Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftanın 5 günü farklı evlerde olmak üzere temizliğe gidebilecek birine ihtiyacımız var.
Ücret aylık olarak ödeme yapılacak olup 1000 tl + SGK yapılacaktır. Gidiecek evlere ulaşım masraflarınız karşılanacaktır.
Referans verebilecek ve önceden çalıştığı evleri yönlendirebilecek olanlar tercih edilecektir.
Erenköy Kozyatağındaki evime yarım gün veya tam gün temizlik için bayan arıyorum evim kutu gibi küçüktür. Ütü gerekmiyor, 15de bir yarım gün, ayda bir tam gün alabilirim. İlgilenen bayanlar bana msj atsın. (yol parası verilir)
2+1 evime haftada yarim gunlugune yardimci ariyorum.birbirimizden memnun kalirsak her hafta dusunuyorum
merhaba bende istanbuldayım siz neresindesiniz yardımcıya ihtiyacınız varsa görüşebiliriz benimde işe ihtiyacım var daha önce temizliğe gitmişliğim var bu konuda tecrübeliyim cevap yazrsanız sevinirim
slm bende ümraniye de oturuyorum haftanın 2 günü gidebileceğim bi iş arıyorum yardimci bulamadıysanız gorusebilirizİyi günler istanbul ümraniyede oturuyorum yardımcı bir bayan arıyorum ilgilenirmisiniz