- 18 Nisan 2018
- 513
- 348
- 53
- 33
- Konu Sahibi Dertli Gizem
-
Sizde kadınları ezen erkeklerin kadın versiyonusunuz galiba oh ne güzel dünyayok canım ben calıssam varya oooooo zaten evli kalmam kendimi biliyorum esimi cok ezerim
aaa ama meslegi olan kadın tabiki calıssın o kadar üni okumussun neden evde oturasın ama ben kendime göre is bulamadım cünkü evlilikle calısmak cok zor yani ben yapamıyorum erken kalkmak zaten baslı basına bi is
isten yana sansım olmadı yani pek
Ya bacım hala devam ediyorsun ayıptır ya. Ya bir başlığa bak bir mesajlarına. Taktın organik ürünlere hey Allahım. Allah herkese nasip etsin diyor bir de, ya sabır.organik bi kalıpken neden ithal olmasın
valla catır catır da yazarım missssssssssssss gibi ithal ürünlerle kahvaltı cok keyifli allahıma sükürler olsun allah kerkeze nasip etsin insallahh
Bu rahatlığı ehli keyifliği bırakıpyurt dısınada oldugunu biliyorum ne sanslısın burası bi dip not
yaa simdi bencede keyifli bisey her aksam dısarsa yemek valla evli olmasam bende böyle yaparım ne güzel restorantlar var kuzinede yemek pisen ille hep kebap pizza degil ama ben severim dısarda yemeyi esim annesine ne zaman gitse kalmalı 3 5 gun evde yemem zaten gezer tozar yemeyimi yer annemde gider cay icerim
ben seviyom valla ya bana hizmet edilsin herseyi en iyisini en güzelini yiyim
almanca kursuna yazıldım bu arada b1 seviyesini atlatıp b2 almam lazım sen japonyadamıydın almanca bliyomusun ögrenme sürem ne kadardır
ha niye yazdım bunu dersen almanya gecen gun 50 bin hasta bakım icin kisi alıcakmıs belediyele görüstüm b2 olmadan olmaz dedi o yuzden ihtal ürünlere ulasma icin bi fırsat
Gel sarılalım..Böyle şeyleri okuyunca üzülüyorum. Çünkü lisans mezunuyum
Öğretmenim daha doğrusu.
Atama yok zaten o konuya girmiyorum da.
Yaşadığım yer küçük .özel kurumları kapı kapı gezdim. Iş yok. Bir işverenin karşısında red cevabı alınca artık tutamadım. Hüngür hüngür ağlamaya başladım. Adam şok oldu. Aslında o ana kadar çok ugrasip her kapidan kovulmus ve dolmustum.
. Marketlere kasiyer olarak başvuru yaptım yok. Is filan da seçmiyorum hani. Bulaşık yıkayayim restoranlarda dedim
Eşim kıyameti kopardı abartma diye.
Bazen olmayınca olmuyor
Biz üretmek istiyoruz da.
Bizim üretmemizi isteyen çıkmıyor.
O yüzden çalışan kadın çalışmayan kadın ifadeleri bile tek başına kalbimi kırmaya yetiyor...
Evde bol bol kitap okuyorum
Işleme yapıyorum
Ama aklımda daima büyük emek harcadığım 4 senemin hazin sonu geliyor .
Şu son durumda artık hepimiz sucuksuz kuru fasülyeyizYok benim bütçem el vermez
Sucuğun bile kilosu 75 lira olmuş:)
Gel sarılalım..
Ben üniversitede hoca olmak için uğraşıyorum, üniversite+ master 6 senemi verdim, yurt dışında sunumlar yaptım, makalelerim yayımlandı. Yaklaşık 500 kitap okudum, sayısız tiyatroya sergiye katıldım. Ve İşkur’a gittim hademelik önerdiler. Ağlayasım geldi ama güldüm. Aynı durumdayım. Eşim de öğretmen aslında ama özel sektörde orada burada çalışıyor. Ben de aynı ifadelere aynı şekilde üzülüyorum. Ama umudumu asla kaybetmeyeceğim sen de kaybetme. Çünkü karma her zaman işler. Gün gelecek hak ettiğimiz yere geleceğiz..
Yarim veya 1 gibi geceKaçta uyuyorsunuz?
Hergun ev süpürürüm ama silmeye gelince biri beni tutuyor yaaaa ama şimdi şevke geldim herkes uyumasa iş yapacağımsımdı okuyunca bende bır dehsete dustum ama acıklayayım
ben gazıanteplıyım burda odun atesınde fırınlar var onların isi olur
bırde burası toprak ve agaclık alanın cogunluk oldugu yer tozu topragı olur
eger aylık yıkamazsam o isi cıkarmak ıcın o perde 3 gun camasır suyunda beklemelıkuru temızlemecıye gıtmelı
ama her ay yıkayınca kısa ayarda yarım saatlıkte yıkıyorum tozu gıtsın maksat... hep temız temız kalıyor
yasadıgımız yerle de alakalı bıraz
mesela hergun yerı sılmek zorundayım bırda cok kum fırtınası olur toprak yagar sılmezsem yerler hep toprak
her gun evı havalandırıyorum malum ...
Maşallah size ne diyeyim :) ben de bebekten dolayı bazen 1 bazen 2 saat uykuyla duruyorum, gece hiç uyku yok, sabahları 1 2 saat uyumuş oluyorum da bir yerden sonra vücudum çökmüş gibi hissediyorum. O kadar uyku ile zinde olabiliyor musunuz?Yarim veya 1 gibi gece
İsim varsa gece 2yi buluyor
hayran oldum düzeninize dolap duzenleyicisi örnek foto atabilir misiniz birde calisiyor musunuzalıskanlık :) esımde erken kalkar bende
bekarken hem iş hem okul durumundan dolayı erken kalkmaya alısmıstım ondan olsa gerek
pazar gunlerıde dahıl 6 da kalkarım
eger erken kalkmak ıstıyorsanız 1 hafta hergun aynı saatde uyanınca vucut alısıyor alarm calmadan kendılıgınden uyanıyorsunuz ben oyle alısmıstım :)
evden calısıyorumhayran oldum düzeninize dolap duzenleyicisi örnek foto atabilir misiniz birde calisiyor musunuz
Sagolun, cocuktan once uzun sureler uyurdum,tabii bu kadar isim de yoktu evde ve calisiyordum. Yine erken kalkardim ama erken de yatardim o zamanlar. Simdi cocuk var ve bazi seyleri o uyuduktan sonra yapmak zorunda kaliyorum. Camasir makinasi ,kurutma makinasi hep gece calistiriyorum. Evim musait komsu rahatsiz etme gibi bir durumum yok,veya evde uyuyanlari uyandıracak bir yerde degil makinalar.Maşallah size ne diyeyim :) ben de bebekten dolayı bazen 1 bazen 2 saat uykuyla duruyorum, gece hiç uyku yok, sabahları 1 2 saat uyumuş oluyorum da bir yerden sonra vücudum çökmüş gibi hissediyorum. O kadar uyku ile zinde olabiliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?