Temizlikçi ve Temizlik işi arayanlar buraya

izmir içi olsun yer farketmez tam gün yarım gün ev işlerine gidiyorum pazartesi cuma doluyum diğer günler boştayım 05534821508 numaram hoşçakalın

Izmirde her hafta yarim gun 60 tlye gelebilecek bayan ariyorum evime

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

Merhaba,
benimle iletişime gecebilirsiniz hala iş arıyorsanız. Ben ve bir arkadasım düzenli olarak gelecek yardımcı arıyoruz.

iyi günler.

Merhaba arkadaşlar..istanbul-Tuzla-Orhanlı'daki bir üniversite lojmanında ev işlerine yardımcı( yemek+temizlik-düzenden anlayan güvenilir), haftanın en az 3günü (5 gün düzenli de olabilir) çalışacak bayan arıyorum. 2çocuklu (9yaşındalar) 4kişilik bir aileyiz.. çalışma saatleri esnek olabilir..sabah 10 gibi gelebilir akşam 17.30 gibi gidebilirsiniz..diğer şartlar için görüşelim veya mail yazabilirsiniz.(elvanungan@gmail.com)

Merhaba,
Halkalıdan Etiler tarafına gelebilir misiniz ?

Slm elvan hanım mail den cevap yazdım dönerseniz görüşebiliriz

Yardımcı arayınız devam ediyorsa görusebiliriz

Merhaba,
Haftada iki tam gün ev temizligi ve ütü yapacak titiz, düzenli gelebilecek olan bayan eleman arıyorum.
Ev 2+1 , çocuk yok, çok düzenli ve Etiler'de. (yeni metro duragının karşısı)
Ulaşmak isteyenler özelden mail atabilir veya
sena_arc@hotmail.com adresinden irtibat kurabilir.

Merhaba,

Maltepe'de oturuyorum. 2 haftada 1 gün ev temizliğine gelebilecek bir hanım arayışım var.
İlgilenen olursa özel mesaj beklerim..

Merhaba,

Maltepe'de oturuyorum. 2 haftada 1 gün ev temizliğine gelebilecek bir hanım arayışım var.
İlgilenen olursa özel mesaj beklerim..
Merhaba bende pendik te oturuyorum sizinle görüşmek isterim
Eşimin telefonu 5335161378

izmirde özkanlarda temizlik yapabilecek bir temizlik elemanı arıyoruz ev 90 m2 haftalık çağırmayı düşünüyorum benimle iletişime geçebilisiniz 05057792787

Merhaba bende pendik te oturuyorum sizinle görüşmek isterim
Eşimin telefonu 5335161378
Merhaba
Ben günlük 120 ye tl ye gidiyorum. Yarım gün zaman kaybı oluyor benim için size günlük olarak gelsem olur mu.

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…