- 30 Temmuz 2017
- 219
- 486
- 33
- Konu Sahibi Dertli Gizem
-
bence gerçek
Iste olay burda planlamadan geciyo aslinda,plan tamamsa uygulama kolay oluyo..benim genelde aklima bisey gelmez zaten ama biri onume liste koysa 1 saatte hepsini yapicak kapasiteye sahibim ki o sebeple ya esimden ya annemden ya bi arkadasimdan fikir alirim cogunlukla,sonrasi zaten hallolur
Tembelliğimden olsa gerek, bazen birkaç saatte bir sürü şey hazırlayabiliyorken, bazen birkaç saat sadece malzemelere bakıp ne pişirsem donukluğu yaşayabilirim
Beyin donuyor açıp kapamak gerekiyor, error veriyor resmen
İşte benim beyinde planlama kısmı çalışmıyor :)))) plansız hayat yaşıyorumIste olay burda planlamadan geciyo aslinda,plan tamamsa uygulama kolay oluyo..benim genelde aklima bisey gelmez zaten ama biri onume liste koysa 1 saatte hepsini yapicak kapasiteye sahibim ki o sebeple ya esimden ya annemden ya bi arkadasimdan fikir alirim cogunlukla,sonrasi zaten hallolurev isinde de duzen tamamsa bazen tek basima tam temizligi 1 saatte bitirebilirim oyalanmadan. Onemli olan on hazirlik asamasi
İşte benim beyinde planlama kısmı çalışmıyor :)))) plansız hayat yaşıyorum
valla enerji bendede yok ama tirnagin varsa basini kasi misali kizim daha 1 yasinda yerlerde ne bulsa agzina atiyor elini ayagini her yere suruyor mecburum supurup silmeye kizim kizim aksam 7 de gece uykusuna yatiyor 8 e kadar son islerimi yapip 12 ye kadar falan dinleniyorum bos bos oturupWış
Ya bende kesin bir sorun falan var
O kadar enerjiyi nerden buluyorsunuz allasen
Ben hiçbirşeye yetişemiyorum
2 çocuğum var
Sadece çamaşır ve bulaşık makinesi doldurup boşaltıyorum
Akşam yatmadan evi topluyorum
Temizlik hiç yapamıyorum
haftada bir kadın geliyor
Kaçta uyuyorsunuz?5,5.30 gibi uyanirim sabah. Erken kalkarsaniz isiniz de erken biter,kendinize de vakit ayirirsiniz. Yata yata siser insan
Hafta içi rutinimden bahsedeyim.Canım ben çalışan anneyim 5 de eve geliyorum yemek yiyiorum sonra bulaşıkları lavanoya koyup evi topluyorum küçük bir kızım olduğu için dağılmış oluyor haliyle. Sonra evi süpürüyorum detaylıca saat 19 30 da süpürme bitiyor. Mop ile evi siliyorum çok detaylı olmasa da. Sonra dönüp bulaşıkları yıkıyorum tezgahı falan çamaşır suyu ile siliyorum.En son banyo klızeti ve lavabosunu yıkıyorum. İşim 10 da bitiyorSelamun aleykum kardeş ve ablacıklarım benim derdim temizlik günlük iş rutininiz ne kaçta kalkıp neler yapıyorsunuz? Haftalık ve günlük iş rutininiz nasıl. Hadi paylaşıp motive olalımevinizi nasıl her daim ve temiz tutarsınız program sunun şu bacınıza
Seni alnından öpüyorum kızz :)neden ki cok mu abzurt yani sabahtan aksama kadar camasır suyumu kokıuyım onu mu istiyosun bi kadın olarak
11 yıllık evliyim u hep böyle ama eşimde çok çalışkandır o yüzden adam bizim için çalışıyor,bazen kızsamda çok üstüne gitmiyorum.Çünkü o hep yapma der bi kadın bul der,bende güvenilir kimseyi bulamıyorum kabahat bende yani :)Ben de çalışan bir ikiz annesi olarak yazayım.Çocukları okula yolladıktan sonra önce çocuk odasını derleyip toplayıp süpürüp havalandırıyorum ordan mutfak işi,diğer odalar ve en son süpürge sime işini yapıp alt katın temizliğini bitirip üst katın işini yapıyorum .vardiyam öğlen başlıyorsa bu şekilde.Sabah başlıyorsa eve geldiğimde darmadağınık oluyor ev hemen toplayabildiğim kadar toplayıp yemek hazırlama,çocuklarla sohbet,oyun ve uyutma ,anlayacağın boş vaktim hiç yok.2 haftada 1 ütü yapıyorum sanayi ütüsü almıştım.Ütü masasının altına aliminyum folyo serdim(bi ütücünün tavsiyesidir) 2 saate ütülerim bitiyor.Yemek,ütü heryer bana ait eşim sadece çamaşır asar bir de hergece oğlumuzu çişe kaldırır o kadar .Ben çok yoruluyorum inşallah düz ayak bi eve çıkarım ilerde .kışın cam silmiyorum sürekli yağmur yağıyor çünkü :) yılda bir kez temizlikçi alabiliyorum :) 2 günde 1 yemek yapıyorum en az 2 çeşit ya da 3 çeşit.Yoğurdumu da kendim mayalıyorum :)
Evet öylebazı insanların eli ağır oluyo :) Ben 3 saatte yemek programına katılır 8 çeşit yemek 3 çeşit tatlı yaparım
Çalışmıyor musunuz iyi eşiniz yapıyorbak ben sana yazıyımm gece 2 3 ten once yatmam sabah 11 gibi kalkarım guzel bir cay koyarı bi miss gibi ithal ürünlerimle kahvaltı ederim :))
sonra keyfime göre ya gunum vardır ya dısarı cıkar gezer vitrin bakarım ya spor a giderim
gelelim temizlige
camlar esime ailttir silemem cok soguk yazın cok sıcak :))
banyo tuvalet ovalama esimindir camasur suyu alerjim var nolur yani ayda bi yapıversin
aylık tum buyuk temizlilkleri esimle yaparım yok öyle yarım ekmek 3 köfte
aslına bakarsan nefret ederim temizlil yapmaktan ama mecbur yapıyosun tabi haa temizlik yapıyosam aksama yemek yapmam yada bazen temilzikgin yarısını yaparım esimede cok aglasırım telde oda der ben gelince yaparum buyuk salonu ona bırakırım yada banyo
valla erkekleri is gücü cok iyi onları kullanın esin maca mı gitmek istedi yap haftalık temilzigimi git de haa esinin durumu cok iyidir haftalık temizlikci alırsın ona bisey demem
ama temizlikci almıyosan eger mutfak dolapları duvarlar kapılar ovma islerini hep erkeklere verin
haa simdi esimi cok iyi diye düsünenler olur lanet biridir orasu ayrı ama ben bu evi tek basına batırmıyorumu ona isledim yok öyle ben pazar temizlik yaparken arkadaslarıyla cıkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?