- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Dertli Gizem
-
Buldum kimin dedigini. Burada denmiş.
Valla bunun adi dümdüz çekememektir. Ben hirslanmiyorum. Kadin dert konusu acmamis, size soru sormamis. Konu acsa bisey demeyecegim. Rutin paylasmis sadece ve hepiniz birden "Yok yemek yapsaydin 2 kasik, yorgunsan disari cikma" filanoteki ne ise yaradigini sorar. Kiss kanccc lik. :)
başkasının ne dediğinin yada ne demek istediğinin karşılığını benden niye bekliyorsun. ben demedim bana cvp olarak yazman değişik.
başkasının ne dediğinin yada ne demek istediğinin karşılığını benden niye bekliyorsun. ben demedim bana cvp olarak yazman değişik. yorgunsan dışarı "çıkma" değil "çıkmam" yani benim yapacağım şey.kimseye yap yada yapma demiyorum. biraz daha doğru okusan ya da sırf cevap vermiş olmak için yazmasan. ayrıca ben onun sosyal yaşantısına karışmıyorum sadece eşi için kullandığı tabirler, anlatımı hoş değil ve bu benim görüşüm ben beğenmiyorum diye değiş demiyorum,demem de. ister güne gider ister spordan çıkmaz. hırslanmıyosun da bana niye laf etme gereği duyuyorsun. senin ki hırs değil se benimkine de hırs diyemezsin. ben de sana soru sormadım yorum yap demedim. madem soru sormayınca yorum yapılmıyorsa sen de bana yapmayacaksın.
kesınlıkle tavsıye edıyorum :)Vakumlu hurçları tavsiye ediyormusunuz?
ah canımmm keşke yapsar cok zor bi çamaşır asar cok yogun bi işin altındaysam temizlik sırasında asla yapmaz yalvarırım bazen yok anam yok yapmıyo helee bıde hıç durmayan bı bebegim varbak ben sana yazıyımm gece 2 3 ten once yatmam sabah 11 gibi kalkarım guzel bir cay koyarı bi miss gibi ithal ürünlerimle kahvaltı ederim :))
sonra keyfime göre ya gunum vardır ya dısarı cıkar gezer vitrin bakarım ya spor a giderim
gelelim temizlige
camlar esime ailttir silemem cok soguk yazın cok sıcak :))
banyo tuvalet ovalama esimindir camasur suyu alerjim var nolur yani ayda bi yapıversin
aylık tum buyuk temizlilkleri esimle yaparım yok öyle yarım ekmek 3 köfte
aslına bakarsan nefret ederim temizlil yapmaktan ama mecbur yapıyosun tabi haa temizlik yapıyosam aksama yemek yapmam yada bazen temilzikgin yarısını yaparım esimede cok aglasırım telde oda der ben gelince yaparum buyuk salonu ona bırakırım yada banyo
valla erkekleri is gücü cok iyi onları kullanın esin maca mı gitmek istedi yap haftalık temilzigimi git de haa esinin durumu cok iyidir haftalık temizlikci alırsın ona bisey demem
ama temizlikci almıyosan eger mutfak dolapları duvarlar kapılar ovma islerini hep erkeklere verin
haa simdi esimi cok iyi diye düsünenler olur lanet biridir orasu ayrı ama ben bu evi tek basına batırmıyorumu ona isledim yok öyle ben pazar temizlik yaparken arkadaslarıyla cıkma
Onun cevabini senden beklemedim zaten denilmis diye bahsettim.
Ben yapmam, ben etmem demekse amaciniz siz de kendi rutininizi yazsaydiniz? Gayette kiniyordun kadini 2 kasik yapmayip disarlarda geziyor diye sen sunu yapiyorsun, ben bunu yapmam etmem sordu sanki. Is bu noktaya varinca herkes yorum yapmaya basliyor haliyle.
Böyle şeyleri okuyunca üzülüyorum. Çünkü lisans mezunuyumsizi konularinizdan biliyorum cok guclu birisiniz ama lutfen bu konuda bu uyemizin tarafini tutmayin.evet calisanlar atomu parcalamiyor ama evde oturan koca parasi yiyen uretime hic bir katkisi olan bi hemcinsimin olmasina katlanamiyorum.kadin degisirse dunya degisir ve en cok kadinlarin calisip uretmesi lazim.ev hanimlarina saygim sonsuz fakat firsat varken kendi ayaklarinin uzerinde durmak varken neden butun yasamini bi adamin eline birakirlar onu anlamiyorum.kim ne derse desin butun kadinlarimiz degerli ama maddi ozgurlugunu saglamis bir kadin gozumde her zaman daha degerlidir
Ev arkadaşlarım o kadar pis ki evinize özendim resmenbızde ev hep bırlıkte temızlenır rutınımde gunluktur
hergun yer supurulur toz alınır sılınır banyo wc mutfak cıflenır
her hafta cam sılınır
her ay perde yukanır duvarlar sılınır
dolap ıclerı habıre elım degdıkce cıkarılır evımde kullanmadıgım 1 tane fazla esyam yok ve herseyım dolap ıcı duzenleyıcı kutularda oldugu ıcın tum evı cıkarsam mutfak ve tum dolapları 2 saatımı alır maksımum
evde az esya kutulu duzen oldugu ıcın ve gunluk temızlık oldugu ıcın evden tasındıgımda evı yerlestırmem bıle 4 saatımı almıstı oyle dıyeyım anla...
baza altında yorgan yastıklar vagumlu hurclaarda pek katlı kıyafetım yok pıjamalarım bıle askıda asılı bırtek ıc gıyım katlı 1 cekmece de cunku cok kıyafetde yıgmam 2 kapaklı gardılop bende 2 kapaklı esımde gardılobun gerı kalanı bos
3 yasında kızım var onun oyuncakları bıle kutularda hepsını bırden cıkarmam yarısı odasındaysa yarısı kılıtlı kutuda donusumlu oynatırım kı usanmasın oyuncaklarıyla dıye bu odasını tertıplı tutmasına da sebep olur bırde benden gordugu ıcın heralde aldıgını hemen ısı bıtınce yerıne koyar ... bızde herseyın yerı var herkes bılır yerınden baska bır yere konmaz en bastan sagladık duzenı
cam silme esıme aıt perde asma esıme aıt bazen yerlerı o supurur
az esya cok huzur ...
Kadın çalışsın ya da çalışmasın gülüyorsa mutluysa bi çok şey değişir ben buna inanıyorum. Kadın her şekilde kendini geliştirir. Kadın mutlu oldukça mutlu bireyler yetiştirir:)Böyle şeyleri okuyunca üzülüyorum. Çünkü lisans mezunuyum
Öğretmenim daha doğrusu.
Atama yok zaten o konuya girmiyorum da.
Yaşadığım yer küçük .özel kurumları kapı kapı gezdim. Iş yok. Bir işverenin karşısında red cevabı alınca artık tutamadım. Hüngür hüngür ağlamaya başladım. Adam şok oldu. Aslında o ana kadar çok ugrasip her kapidan kovulmus ve dolmustum.
. Marketlere kasiyer olarak başvuru yaptım yok. Is filan da seçmiyorum hani. Bulaşık yıkayayim restoranlarda dedim
Eşim kıyameti kopardı abartma diye.
Bazen olmayınca olmuyor
Biz üretmek istiyoruz da.
Bizim üretmemizi isteyen çıkmıyor.
O yüzden çalışan kadın çalışmayan kadın ifadeleri bile tek başına kalbimi kırmaya yetiyor...
Evde bol bol kitap okuyorum
Işleme yapıyorum
Ama aklımda daima büyük emek harcadığım 4 senemin hazin sonu geliyor .
Böyle şeyleri okuyunca üzülüyorum. Çünkü lisans mezunuyum
Öğretmenim daha doğrusu.
Atama yok zaten o konuya girmiyorum da.
Yaşadığım yer küçük .özel kurumları kapı kapı gezdim. Iş yok. Bir işverenin karşısında red cevabı alınca artık tutamadım. Hüngür hüngür ağlamaya başladım. Adam şok oldu. Aslında o ana kadar çok ugrasip her kapidan kovulmus ve dolmustum.
. Marketlere kasiyer olarak başvuru yaptım yok. Is filan da seçmiyorum hani. Bulaşık yıkayayim restoranlarda dedim
Eşim kıyameti kopardı abartma diye.
Bazen olmayınca olmuyor
Biz üretmek istiyoruz da.
Bizim üretmemizi isteyen çıkmıyor.
O yüzden çalışan kadın çalışmayan kadın ifadeleri bile tek başına kalbimi kırmaya yetiyor...
Evde bol bol kitap okuyorum
Işleme yapıyorum
Ama aklımda daima büyük emek harcadığım 4 senemin hazin sonu geliyor .
Aa siz de sucuklu kuru fasulye takılın millet ithal ürünlerle kahvaltı yapsın:))Biraz vizyonlu olun sevgili witch hunt :)Anladım saygılar kardeş :)
Valla sözlerim tıkandı...
Ben de oyle sayılırım. Normal zaten bu. Ama sadece gezmek komsuculuk oynamak içinse bu iş yanlış. Kendine yatırım yapmalı insan böyle durumlarda. Diğer türlüsü de hoş değil. İşte su işin ortasını bulamıyoruz bı:). Zaten çocuk büyütmek en büyük yatırım orası ayri.Anormal değil tabi ki ama saçma sapan tepkiler veriliyor .
Yapmak zorunda mıyım ya temizlik . Sevmiyorum . Ev süpürmek, yer paspaslamak dünyanın en berbat işi gibi geliyor bana . Ben pazarlıkla evlendim bu konuda . Ben ev işi yapmam , ya sabit yardımcı tutarsın ya kendin yaparsın dedim . Ayrıca iki çocuğum var ve kendime vakit ayırmak benim hakkım
Hangi ara yürüyüş yapacağım , dışarı çıkacağım ?
Zaten ev aşırı büyük 6+2 bir de teras var sürekli toz olan . Yok benlik değil vallahi uğraşamam
Eski adı mıydı kuru fasulye öyle bi üye vardı o olamaz diye düşünüyorum ben hep witch olarak tanıyorumAa siz de sucuklu kuru fasulye takılın millet ithal ürünlerle kahvaltı yapsın:))Biraz vizyonlu olun sevgili witch hunt :)
Bilmem ben yeniyim tanımıyorum ithal ürün yemediği için eleştirmek istedim kendisini sucuklu kuru fasulye yazıyor profilinde Alman sucuğuysa işler değişirEski adı mıydı kuru fasulye öyle bi üye vardı o olamaz diye düşünüyorum ben hep witch olarak tanıyorum
Bu adam mı lanet sen lanet görmemişsin.bak ben sana yazıyımm gece 2 3 ten once yatmam sabah 11 gibi kalkarım guzel bir cay koyarı bi miss gibi ithal ürünlerimle kahvaltı ederim :))
sonra keyfime göre ya gunum vardır ya dısarı cıkar gezer vitrin bakarım ya spor a giderim
gelelim temizlige
camlar esime ailttir silemem cok soguk yazın cok sıcak :))
banyo tuvalet ovalama esimindir camasur suyu alerjim var nolur yani ayda bi yapıversin
aylık tum buyuk temizlilkleri esimle yaparım yok öyle yarım ekmek 3 köfte
aslına bakarsan nefret ederim temizlil yapmaktan ama mecbur yapıyosun tabi haa temizlik yapıyosam aksama yemek yapmam yada bazen temilzikgin yarısını yaparım esimede cok aglasırım telde oda der ben gelince yaparum buyuk salonu ona bırakırım yada banyo
valla erkekleri is gücü cok iyi onları kullanın esin maca mı gitmek istedi yap haftalık temilzigimi git de haa esinin durumu cok iyidir haftalık temizlikci alırsın ona bisey demem
ama temizlikci almıyosan eger mutfak dolapları duvarlar kapılar ovma islerini hep erkeklere verin
haa simdi esimi cok iyi diye düsünenler olur lanet biridir orasu ayrı ama ben bu evi tek basına batırmıyorumu ona isledim yok öyle ben pazar temizlik yaparken arkadaslarıyla cıkma
bak ben sana yazıyımm gece 2 3 ten once yatmam sabah 11 gibi kalkarım guzel bir cay koyarı bi miss gibi ithal ürünlerimle kahvaltı ederim :))
Yok benim bütçem el vermezAa siz de sucuklu kuru fasulye takılın millet ithal ürünlerle kahvaltı yapsın:))Biraz vizyonlu olun sevgili witch hunt :)
koklama ama ayda 1 banyo wc ovalaması az değil mi ya. Ben o kısma takıldım.neden ki cok mu abzurt yani sabahtan aksama kadar camasır suyumu kokıuyım onu mu istiyosun bi kadın olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?