Temizlikçi ve Temizlik işi arayanlar buraya

İSTANBUL ..... Merhaba Acillll evime yardımcı bayan arıyorum bende ev hanımıyım fakat 2 aylık ve 12 yaşında 2 oğlum var bebekden dolayı evime vakit ayıramıyorum hafta içi sabah 9:00 akşam 17:00 saatleri arası çalışacak ... istanbul beykentte oturuyorum .... Bulunduğum bölgeye yakın ikamet eden ( beylikdüzü, büyük çekmece, esenyurt, yakuplu, gürpınar ) düzeni seven titiz ailemizden biri olacak bayan arıyorum .... gerçekden çalışmaya ihtiyacı olan arkadaşlar bana burdan ulaşır mı ???? anemonss@hotmail.com

İSTANBUL ..... Merhaba Acillll evime yardımcı bayan arıyorum bende ev hanımıyım fakat 2 aylık ve 12 yaşında 2 oğlum var bebekden dolayı evime vakit ayıramıyorum hafta içi sabah 9:00 akşam 17:00 saatleri arası çalışacak ... istanbul beykentte oturuyorum .... Bulunduğum bölgeye yakın ikamet eden ( beylikdüzü, büyük çekmece, esenyurt, yakuplu, gürpınar ) düzeni seven titiz ailemizden biri olacak bayan arıyorum .... gerçekden çalışmaya ihtiyacı olan arkadaşlar bana burdan ulaşır mı ????anemonss@hotmail.com

İSTANBUL ..... Merhaba Acillll evime yardımcı bayan arıyorum bende ev hanımıyım fakat 2 aylık ve 12 yaşında 2 oğlum var bebekden dolayı evime vakit ayıramıyorum hafta içi sabah 9:00 akşam 17:00 saatleri arası çalışacak ... istanbul beykentte oturuyorum .... Bulunduğum bölgeye yakın ikamet eden ( beylikdüzü, büyük çekmece, esenyurt, yakuplu, gürpınar ) düzeni seven titiz ailemizden biri olacak bayan arıyorum .... gerçekden çalışmaya ihtiyacı olan arkadaşlar bana burdan ulaşırmı ????anemonss@hotmail.com

Günlük temizlik yada aylık temizlik yemek ütü işi arıyorum acilll hemen gidebilcegim işler arıyorum ıstanbul halkalı cewresi

İSTANBUL ..... Merhaba Acillll evime yardımcı bayan arıyorum bende ev hanımıyım fakat 2 aylık ve 12 yaşında 2 oğlum var bebekden dolayı evime vakit ayıramıyorum hafta içi sabah 9:00 akşam 17:00 saatleri arası çalışacak ... istanbul beykentte oturuyorum .... Bulunduğum bölgeye yakın ikamet eden ( beylikdüzü, büyük çekmece, esenyurt, yakuplu, gürpınar ) düzeni seven titiz ailemizden biri olacak bayan arıyorum .... gerçekden çalışmaya ihtiyacı olan arkadaşlar bana burdan ulaşırmı ????anemonss@hotmail.com

Merhabalar buyukcekmecede oturuyorum haftalik gunluk gidebilicegim temizlik isi ariyorum iyi gunler herkese

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba sultan 100m2 ev temizliği için fiyat nedir ben de beylikdüzünde oturuyorum ve 15 günde bir alabileceğim titiz birisini arıyorum.[/Q

Merhaba ben beylikduzunde isterseniz gorusebiliriz

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhabalar
ANTALYA da ev islerine yardimci bayan ariyorum haftada 3-4 ya da 5 gun . Titiz caliskan isine dort elle sarilacak olan biri olmasi cok onemli. Ilgilenenler ozelden msj yazarsa sevinirim

Eskişehir'de haftada 1 gün, yarım gün gelecek birisini arıyorum. Yarım gün dediğime bakmayın 3-4 saat bir süre aslında. Elbette yarım gün ücretini tam olacak, saat hesabı değil.

Buraya yazılanları kaçırabilirim, özel mesaj atarsanız görmeme ihtimalim olmaz.

Şişli de Cevahir AVM yakininda bulunan okulumuza acil yemek temizlik elemani ariyoruz. Ilgilenenler 0507 788 4581 nolu tel den irtibata gecebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…