- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
- Konu Sahibi Dertli Gizem
-
Sıradışı olmak sizin yaşantınız mı ayy almıyorum ben teşekkür ederim. Dik durmayı seviyorumkocamdan yeteri ilgiyi sevgiyi saygıyı gördüğüm için gözünün içine bakmama gerek yok.
bak simdi yazcam gene kızcaklar adamların limon sosu bile sicilya limonlu o kadar yogun ve guzelki bide bizim limon sularımıza bakın asla kullanılmaz yani insan kullandımı aradaki farkı zaten anlıyo
bu cikolatada öyle fransadaki yada belcikadaki cikolatyala ki aynı marka bile olsa burdaki nasıl farklı biizm ülkerin beyaz cikolatasını ben cok beyenirim mecburen alman ürünlerim bitince ama icinde bi sürü katkı maddesi var ama schogetten üzümlü ve beyaz cikolatalısı cok iyi godiva da öyle
yada kinder cikolataları bile burdakilerin tadi aynı degil yani imkanım el verdigince giden kim varsa 20 30 euro verirp istediklerimi hep getirtirim allah razı olsun
Kimse ona saçlarını süpürge et demedi ki canım adamı kullanmasına düşmanı gibi bahsedip hem İTHAL ürünlerle parasını yemesi hem de ben evde hiç iş yapmam yaeee tarzına sinir oluyor :) ben de çalışmıyor eşimde bana yardım eder ama bir sınırı var tabi kiYa limoncuyu harbiden sevimli buluyorum .
Onun gezmesi, tozmasi, sporuna gitmesi , çalışmaması,vitrin bakması beni ilgilendirmiyor iyi ki de yapıyor...
Kaç kere geliyoruz dünyaya
Herkes kendini perişan edip ,saçlarını süpürge etmesi gerekmiyor.
Ama ithal ürünler harbi kafama takıldı ondan sordum :)
Son cümlenize katılıyorum...bızde ev hep bırlıkte temızlenır rutınımde gunluktur
hergun yer supurulur toz alınır sılınır banyo wc mutfak cıflenır
her hafta cam sılınır
her ay perde yukanır duvarlar sılınır
dolap ıclerı habıre elım degdıkce cıkarılır evımde kullanmadıgım 1 tane fazla esyam yok ve herseyım dolap ıcı duzenleyıcı kutularda oldugu ıcın tum evı cıkarsam mutfak ve tum dolapları 2 saatımı alır maksımum
evde az esya kutulu duzen oldugu ıcın ve gunluk temızlık oldugu ıcın evden tasındıgımda evı yerlestırmem bıle 4 saatımı almıstı oyle dıyeyım anla...
baza altında yorgan yastıklar vagumlu hurclaarda pek katlı kıyafetım yok pıjamalarım bıle askıda asılı bırtek ıc gıyım katlı 1 cekmece de cunku cok kıyafetde yıgmam 2 kapaklı gardılop bende 2 kapaklı esımde gardılobun gerı kalanı bos
3 yasında kızım var onun oyuncakları bıle kutularda hepsını bırden cıkarmam yarısı odasındaysa yarısı kılıtlı kutuda donusumlu oynatırım kı usanmasın oyuncaklarıyla dıye bu odasını tertıplı tutmasına da sebep olur bırde benden gordugu ıcın heralde aldıgını hemen ısı bıtınce yerıne koyar ... bızde herseyın yerı var herkes bılır yerınden baska bır yere konmaz en bastan sagladık duzenı
cam silme esıme aıt perde asma esıme aıt bazen yerlerı o supurur
az esya cok huzur ...
spor spor spor 5 kilometro tempolu kosu tabisi spor salonunda yoksa pısıkırım ben 1 saat bisiklet 10 dakka uzay bisikleti biraz agırlık tamamdır haftada 4 gun yeterliBunlari yeyip yeyip kilo almiyor musun? Iste bunu gercekten kiskanirim.
valla esimin vicdanına kalırsam ben zaten yanmısımallah askina siz gercek misiniz.ne demek erken uyanamam ulkemde hala bu dusuncede olan kadinlari gordukce hem kiziyor hem uzuluyorum.siz neden geleceginizi bir adamin vicdanina merhametine gunun sonunda aklinin karismasi birakiyorsunuz demis mehmet aslantug ah ne guzel demis.lutfen bu kafadan cikin uni mezunu olmasaniz da bi işte calisin butun gun evde oturmayin.bizim kendini gelistiren calisan kadinlara ihtiyacimiz var.siz disardan koca parasi yiyip gezen tozan biri olarak gorunuyorsunuz lutfen kendinize bunu yapmayin
Bizimle şuan kafa buluyorsun :)bak orda gülücük koydum bana takılan zavallılar icin :)) ithal derken aslında gercketen ithal cünkü macro center bayılıyorum
tüm fransız peynirlerim orda
makedonra ajvarım
almanya egeturk sosislerim bizimkiler sosis bile degil
tabi bunu baska ithal satan bi yerden aldım macro da ne yazıkki yokk
haa sırf ıthal degililm tabi grevyarli bi omlet offff misss yaparım
yada pestp soslu buffola offf gezidr zeytinyagını yanına biraz domates öf öf öff misss
seni tanımıyo cünkü sen kadınların en güclülerindne birisin tatlımBana dik durmadığımi mi söylüyosun
Şimdi gerçekten konuşacak bir şeyimiz kalmadı..
seni tanımıyo cünkü sen kadınların en güclülerindne birisin tatlım
Ay allah aşkına bir şey sorucam konu zaten konuluktan çikti da
Sizde en fazla çalışıyorsunuzdur diye tahmin ediyorum .
Hadi haftada 2 kitap bitir ..
Kadını eze eze suyunu çıkardınız da
Siz atom mu parcaliyorsunuz allasen?
Nedir bu hayat üzerinde imzanizi attığınız şey mesela .
Yuh be bunu da yapmış dediginiz ne var?
Lütfen kpss ye girip memurluktan bahsetmeyin eğer öyle bir şey varsa
Ya da üniversiteden.
Zira onu yapmayan yok .
Evlenmek matah bisey değil
Çocuk hiç değil..
Nedir sizi eşsiz yapıplimoncu28 i ezen hikâyeniz?
Sizi neden bu kadar hirslandiriyor bu?
Yok ne işe yararsin sen filan denmiş...
Onun sporunun, gezmesinin parasi sizden cikmadigina gore ne ise yaradigini sormak sizlere mi kaldi? Eger kadin duzeninden mutluysa, adam da avukat aramiyorsa size ne?
Evet ben de spora gidiyorum, temizligi fazla yaptiysam yorulduysam yemek yapmayabilirim. Yemek yapmayip yorgunken disari da cikarim yahu Size neee?
İki gündür kk kadınları böyle :)
neyseeeeeeeeee
siz cıvıldaya durun
bende yılbası konsepti icin esime ve bana kırmızı kazak almaya gidiyoreeeeeeeeeeeeee
Cevap yazmadım son yazdığına abartma istersen...Hayır sordum da insan gibi .
Seni hemcinsini ezen ,yukardan yukardan bakmana sebep olan ne ?
Varsa bi maharetin soyle
Diyelim ki vay anasını be kadın haklıymış.
Eee cevap vermedin,veremedin..
Bi de üstüne üstlük aklın sıra benim saçma evliligimle vurmaya çalıştın :)
Ben bunlarla incinir miyim ?
En azından limoncu ici dışı bir
Bunlar gibi içinden usturalı değil
Kimse ona saçlarını süpürge et demedi ki canım adamı kullanmasına düşmanı gibi bahsedip hem İTHAL ürünlerle parasını yemesi hem de ben evde hiç iş yapmam yaeee tarzına sinir oluyor :) ben de çalışmıyor eşimde bana yardım eder ama bir sınırı var tabi ki
Ayrıca hiç de sevimli değildışardan nasıl göründüğünü bilse dicem bu bencillikle zor
Cok ımrendım sana. Ben aradıgımı bulamıyorum bıle. Ortalık hep derdı toplu ama cekmeceler dolaplar hersey orda burda karmakarısıkbızde ev hep bırlıkte temızlenır rutınımde gunluktur
hergun yer supurulur toz alınır sılınır banyo wc mutfak cıflenır
her hafta cam sılınır
her ay perde yukanır duvarlar sılınır
dolap ıclerı habıre elım degdıkce cıkarılır evımde kullanmadıgım 1 tane fazla esyam yok ve herseyım dolap ıcı duzenleyıcı kutularda oldugu ıcın tum evı cıkarsam mutfak ve tum dolapları 2 saatımı alır maksımum
evde az esya kutulu duzen oldugu ıcın ve gunluk temızlık oldugu ıcın evden tasındıgımda evı yerlestırmem bıle 4 saatımı almıstı oyle dıyeyım anla...
baza altında yorgan yastıklar vagumlu hurclaarda pek katlı kıyafetım yok pıjamalarım bıle askıda asılı bırtek ıc gıyım katlı 1 cekmece de cunku cok kıyafetde yıgmam 2 kapaklı gardılop bende 2 kapaklı esımde gardılobun gerı kalanı bos
3 yasında kızım var onun oyuncakları bıle kutularda hepsını bırden cıkarmam yarısı odasındaysa yarısı kılıtlı kutuda donusumlu oynatırım kı usanmasın oyuncaklarıyla dıye bu odasını tertıplı tutmasına da sebep olur bırde benden gordugu ıcın heralde aldıgını hemen ısı bıtınce yerıne koyar ... bızde herseyın yerı var herkes bılır yerınden baska bır yere konmaz en bastan sagladık duzenı
cam silme esıme aıt perde asma esıme aıt bazen yerlerı o supurur
az esya cok huzur ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?