• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlikçi ve Temizlik işi arayanlar buraya

Merhaba bende ankarada temizlik isine gitmekteyim temizlige yardimci arayanlardan cvp bekliyorum 05342733757teldende Banaulaaaśabilirler teśekürler

Erenköy Kozyatağındaki evime yarım gün veya tam gün temizlik için bayan arıyorum evim kutu gibi küçüktür. Ütü gerekmiyor, 15de bir yarım gün, ayda bir tam gün alabilirim. İlgilenen bayanlar bana msj atsın. (yol parası verilir)

Haftanın 5 günü farklı evlerde olmak üzere temizliğe gidebilecek birine ihtiyacımız var.
Ücret aylık olarak ödeme yapılacak olup 1000 tl + SGK yapılacaktır. Gidiecek evlere ulaşım masraflarınız karşılanacaktır.
Referans verebilecek ve önceden çalıştığı evleri yönlendirebilecek olanlar tercih edilecektir.

Haftanın 5 günü farklı evlerde olmak üzere temizliğe gidebilecek birine ihtiyacımız var.
Ücret aylık olarak ödeme yapılacak olup 1000 tl + SGK yapılacaktır. Gidiecek evlere ulaşım masraflarınız karşılanacaktır.
Referans verebilecek ve önceden çalıştığı evleri yönlendirebilecek olanlar tercih edilecektir.

referans verebilirim. 0534 956 35 32

Erenköy Kozyatağındaki evime yarım gün veya tam gün temizlik için bayan arıyorum evim kutu gibi küçüktür. Ütü gerekmiyor, 15de bir yarım gün, ayda bir tam gün alabilirim. İlgilenen bayanlar bana msj atsın. (yol parası verilir)

Merhaba,

Salı günüm dolu diğer günler için gündelik iş arıyorum..
referans verebilirim. 0534 956 35 32

Bursada evine yardimci arayan varsa haftada 1 veya 2 gidebilirim ilgilenenler mesaj atabilir veya 0537 426 78 63 nunarali telden aramabilirler

Kozyatağında bulunan evimin temizliği için ayda bir veya iki gün hafta sonu gelebilecek, işini iyi yapan bayan arıyorum. Ihtiyacı olanlar bana mesaj atabilir mi?

Merhaba izmir bornovada anne kız yanyana evlerde haftanın 5 günü çalışacak bayan arıyorum düşünen olursa mail veya tlf verebilirim

Bornova'da haftanın beş günü ev işlerine yardımcı olarak çalışacak yanyana anne ve kızın evni gelicek bayan arıyoruz

Bornova'da haftanın beş günü ev işlerine yardımcı olarak çalışacak yanyana anne ve kızın evine gelicek bayan arıyoruz

Merhaba

Ayda 2tam1yarım gün gelebilecek temizlik ve ütü için işini bilen baştan sağma yapmayan titiz tecrübeli bayan arıyorum. Istanbul Bahçelievler Baran rezidans civarındayım. Isteyenler telefonla da ulaşabilir. 05383862924.

Merhaba arkadaşlar ben kamu personeliyim. beykent- beylikdüzünde oturmaktayım.2 yasında bir oglum var ve 5 aylık hamileyim. 3+1 evde eşimle yaşamaktayız vede eşim ayın bazı haftaları gece vardiyasında çalışmaktadır. dogumdan sonra yani mayıs ayı itibari ile bana evle ilgili herşeyde yardımcı olacak evimizden biri gibi olacak uzun süre bizimle beraber olabiliecek güvenilir dürüst çalışkan yatılı bayana ihtiyaçım bulunmaktadır. cumartesi 15 kadar pazar günü tatil şekilde çalışacak. İstediği maaşı belirterek şekilde ciddi kişiler mesaj atarsa sevinirim.

Daha önce de sadece yemek ve ütü için istediğimi yazmıştım bir arkadaş mesaj attı ama özel mesaj hakkım yok maalesef ve 2ay olmuş neredeyse haftada 6gün yarım gün gelecek batan arıyorum dip bucak temizlikten ziyade ütü ve yemek önemli olmak üzere rutin işler yapılacak Kozyatağında oturuyorum ayda 1hafta yokum zaten.O zaman da 1gün dip bucak yapabilecek birini arıyorum.Özel mesaj hakkım olmadığı için ilgilenenler istediği ücreti yazarak tertug@hotmail.com adresine mesaj bırakabilirler Kozyatağında oturuyorum evim 2oda bir salon.

merhaba bende istanbuldayım siz neresindesiniz yardımcıya ihtiyacınız varsa görüşebiliriz benimde işe ihtiyacım var daha önce temizliğe gitmişliğim var bu konuda tecrübeliyim cevap yazrsanız sevinirim

İyi günler istanbul ümraniyede oturuyorum yardımcı bir bayan arıyorum ilgilenirmisiniz

Selam,herkese gunaydin... bayanlar gundelikci olarak is ariyorum izmirdeyim semt onemli degil benim icin sonucta azda olsa aileme destek cikmak istiuorum

Merhabalar ozelden mesaj atan arkadaslara cevap yazamiyorum sistem tarafindan belli bir seviyeye ulasmam gerekiyor sanirim.ilgilenen arkadaslar cep numaram: 0537 486 48 05

Back