• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlikçi ve Temizlik işi arayanlar buraya

merhaba. maltepe'ye haftada 2 gün gelecek birini arıyoruz. özelden yarım günlük ücret ve telefon bilgisi ile dönüş yaparsanız sevinirim.

Izmir, Buca yada Sirinyerde temizlik için eleman arayan varsa görüşelim.

Kurtköy için yardımcı arayan varsa bana ulaşabilir iki kişi gidiyoruz tam gün temizliğe yarım günde bitiriyoruz tel.0530 6874571

Merhaba. istanbul esenyurt bolgesindeyim 2+1ufak evim var iki bebegim oldugu icin cok is yapamiyorum haftada iki kez yarimsar gun gelecek aylik anlasmali ev islerimi yapacak guvenilir temiz bir bayan ariyorum ilgilenenler.ozelden mesaj atsin lütfen

Yarı yada tm zamanlı iş arıyorum. Yakın yerlerden.saatler , günler konuşulur. Bağcılar, Halkalı,atestugla, kocasinan , Bahçelievlr , tek vesaire olan yerlerden.güvenilir aile yanında.

Temiz ,titiz düzenli biriyim,ütü olur.toparlama , temizlik , çocuk karşılama , cok,çok gerekirse acil olursa yemek yapma.

İstanbul, Bağcılar, Halkalı, atestugla, kocasinan, Bahçelievlr, Arena Park, güneşli. , veya yakın yerler , is arıyorum, yarı zamanlı. Tm da olabilir haftada 1, 2, gün .saatler ve günler konuşulur, hala gittiğim bayanlar var, güvenli aile yanı arıyorum

Temiz ,titiz bayanın,türbanlı yim. , sorun etmicek hanımlar ev yardımcısı arayanlar msj yada tlfn bekliyorum.

istanbul-ataşehir her cumartesi gelebilecek bir yardımcı arıyorum. Yemek,ütü,temizlik.

ANADOLU YAKASI PENDİK KARTAL CİVARLARI HAFTA SONU YAPABİLECEĞİM OFİS TEMİZLİĞİ VE YA MERDİVEN TEMİZLİĞİ İŞİ ARIYORUM .

ANADOLU YAKASI PENDİK KARTAL CİVARLARI HAFTA SONU YAPABİLECEĞİM OFİS TEMİZLİĞİ VE YA MERDİVEN TEMİZLİĞİ İŞİ ARIYORUM .

İzmirde temizlikçi bayan arıyorum. Sigara içmemesi ve titiz olmasi durumunda uzun süre birlikte çalışabiliriz.Bornova'da olursa daha uygun olur

Beylikdüzü Kavaklı da evimize titiz, temiz, dürüst, muhafazakar bayan aranıyor. Pzt, salı,çarşamba,persembe ve cuma gunu saat 08:30 ila 17:30 arası temizlik, yemek gibi işler için kurulu düzeni devam ettirmek adına günlük yardımcı arıyoruz.

Hiç bir zaman çok büyük bir yük verilmeyecektir kendi evi gibi sahiplenenler hiç bir zorluk çekmeyecektir.

Yeni doğum sebebiyle Kızımı servisten alabilecek cana yakın sorunsuz insanlar tercih sebebi olacaktır. Bölgeye Yakın olanlar ya da tek vasıta ile gelenler tercih sebebidir.

merhaba, ben bakırkoy tarafında oturuyorum istanbulda. Haftada 1 cumartesi günleri yarım gün 2 oda 1 salon evime yardımcı arıyorum.İlgilenenler mesaj gonderebilir mi? teşekkürler

merhaba, ben bakırkoy tarafında oturuyorum istanbulda. Haftada 1 cumartesi günleri yarım gün 2 oda 1 salon evime yardımcı arıyorum.İlgilenenler mesaj gonderebilir mi? teşekkürler
İLGİLENEBİLİRDİM AMA BAKIRKÖY ÇOK UZAK BANA ANADOLU YAKASINDA OTURUYORUM BEN :(

Back