

Buradan İstanbul içi yakın olan ilçelerde temizlik personeli iş ilanlarına bakıp arayabilirsiniz.

İstanbul beylikdüzü kavaklı bölgesine temizlik için gelebilecek işinde gerçekten iyi baştan savmayan biri var mı? Beğenirsem ayda 1 almayı düşünüyorum. Gerçekten beğendiğim biri çıkmayalı çok uzun zaman oldu
Merhaba bulabildinizmi birini acaba

Back