Temizlikçi ve Temizlik işi arayanlar buraya

Merhaba,

Ben de Kurtköyde oturuyorum. Her hafta cumartesi günü eve işlerine yardımcı olabilecek birini arıyorum. Evde çok eşya olmadığından basitçe günlük temizlik işleri yapılacaktır.

Antalya'dan istanbula yeni taşındım.11aylık da bir kızım var.Haliyle ailem Antalya'da tek başıma çok zorlanıyorum ki zaten ev işi de sevmem.Ben temizlik değil ama hergün yemek ve ütü için bayan arıyorum hergün ütü de olmuyor zaten.Bir de haftada bir gün buzdolabımı temizleyecek.Sigara içmemesi tercihimdir.Kozyatağında oturuyorum.Zaten 1.5ayda bir 10gün Antalya'ya gidiyorum.Dediğim gibi sadece yemek ütü haftada bir de buzdolabı temizliği umarım böyle bir bayan bulabilirim.

Bakirkoyde oturuyorum temizlik icin bayan ariyorum 3 aylik bebegim var o yuzden ben yapamiyorum msjlarinizi bekliyorum

merhaba, başakşehire haftada 2,3 yarım gün veya 1 tam gün gelebilecek,temiz sigara kullanmayan güvenilirr birini arıyorum.3 oda 1 salon 2 banyo 1 balkon var.. 10 güne kadar ikinci bebeğim dünyaya gelecek, ev işi, ütü yapabilecek, evde olduğunda bana yardımcı olabilecek,evde ne yapılacağını kendi görüp yapabilcek, ben her seferinde şu şu yapılacak demiym istiyorum..aileden biri gibi yani, her hafta cam,halı sildirmem,arada bir.. sadece ev derlensin toplansın temiz olsun istiyorum..
ayda 400den fazla veremiyorum şuanda ilgilenen varsa burdan veya özelden yazabilirsiniz fakat ben özelden yazamıyorum şuan

Merhaba,
1 yaşında bir bebeğim olduğu için evimin günlük işlerine ancak yetişebiliyorum. Pazartesi Ve Çarşamba günleri yarım gün, Cuma günü ise tam gün olmak üzere haftada 3 gün, sigara içmeyen, güvenilir, işini temiz yapan, yemek yapabilen bir bayan arkadaş arıyorum. Yapılacak işleri de aşağıda yazıyorum.

Pazartesi ve Çarşamba : - yemek yapılacak, toz alınıp etraf toparlanacak, banyo temizlenecek
Cuma ( tamgün ) : temizlik ve ütü yapılacak ( ütü fazla birikiyor bazen, diğer günlerde de ütü yapılabilir)

Ücret : 500 tl

Not: lütfen zamanında gelip gidebilecek saatlere dikkat edecek arkadaşlar cevap yazsın çünkü en son çalıştığım bayan arkadaş yarım günlerde 2,5-3 saat, tam günde ise 5 saat kalıp gidiyordu. Bu sebeple düzgün ve dürüst çalışan birini arıyorum.

Teşekkür ederim.

merhaba ben beylikdüzünde oturuyorum 2 çocuğum var 1 i kreşe gidiyor kızım 1,5 yaşında haftanı 3 günü ev işlerine yardımcı bayan arıyorum ben söylemeden kendi evi gibi iş yapacak bir bayan aylık 600 tl düşünüyorum düşünen olursa özelden mesaj atabilir...

Merhaba,
Biz alkangroup olarak avrupa yakası'nda bebek bakıcısı ve temizlikçi hizmeti veren bir firmayız.
alkan group adresimizden bizi inceleyebilirsiniz. eleman ihtiyacınız için 0212 597 67 64 no.lu telefonumuzdan irtibat kurarsanız,size en uygun elemanı istediğiniz gün işbaşı yaptırabiliriz.

bende arıyorum 2 haftada bir tam gün alacağım... şartları konuşuruz düzgün referans verebilecek birisi olması önemli tam gün sabah 08:00'da gelecek akşam 18:30'da çıkacak...ankara batıkentde oturuyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi akşamlar, ben de kayaşehirde oturuyorum başakşehire yakın.18 yıllık tecrübem var. haftada bir tam gün(pazar günü) ütü ve halı silme hariç tüm işleri yapmayı garantilerim.fakat fiyat tam gün 125 tl.

istanbul/kayaşehir-başakşehir civarında çocuk bakımı yapılır.20 yıllık tecrübe.çocuk bakımını kendi evimde yaparım.fiyat 1100 tl dir.yalnızca hafta içi 5 gün. bir ihtimal cumartesi yarım gün olabilir.ilgilenenler buradan yazabilir.

Bakirkoyde oturuyorum temizlik icin bayan ariyorum 3 aylik bebegim var o yuzden ben yapamiyorum msjlarinizi bekliyorum

Merhaba, 50 mesajım olmadığından özel mesaj atamıyorum size. Ben de bahçelievlerde oturuyorum. 28 yaşında üniversitede okuyan, titiz, temizlik işinden anlayan bir bayanım. ....den benimle iletişime geçebilirseniz sevinirim. Çalışma günlerinde size uyum sağlayabilirim. Bu konuda becerikli ve dikkatli olduğumu görünce devamlı çalışmak isteyeceğinizi düşünüyorum.

İyi Günler

Son düzenleyen: Moderatör:
herkese merhabalar bende beşiktaş ta oturuyorum barbaros bulvarında. 2 haftada bir yardıma gelebilecek güvenilir ve titiz birine ihtiyacım var. ilgilenenler hande@ankamimarlik.com.tr adresinden benimle irtibata geçebilir.teşekkürler.

Keşke yakın olsaydık yardımcı olmak isterdim. Konu daha bu gun acıldı cıkar inşallah iyi birisi.

Merhaba konu gerçi açılali cok olmuş ama benim de temizlik konusunda bir yardımcıya ihtiyacım var. Beylikdüzü'nde oturduğunuzu görünce yazmak istedim. Ben de Büyükçekmece'de oturuyorum. Hala temizlik işi ariyorsanız benimle irtibata geçebilir misiniz?

Ben de Büyükçekmece'de oturuyorum. Temizlik konusunda yardımcıya ihtiyacım var. Benimle irtibata geçerseniz sevinirim.

Merhaba, Kağıthane'de oturuyorum ve haftada iki gün temizlik+ütü+yemek yapacak, titiz çalışan birini arıyorum. Hala iş arıyorsanız bana iletişim bilgilerinizi iletir misiniz?

Merhaba,

Salı ve çarşamba günüm dolu, diğer günlerim için aileye gündelik ev işi arıyorum.
içerenköyde oturuyorum. referans verebilirim.
mubetcelkara@hotmail.com numaranızı bırakırsanız ararım.
0534 956 35 32 nolu numaradan ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…