Temizlik Derdi ev hanımları yoruma koşun

Sıradışı olmak sizin yaşantınız mı ayy almıyorum ben teşekkür ederim. Dik durmayı seviyorum kocamdan yeteri ilgiyi sevgiyi saygıyı gördüğüm için gözünün içine bakmama gerek yok.

Bana dik durmadığımi mi söylüyosun
Şimdi gerçekten konuşacak bir şeyimiz kalmadı..

Bunlari yeyip yeyip kilo almiyor musun? Iste bunu gercekten kiskanirim.

Kimse ona saçlarını süpürge et demedi ki canım adamı kullanmasına düşmanı gibi bahsedip hem İTHAL ürünlerle parasını yemesi hem de ben evde hiç iş yapmam yaeee tarzına sinir oluyor :) ben de çalışmıyor eşimde bana yardım eder ama bir sınırı var tabi ki
Ayrıca hiç de sevimli değil dışardan nasıl göründüğünü bilse dicem bu bencillikle zor

Son cümlenize katılıyorum...

130m2 evde oturuyorum siz hesap edin 3+1.şuan annem var evde .benım eve bırı geldiği zaman herşeyden feragat ederim çünkü hiç birşey isetdiğim gibi gitmez.sadece hafta sonu kırklarım evı ve cumartesı -pazarım ziyan olur .okadar çok istıyorumkı temızlıkle kafayı bozmuş ınsan olmaktan çıkmayı..gunluk supururum evı.çaraşmbada ön temızlık yaparım.hafta oratsı olduğu için.her hafta mutfak dolabı,tuvalet-banyo duvar duşa kabin,yetıyor.süs eşyam yok sılıp gecerım hemencecık.kapı,gıysı dolap iç dış her hafta sılerım.perdeler seneden seneye yıkarım.her ay perdelerıyle kornişleriyle uğraşacak halım ve vaktımde yok zaten hazır zımbırtılar yetıyor.çamaşırları saymıyorum zaten.temizliğe harcadğım vaktı ve sağlığımı keşke evladıma adayabılsem.eşim yardım eder sağolsun ama ben istersem herşeye benm elım değecek ya onuda kabul etmıyorum.kenımı paralamam lazım çünkü temızlıkk çoook öenmlii

valla esimin vicdanına kalırsam ben zaten yanmısım
suan ihtiyatcım yok cok zengin degililm ama hem ev isi hem calısmak hom kocayla ugras oooo cok zor

allah zorda bırakmasın valla merdiven siler genede konsere gidersin kendimi kimseye vermem valla evdeyim diye güncel hayattan kopmadımki kimin konseri olmus nerde güzel tiyotra var yada nerde bi yeni konsp restrant acılmıs yeni tatlar kesifler yada 4 5 ayda bi kültür turları bunların hepsini ayarlayan benim cogu calısan kadın ama evde oturiyim kafasında ha cok zengin degilsin para nerde diyosan 2 tane güne katıldım biri 2800 biri 1900 onları aldıkca böyle sosyal aktivitelere harcıyorum

ben birikimi kendime yapıyorum haa simdi almanca b1 kursuna yazıldım ohhh yeni arkadaslıklar farklı düsünceler

adamına göre muamele yapıyorum sen esimi merak etme

Bizimle şuan kafa buluyorsun :)

İki gündür kk kadınları böyle :)

Her sabah 8de kalkarim. Ikizlerimi okula gonderir bebegimin ihtiyaclarini giderir evi havalandiririm. Birguzel kahvaltimi yapar yatak yorgandan baslar evi supurur tozumu alirim. En son banyo wc. Hergun bu rutine uyarim birtek cuma gunu izin veriyorum kendime ogun anca yer icer toplar otururum cunki cumartesi genel temizligimi yaparim. Haftada 1 carsaflar degisir. 3gunde bir havlular. Dolapici kapi duvar silmeli agir isleri ya esinle yada yardimciyla yaparim. Normalde camlar esime ait perdelerde 3ayda bir yikanir. Anlatirken fazla gibi gorunsede gunluk yaptigim icin sadece 1 saat sonra keyifle oturur kahvemi,cayimi icer kitapimi okurum. Ve hafta ici bu duzen oldugu icin hafta sonu temizligimde max 2saatte biter. Geri kalan zamanda istedigim gibi rahatca takilirim. Gunluk yemegimi yaparim aksam cay faslindan sonra bir tane bardak bile birakmam ortalikta. Herkes yatağina cekilince koltuklari bile duzenler oyle inerim yatmaya. Bunlar anca misafirim gelirse sasar ozamanda nefret ederim degisiklige gelemiyorum pek boyle tertipli duzenli daha rahat ediyor kafam.

sen ne işe yararsın nerde denmiş? ben maddi anlamda da bişey demedim maddiyatla ilgili bir kelime dahi yok.tarafsız okursanız tekrar,ne demek istediğimi anlarsınız diye düşünüyorum. benim yazdıklarım sizi neden bu kadar hırslandırıyorsa ben de o yüzden hırslanmış olabilir miyim?

İki gündür kk kadınları böyle :)

Hayır sordum da insan gibi .
Seni hemcinsini ezen ,yukardan yukardan bakmana sebep olan ne ?
Varsa bi maharetin soyle
Diyelim ki vay anasını be kadın haklıymış.
Eee cevap vermedin,veremedin..
Bi de üstüne üstlük aklın sıra benim saçma evliligimle vurmaya çalıştın :)
Ben bunlarla incinir miyim ?
En azından limoncu ici dışı bir
Bunlar gibi içinden usturalı değil

neyseeeeeeeeee
siz cıvıldaya durun
bende yılbası konsepti icin esime ve bana kırmızı kazak almaya gidiyoreeeeeeeeeeeeee

Ay ne kıskançsınız ayol size ne ..
Kendi kocalarınız yapmıyor diye linçlemişsiniz resmen kadını.
Ohh iyi yapıyorsun valla arkadaşım bak keyfine ..
Burda çok var evimin hiç bişeyini eksik etmem ama kocam yüzüme bakmıyor beni eziyor diye konu açanlar sonra iş yaptıranı yadırgıyorlar.

Sen ne işe yararsın yazmışlar yahu kadın kadının düşmanı cidden yine görmüş olduk.

Sefan olsun ithal kahvaltını bitirdiysen gezmelere doyma hadi tabanlarına sağlık

Cevap yazmadım son yazdığına abartma istersen...

Ya bibi bunlar karı kocayı ilgilendiren şeyler .
Limoncu kocasına kırbaç vursa bize ne yani ? O da böyle bir insan ...
Kocası memnun demek ki bosanmiyor.
Bana kalsa ben erkege iş yaptırmam
Sevmiyorum çünkü yaptıkları şeyleri..
O yüzden yapmaması çok daha iyi bir şey .
Onun yerine yetişemedigim yerde yardımcı abla alıyorum canıma minnet..
Sevimli bulmak ya da bulmamak göreceli
Öznel kavramlar ..

Cok ımrendım sana. Ben aradıgımı bulamıyorum bıle. Ortalık hep derdı toplu ama cekmeceler dolaplar hersey orda burda karmakarısık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…