- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi Dertli Gizem
-
bak simdi yazcam gene kızcaklar adamların limon sosu bile sicilya limonlu o kadar yogun ve guzelki bide bizim limon sularımıza bakın asla kullanılmaz yani insan kullandımı aradaki farkı zaten anlıyo
bu cikolatada öyle fransadaki yada belcikadaki cikolatyala ki aynı marka bile olsa burdaki nasıl farklı biizm ülkerin beyaz cikolatasını ben cok beyenirim mecburen alman ürünlerim bitince ama icinde bi sürü katkı maddesi var ama schogetten üzümlü ve beyaz cikolatalısı cok iyi godiva da öyle
yada kinder cikolataları bile burdakilerin tadi aynı degil yani imkanım el verdigince giden kim varsa 20 30 euro verirp istediklerimi hep getirtirim allah razı olsun
mutluyuz çok şükür canım her ev kirlenir etraftaki oyuncak dağınıklığını seviyorum bu bana oğlumun sağlıklı bir çocuk olduğunu hissettiriyor bulaşıklarımı seviyorum bu bana yiyecek yemeğimiz olduğu için şükrettiriyor temizliği dağınıklığı çok ta takmıyorum kafama açıkçası temizlik rutinlerim var tabii ama asla eşimle ve oğlumla geçireceğim vakitten çalmam temizlik yapabilmek için önceliğim biz bizi rahatsız etmeyecek şekilde evimizi temiz ve toplu tutuyorum bu bizim için yeterli ama eşim bana dese ki hadi beraber şunları yapalım dağlar kadar işim olsa umurumda olmaz açıkçası ama yine de hayalim de ev kadını olmak var çünkü telaşesiz vakit sıkıntısı olmadan rahatt rahatt uzunn uzunn temizlik yapmayı özledim çok :)))Mutlu olarak yaptıktan sonra çalışmakta çalışmamakta güzel.:) inşallah hayallerine en güzel şekilde ulaşırsın
Hayır sordum da insan gibi .
Seni hemcinsini ezen ,yukardan yukardan bakmana sebep olan ne ?
Varsa bi maharetin soyle
Diyelim ki vay anasını be kadın haklıymış.
Eee cevap vermedin,veremedin..
Bi de üstüne üstlük aklın sıra benim saçma evliligimle vurmaya çalıştın :)
Ben bunlarla incinir miyim ?
En azından limoncu ici dışı bir
Bunlar gibi içinden usturalı değil
Ben de senin gibiyim . Zaten anlamam ev işinden . Benim de eşim yapıyor . Sadece yemek ve ütü yapıyorum ...valla burdakiler benim yasantımı mars ta yasıyormusun gibi yazdıgı icin kendime cok degr veririm önceligim hep kendimindir diye kızıyolar bana senide onlardan zattettim valla ne yalan yok :))
Calismiyorum. Iki cocuk var igne kaldirmaz yerden. Onun gorevi dgil benim gorevimmis hersey..Kadın da çalışıyorsa işler evet ortak olmalı çalışmıyorsa yardımcı olmalı. Ama bu kullanmak anlamına gelmiyor bn çalışsam karım 11 e kadar yatsın geleyim ev temizleyeym yok öyle bi dünya
Idolumsun limoncuhaa sunu yazmayı unuttum
yeni kurallar her pazar kahvaltı esim hazırlar hafta ici yemek bende bari hafta sonu rahat ediyim dimi ama
yada dısarda kahvaltı one göre bi gezi programı vs vs ama esimin kahvaltısınada bayılırım yaglarım balları m ki daha keyifli hazırlasın patatesler menemenler ooo yemek yapamaz ama kahvaltısı iyidir
sen ne işe yararsın nerde denmiş? ben maddi anlamda da bişey demedim maddiyatla ilgili bir kelime dahi yok.tarafsız okursanız tekrar,ne demek istediğimi anlarsınız diye düşünüyorum. benim yazdıklarım sizi neden bu kadar hırslandırıyorsa ben de o yüzden hırslanmış olabilir miyim?
tüm gün eşiniz çalışıyor siz vitrin bakıyorsunuz spora gidiyorsunuz evi temizlediğinizde yemek yapmıyorsunuz doğru evi tek başınıza batırmıyorsunuz doğru . pardon da siz ne işe yarıyorsunuz erkekler kadınları kullanır ya sizde erkekleri kullananlardasınız .
Bence anormal değil. Sadece ilk yazan üye itici yazmış.Ben de senin gibiyim . Zaten anlamam ev işinden . Benim de eşim yapıyor . Sadece yemek ve ütü yapıyorum ...
Arkadaşlar arasında geyiği dönüyor bazen
"hayır diyorum sadece kadın yapınca normal de , sadece erkek yapınca neden anormal ?"
Hayır bahsettiğim görev değil. İnsanın eşini kullanması erkek ya da kadın farketmiyor. Bana hoş gelmiyor sadeceCalismiyorum. Iki cocuk var igne kaldirmaz yerden. Onun gorevi dgil benim gorevimmis hersey..
Bence kıskançlık olsa da daha çok yazan kişinin söylemleri ile alakalı. Kocasına o kadar laf Edip hala parasını yiyip parasıyla gezmek pek de normal bir şey değil.Buldum kimin dedigini. Burada denmiş.
Valla bunun adi dümdüz çekememektir. Ben hirslanmiyorum. Kadin dert konusu acmamis, size soru sormamis. Konu acsa bisey demeyecegim. Rutin paylasmis sadece ve hepiniz birden "Yok yemek yapsaydin 2 kasik, yorgunsan disari cikma" filanoteki ne ise yaradigini sorar. Kiss kanccc lik. :)
Buldum kimin dedigini. Burada denmiş.
Valla bunun adi dümdüz çekememektir. Ben hirslanmiyorum. Kadin dert konusu acmamis, size soru sormamis. Konu acsa bisey demeyecegim. Rutin paylasmis sadece ve hepiniz birden "Yok yemek yapsaydin 2 kasik, yorgunsan disari cikma" filanoteki ne ise yaradigini sorar. Kiss kanccc lik. :)
Buldum kimin dedigini. Burada denmiş.
Wışsaat 6da kalkiyorum once kizimi doyurup doyurup altini deisip biraz onla oynuyorum saat 7 de esim ise gidiyor esim cikinca yatak idasindan baslayip topluyorum yataklari falan banyo tuvalet mutfak bunlari aksamdan temiz birakiyorum gunduz toplama isi bitince kahvaltimi yapiyorum kizim oglen uykusuna yatinca toz alip kalktiktan sonra sil supur islemini yapiyorum
firsat bulursam bi bi yemek yapiyorum bulamazsam esim gelince yapiyorum
buyuk temizlik icinde annem yanima gelip 2 3 gun kizima bakiyor
Anormal değil tabi ki ama saçma sapan tepkiler veriliyor .Bence anormal değil. Sadece ilk yazan üye itici yazmış.
sizi konularinizdan biliyorum cok guclu birisiniz ama lutfen bu konuda bu uyemizin tarafini tutmayin.evet calisanlar atomu parcalamiyor ama evde oturan koca parasi yiyen uretime hic bir katkisi olan bi hemcinsimin olmasina katlanamiyorum.kadin degisirse dunya degisir ve en cok kadinlarin calisip uretmesi lazim.ev hanimlarina saygim sonsuz fakat firsat varken kendi ayaklarinin uzerinde durmak varken neden butun yasamini bi adamin eline birakirlar onu anlamiyorum.kim ne derse desin butun kadinlarimiz degerli ama maddi ozgurlugunu saglamis bir kadin gozumde her zaman daha degerlidirYa bibi bunlar karı kocayı ilgilendiren şeyler .
Limoncu kocasına kırbaç vursa bize ne yani ? O da böyle bir insan ...
Kocası memnun demek ki bosanmiyor.
Bana kalsa ben erkege iş yaptırmam
Sevmiyorum çünkü yaptıkları şeyleri..
O yüzden yapmaması çok daha iyi bir şey .
Onun yerine yetişemedigim yerde yardımcı abla alıyorum canıma minnet..
Sevimli bulmak ya da bulmamak göreceli
Öznel kavramlar ..
dolap ıcı duzenleyıcılerınden alırsan ısın cok rahatlar canımCok ımrendım sana. Ben aradıgımı bulamıyorum bıle. Ortalık hep derdı toplu ama cekmeceler dolaplar hersey orda burda karmakarısık
Haha süper bir üslubun var. Doğal ötesi. Bazılarını rahatsız etmiş ama ben çok sevdim.bak ben sana yazıyımm gece 2 3 ten once yatmam sabah 11 gibi kalkarım guzel bir cay koyarı bi miss gibi ithal ürünlerimle kahvaltı ederim :))
sonra keyfime göre ya gunum vardır ya dısarı cıkar gezer vitrin bakarım ya spor a giderim
gelelim temizlige
camlar esime ailttir silemem cok soguk yazın cok sıcak :))
banyo tuvalet ovalama esimindir camasur suyu alerjim var nolur yani ayda bi yapıversin
aylık tum buyuk temizlilkleri esimle yaparım yok öyle yarım ekmek 3 köfte
aslına bakarsan nefret ederim temizlil yapmaktan ama mecbur yapıyosun tabi haa temizlik yapıyosam aksama yemek yapmam yada bazen temilzikgin yarısını yaparım esimede cok aglasırım telde oda der ben gelince yaparum buyuk salonu ona bırakırım yada banyo
valla erkekleri is gücü cok iyi onları kullanın esin maca mı gitmek istedi yap haftalık temilzigimi git de haa esinin durumu cok iyidir haftalık temizlikci alırsın ona bisey demem
ama temizlikci almıyosan eger mutfak dolapları duvarlar kapılar ovma islerini hep erkeklere verin
haa simdi esimi cok iyi diye düsünenler olur lanet biridir orasu ayrı ama ben bu evi tek basına batırmıyorumu ona isledim yok öyle ben pazar temizlik yaparken arkadaslarıyla cıkma
çalışırsan eşini neden çok ezersin merak ettimyok canım ben calıssam varya oooooo zaten evli kalmam kendimi biliyorum esimi cok ezerim
aaa ama meslegi olan kadın tabiki calıssın o kadar üni okumussun neden evde oturasın ama ben kendime göre is bulamadım cünkü evlilikle calısmak cok zor yani ben yapamıyorum erken kalkmak zaten baslı basına bi is
isten yana sansım olmadı yani pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?