Temizlik Derdi ev hanımları yoruma koşun

Konuyu çok kaynattın bir dur yok he sende..
Bu kadar "lezzet patlamasına" spor şart zaten..
Öğlen yemek yememiştim acıktım senin yüzünden sipariş vercem..

O değil de yemek yemeyi bilmediğimi öğrendim iyi mi?

Mutlu olarak yaptıktan sonra çalışmakta çalışmamakta güzel.:) inşallah hayallerine en güzel şekilde ulaşırsın
mutluyuz çok şükür canım her ev kirlenir etraftaki oyuncak dağınıklığını seviyorum bu bana oğlumun sağlıklı bir çocuk olduğunu hissettiriyor bulaşıklarımı seviyorum bu bana yiyecek yemeğimiz olduğu için şükrettiriyor temizliği dağınıklığı çok ta takmıyorum kafama açıkçası temizlik rutinlerim var tabii ama asla eşimle ve oğlumla geçireceğim vakitten çalmam temizlik yapabilmek için önceliğim biz bizi rahatsız etmeyecek şekilde evimizi temiz ve toplu tutuyorum bu bizim için yeterli ama eşim bana dese ki hadi beraber şunları yapalım dağlar kadar işim olsa umurumda olmaz açıkçası ama yine de hayalim de ev kadını olmak var çünkü telaşesiz vakit sıkıntısı olmadan rahatt rahatt uzunn uzunn temizlik yapmayı özledim çok :)))

arkadaşlar bir de herkesin ev yaşantısı farklıdır bu öncelikler herkesin yaşamına göre değişir kimi erkek ev temiz olsun ister eve gelince kimi ise eşinden çocuğundan ilgi bekler onlarla vakit geçirmek ister evin hali umrunda olmaz her ev farklı bence

burada ne kadınlar görüyoruz eşi ağzının içine bakan ama telefonunda mesaj yakalayan. hiç birimizin evliliğinin garantisi yok bu tür konularda gönül kırmaktan korkarım ben, sende boşver takılma.
limoncudan tek farkımız çalışıyor olmamızdır, oysa ki bende isterim gezip tozmak ama zaman kalmıyor bir pazarım var onda da hangi birini yapayım :) benim eşim bir de benim zorumla yardım eder bir türlü alıştıramadım limoncu ne güzel alıştırmış :)

valla burdakiler benim yasantımı mars ta yasıyormusun gibi yazdıgı icin kendime cok degr veririm önceligim hep kendimindir diye kızıyolar bana senide onlardan zattettim valla ne yalan yok :))
Ben de senin gibiyim . Zaten anlamam ev işinden . Benim de eşim yapıyor . Sadece yemek ve ütü yapıyorum ...
Arkadaşlar arasında geyiği dönüyor bazen
"hayır diyorum sadece kadın yapınca normal de , sadece erkek yapınca neden anormal ?"

Idolumsun limoncu

Bakma sen boyle elestirenlere kiskaniyorlar seni

Buldum kimin dedigini. Burada denmiş.

Valla bunun adi dümdüz çekememektir. Ben hirslanmiyorum. Kadin dert konusu acmamis, size soru sormamis. Konu acsa bisey demeyecegim. Rutin paylasmis sadece ve hepiniz birden "Yok yemek yapsaydin 2 kasik, yorgunsan disari cikma" filan oteki ne ise yaradigini sorar. Kiss kanccc lik. :)

Bence anormal değil. Sadece ilk yazan üye itici yazmış.

Bence kıskançlık olsa da daha çok yazan kişinin söylemleri ile alakalı. Kocasına o kadar laf Edip hala parasını yiyip parasıyla gezmek pek de normal bir şey değil.

Dağınık mutfağa tahammülüm yoktur. Tezgahım hep temiz ve boştur benim. En çok mutfakta vakit harcıyorum yani. Lavabolar 2 günde bir banyo haftada 1 temizleniyor. Bu arada 2 tuvalet 2 banyo var evde aktif kullanılan. Sil-süpür-toz al 3 gün bazen 4 günde bir yaparım. Evim hiç dağınık olmaz sadece toz olur. Camları ayda 1 silerim. Halı silmekten nefret ederim. Hatta hiç silmem çamaşır makinesi neredeyse hergün çalışıyor zaten.

saat 6da kalkiyorum once kizimi doyurup altini deisip biraz onla oynuyorum saat 7 de esim ise gidiyor esim cikinca yatak odasindan baslayip topluyorum yataklari falan banyo tuvalet mutfak bunlari aksamdan temiz birakiyorum gunduz toplama isi bitince kahvaltimi yapiyorum kizim oglen uykusuna yatinca toz alip kalktiktan sonra sil supur islemini yapiyorum
firsat bulursam yemek yapiyorum bulamazsam esim gelince yapiyorum
buyuk temizlik icinde annem yanima gelip 2 3 gun kizima bakiyor

başkasının ne dediğinin yada ne demek istediğinin karşılığını benden niye bekliyorsun. ben demedim bana cvp olarak yazman değişik.

başkasının ne dediğinin yada ne demek istediğinin karşılığını benden niye bekliyorsun. ben demedim bana cvp olarak yazman değişik. yorgunsan dışarı "çıkma" değil "çıkmam" yani benim yapacağım şey.kimseye yap yada yapma demiyorum. biraz daha doğru okusan ya da sırf cevap vermiş olmak için yazmasan. ayrıca ben onun sosyal yaşantısına karışmıyorum sadece eşi için kullandığı tabirler, anlatımı hoş değil ve bu benim görüşüm ben beğenmiyorum diye değiş demiyorum,demem de. ister güne gider ister spordan çıkmaz. hırslanmıyosun da bana niye laf etme gereği duyuyorsun. senin ki hırs değil se benimkine de hırs diyemezsin. ben de sana soru sormadım yorum yap demedim. madem soru sormayınca yorum yapılmıyorsa sen de bana yapmayacaksın.

Wış
Ya bende kesin bir sorun falan var
O kadar enerjiyi nerden buluyorsunuz allasen
Ben hiçbirşeye yetişemiyorum
2 çocuğum var
Sadece çamaşır ve bulaşık makinesi doldurup boşaltıyorum
Akşam yatmadan evi topluyorum
Temizlik hiç yapamıyorum
haftada bir kadın geliyor

Bence anormal değil. Sadece ilk yazan üye itici yazmış.
Anormal değil tabi ki ama saçma sapan tepkiler veriliyor .
Yapmak zorunda mıyım ya temizlik . Sevmiyorum . Ev süpürmek, yer paspaslamak dünyanın en berbat işi gibi geliyor bana . Ben pazarlıkla evlendim bu konuda . Ben ev işi yapmam , ya sabit yardımcı tutarsın ya kendin yaparsın dedim . Ayrıca iki çocuğum var ve kendime vakit ayırmak benim hakkım
Hangi ara yürüyüş yapacağım , dışarı çıkacağım ?
Zaten ev aşırı büyük 6+2 bir de teras var sürekli toz olan . Yok benlik değil vallahi uğraşamam

sizi konularinizdan biliyorum cok guclu birisiniz ama lutfen bu konuda bu uyemizin tarafini tutmayin.evet calisanlar atomu parcalamiyor ama evde oturan koca parasi yiyen uretime hic bir katkisi olan bi hemcinsimin olmasina katlanamiyorum.kadin degisirse dunya degisir ve en cok kadinlarin calisip uretmesi lazim.ev hanimlarina saygim sonsuz fakat firsat varken kendi ayaklarinin uzerinde durmak varken neden butun yasamini bi adamin eline birakirlar onu anlamiyorum.kim ne derse desin butun kadinlarimiz degerli ama maddi ozgurlugunu saglamis bir kadin gozumde her zaman daha degerlidir

Haha süper bir üslubun var. Doğal ötesi. Bazılarını rahatsız etmiş ama ben çok sevdim.

Gece yatmayan sabah kalkmayan kendine çok kıymet veren tipleri seviyorum
Ben de öyleyim çünkü .

Elimden gelse ben de hiçbir şey yapmak istemek ama hayat beni yapmam icin zorluyor. Yine de cam filan silemem. Ağır yük taşıyamam. Canım istemiyorsa yemek yapamam
Kendimi seviyorum . Kendini seven insanları da seviyorum. Koca buldumcukları hiç sevmiyorum.

Valla sen yaz. Ben okuyayım çok hoşuma gitti :)

çalışırsan eşini neden çok ezersin merak ettim
15 senedir çalışıyorum da hiç eşimi ezerim mantığı ile işe gitmedim
bilmediğim birşeyler mi var acaba , açıklar mısın biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…