Temizlikçi ve Temizlik işi arayanlar buraya

Merhabalar.1yasında bebegim var.ev işlerine yetişemiyorum.ankarada iki haftada bir düzenli gelebilecek ev işlerine yardımcı birini arıyorum.ilgilenen arkadaslar özelden bana ulasabilirmi

Merhaba ankarada ayda 1 dip kose temizlik yapabilecek birini ariyorum iyi olursa 5 ev daha ayarlayabilirim

Konya Otogar civarındaki evimize yarım günlük çalışacak yardımcı aranmaktadır.

Haftanın 6 günü sabah 8 öğlen 1:30 saatleri arasında çalışacak, evi silip süpürüp toplayacak, evin işlerini yapacak, her gün 2 kişilik 2 kap yemek yapacak kadın aranıyor.

Ben ciftlik kavsagindayim tek arac gelebilirsiniz aslinda

merabalar,

avrupa yakası halkalı atakentte oturuyorum. Haftada 1-2 gün eve temizlikçi arıyorum. Uygun olanlar mesaj atabilirler.

Merhaba. Hatay/ İskenderun’da yaşıyorum. 2 haftada 1 gelip normal ev işlerini yapacak yardımcı arıyorum. İlgilenenler yazsın lütfen

Merhaba. Maltepe’de yaşıyorum. 14 aylık çocuğum var. Evim 3+1. Ben çalışıyorum. Çocukla annem ve kayınvalidem ilgileniyor. İşten döndüğümde de ben ilgileniyorum. Sabah 7.30 da gelip akşam 19.30 da çıkacak, cumartesi de çalışabilecek, ev işlerini (temizlik, tertip düzen, ütü ve yemek) yapabilecek, benim işim olduğunda (yemek, banyo vs) çocukla ilgilenebilecek bir yardımcı arıyorum.

İzmir balcova, ayda 1 dip kose temizlik icin birini ariyorum sirketler dunya para var mi tavsiye edebileceginiz?

Bu sitelere ilan verebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar ben istanbul göztepede oturan kızım için haftada bir gün temizlik ve ütü için yardımcı arıyorum . İlgilenen olursa mesajınızı beklerim.

Mrb ev islerine yardimci ariyorum sabah 9da gelecek aksam.7de cikacak 1500tl maas evin tum temizliginden sorumlu (temizlik.yemek utu) olacak

Merhaba,İstanbul kartal soğanlıkta metroya çok yakın oturuyorum.9 aylık Bebeğim var.ağustos ayında işe başlayacağım.haftada bir gün gelip temizlik ve ütü yapacak güvenilir birini arıyorum.ilgilenenler özelden mesaj atabilir.

Ankarada temizlik için yardımcı arayanlar yardımcı olabilirim referans verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…