Merhaba Ben de Beylikdüzü'nde oturuyorum haftada 5 gün yarim gün bir yardımcıya ihtiyacım var uygunsaniz özelden görüşebilir miyizIstanbul Beylikdüzünde oturuyorum. Düzenli gidebilecegim ev isi ariyorum. Referans verebilirim. 35 yasindayim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ben de Beylikdüzü'nde oturuyorum haftada 5 gün yarim gün bir yardımcıya ihtiyacım var uygunsaniz özelden görüşebilir miyizIstanbul Beylikdüzünde oturuyorum. Düzenli gidebilecegim ev isi ariyorum. Referans verebilirim. 35 yasindayim.
Karşıyaka da demirkoprude yarım gun temizlik için bayan arayanlar melihaaysenorhan@hotmail.comNe bileyim baktım dagınık konular var bende dedim herkes biaraya gelsin diye ama sabahtan beri yazan olmamış:SEki Görüntüle 559056 Eki Görüntüle 559057 Ben varım en basta calışmak isteyen eğer almak isteyen olursa cevap yazabilirler.
halen ariyormusunuz?Merhaba.ben de adana içi semt farketmez.hafta sonlari temizlik işi ariyorum.
Merhaba dip köşe temizlik için de geliyor musınuzKarşıyaka da demirkoprude yarım gun temizlik için bayan arayanlar melihaaysenorhan@hotmail.com