Temizlikçi ve Temizlik işi arayanlar buraya

Merhaba ben de mersin Yenişehir'de oturuyorum.1 küçük çocuğum var ve hamileyim.Ayda bir genel temizlik için gelecek birine ihtiyacım var.Ama titiz olsun istiyorum.Çağırdıklarım söylemeden yapmıyor.Örneğin kapıyı sil ya da balkonu yıka dememişsem bunları yapmadan gidiyor.İlgilenen olur umarım...

istanbul/Yeşilpınar da kemoterapi tedavisi gören anneme günlük ev işlerinde yardımcı olabilecek güvenli temiz titiz bayan eleman arıyoruz.

Ankarada evtemizligine gidiyorum boşgünümü doldurmak istiyorum arayanlardan cvp bekiiyorum referanslarım vardır .

Ankara Çankaya 'da oturuyoruz.titiz,güvenilir aylıkçı bayan arıyoruz. maaş+sigorta+yol ücreti verilecektir. ilgilenen olursa telefonum 0530 3292638.

Son düzenleme:
Ankara Akpınar mah.-Çankaya'da hafta 3 tam gün(8.30-5.30) ütü, yemek ve ev temizliği yapabilecek temiz, titiz ve düzgün görünümlü, referanslı 40 yaş üzeri bayan arıyorum. İlgilenenler özelden de mesaj atabilir...

merhaba benim 3 gün boşlugum yok ama ablam uygun olabilir ablam yalnız 40 yaşında deyil evli 2 çocugu var okula gidiyor size uygun olursa çalışa bilirsiniz yalnız ocret ne düşünüyorsunuz.

merhaba benim 3 gün boşlugum yok ama ablam uygun olabilir ablam yalnız 40 yaşında deyil evli 2 çocugu var okula gidiyor size uygun olursa çalışa bilirsiniz yalnız ocret ne düşünüyorsunuz.

Teşekkür ederim ilgilendiğin için.Ben aylıkçı olarak arıyorum ücreti 600 düşünüyorum. 2 çocuğum var. ikisi de okula gidiyor. Ablanızın çocuklar küçüktür sanırım.Ben daha olgun yaşta bir bayan arıyorum

Arkadaşlar 2+1 evim için temizliğe yardımcı bayana ihtiyacım var.

Yeni evliyim ve çalışıyorum her ay 1 kere olmak üzere;

Camlar silinecek (2 salon, 1 y.odası, 1 oturma odası camı)
Yerler süpürülüp, silinecek.
Toz alınacak
Koltuk ve Halılar silinecek
Mutfak dolapları ve buzdolabı temizlenecek.
Banyo WC temizlenecek

Yapılacak işler bunlar. Anadolu yakası-Maltepe çevresinde çalıştığınız güvendiğiniz kişiler varsa tavsiyelere açığım.:26:

Merhaba ,
Beylikdüzünde oturuyorum iki küçük cocugum olduğundan ancak gündelik yardımcı işini yapabiliyorum,ev işlerinde titizlik ve güven içerisinde çalışırım çünkü çalışmaya ihtiyacım var, kardeşime rica ettim bu formu açtı Allah büyük belki bu vasıta ile birbirimize yardımcı olururuz.Sağolun

bana ulaşmanızı rica ederim mailime telefonumu yazarmısınız burcu_739@hotmail.com

Merhaba ben günlük temizlik işi arıyorum kağıthane'de oturuyorum.Titiz ve güvenilir biriyim.İşime özen gösteririm. yeni üye olduğumdan özel mesaj atamıyorum, bana özel mesaj atacak kişiler telefon yada mail adresi yazarlarsa iletişim kurabiliriz teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Merhaba ankara temizlige yardımcı arayanlar düzenli gündelik ev temizligine yardımcı arayanlardan cvp bekliyorum benim pek boş günüm yok ama olursa bende gidebilirim ablamın 2 günü boş referanslarımız vardır.

Merhaba Ataşehir küçükbakkalköyde evim 2 oda 1 salon mutfağım filanda küçük 1 odam boş kullanmıyorum. Temizliğe yardımcı olabilecek biri var mı ?

Ankara'da Ev Temizliğine 2 Bayan Arkadaşız, Adım NUR. Haftalık, günlük, Ev ,Ofis , İnşaat Sonrası Temizlik isteyenler arayın konuşalım
GSM: 0537 830 02 58

2 kişi sabah erkenden gelip öğlen çıkıyoruz, öğleden sonrayı bulan temizlik işlerinde çift yevmiye alıyoruz.

NOT: 1. Sapık zihniyetli kişiler biz çocuklarımızın ihtiyaçlarını
karşılamak amaçlı çalışıyoruz, lütfen meşgul etmeyin.
2. Burdaki mesajlara ve E-maillere fazla bakma fırsatı
bulamıyoruz,ararsanız detayları konusalım

Merhaba,

İstanbul'da hafta sonlari haric her gun eve temizlik, utu ve yemek icin yardimci ariyorum. Dusunen olursa, ev sisli civarinda.

arkadaşlar rahatsızım ve bende yarım gün bir arkadaşı eve alıyorum. sağolsun geliyor
fiatı 60 tl yarım gün haftada bir geliyor
sabah evinde ne iş yapıyorsan onu diyorum
ilaveten ütü varsa ütü
ütü yapıyorsan diğer işlerden hafif geç diyorum
banyo , tuvalet ve mutfak taşı günlük temizlik,
etrafı derleme toplama
süpürme toz alma
balkon yıkama
sorum şu ki :acaba ona bir iş isterken söylemem gerekiyor mesela bu gün halıyı kirli, silebilirmisin? diye. o vakit de diğer ütü yü yapma diyorum örneğin.
veya mutfak dolabını sil dersem 3 odanın temizliğini ben yapıyorum girdirmiyorum
peki arkadaşlar bu yöntemim nasıl? görüşlerinizi alabilirmiyim?

böle iyimi hakta kalıyormuyum ? yarım gün 60 tl ye her hafta alıyorum.
aslında yetmiyor bana.istiyorumki demeden buzdolabını silsin.çaydanlıkmı yağlı ovsun yetişmezse o vakit tabii ki diğer işlerinde yetişmeyenini bıraksın bana böle durumda diyorum.. anlatabildimmi bilmiyorum.söylemeden yapmalı aslında ama çok hassas konu kırcam diye ödüm kopuyor
sevgiler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…