merhaba ben beylikdüzünde oturuyorum 2 çocuğum var 1 i kreşe gidiyor kızım 1,5 yaşında haftanı 3 günü ev işlerine yardımcı bayan arıyorum ben söylemeden kendi evi gibi iş yapacak bir bayan aylık 600 tl düşünüyorum düşünen olursa özelden mesaj atabilir...
Bakirkoyde oturuyorum temizlik icin bayan ariyorum 3 aylik bebegim var o yuzden ben yapamiyorum msjlarinizi bekliyorum
Keşke yakın olsaydık yardımcı olmak isterdim. Konu daha bu gun acıldı cıkar inşallah iyi birisi.
Merhaba ,
Beylikdüzünde oturuyorum iki küçük cocugum olduğundan ancak gündelik yardımcı işini yapabiliyorum,ev işlerinde titizlik ve güven içerisinde çalışırım çünkü çalışmaya ihtiyacım var, kardeşime rica ettim bu formu açtı Allah büyük belki bu vasıta ile birbirimize yardımcı olururuz.Sağolun
Merhaba ben günlük temizlik işi arıyorum kağıthane'de oturuyorum.Titiz ve güvenilir biriyim.İşime özen gösteririm. yeni üye olduğumdan özel mesaj atamıyorum, bana özel mesaj atacak kişiler telefon yada mail adresi yazarlarsa iletişim kurabiliriz teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?