Temizlik Derdi ev hanımları yoruma koşun

hayran oldum düzeninize dolap duzenleyicisi örnek foto atabilir misiniz birde calisiyor musunuz

Bunun içinde fular ve kemerler var mesela

Kiler dolabım

Gömme dolap içinde eşyalarım faturalar garanti kutuları dikiş seti kırtasiye eşyaları önemli evraklar diploma tapu gibi ecza kutusu yılbaşı ve doğum günü süsleri yedek ampül ve mumlar elektronık cıhazlar yanı kumanda modem gibi eşyalar var

Balkonu kapattirdik oraya kızımın eski komidinini koydum içine matkap uzatma kablosu tornavida pense gibi şeyler koydum o teneke kutularda da alet hedevat var vidalar çiviler silikonlar falan :)

Vestiyer içinde ayakkabılık bölümünde tüm terlik ve ayakkabilarimiz ayakkabı kutularinda şeffaf plastik olan ama ışığı açamıyorum çocuk uyanır diye ...
Çantalarım için çanta askıları var mesela dolap kapağı içine veya kapı arkasına takiyorsunuz tüm çantalar sıralı
Vestiyer içine gardilob askısı aldım alüminyum boru onu çaktım kaban ve mantolar askıda ... Bunun gibi .
Mesela mutfak çekmecemden bir örnek

Herkesin en karışık olduğu çekmece bende az öz :) bunun gibi

Baza altım komple hurclu vagumlu hurclara yorgan ve yastıkları aynı boy koydum hepsini üst üste koyup kumaş bir hurca yerleştirdim bazayi kaldirinca 3 sağ 3 sol 6 hurç görülür ama içini açınca yastıklar yorganlar minderler nevresim takımları yatak örtüleri yedek perdeler çıkar :)

Son düzenleme:
Oğlum büyüyüp benden bağımsız durabildiği zamanlar bir gelse de ben de rahatlasam.

çok teşekkür ederim. İnşallah bende yapıcam bunu Tebrik ederim sizi Başak Burcu musunuz birde çok kiyafetiniz varmı onları katlama ile mi düzenliyor sunuz

çok teşekkür ederim. İnşallah bende yapıcam bunu Tebrik ederim sizi Başak Burcu musunuz birde çok kiyafetiniz varmı onları katlama ile mi düzenliyor sunuz
hayır yay burcuyum
ben asla kıyafet katlamam bende hepsı askılıdır gardılop ıcını de cekeyım
blazer ceketlerım gecelık pıjamalarım yazlık kıslıklarım abiyelerım elbıse gomlek tshırt kazak pantolonlarım hepsı askıda
ben bırbırıne baglantılı gardılop yaptım döndurup gıyerım asla cok cesıt almam yıgmam doldurmam yanı
actıgım konularda evımın hali var bakabılırsınız

en sag pıjama gecelıkler sola dogru ceket blazer bogazlı kazak tshırt gomlek bluz elbıse pantolon abıye

çok güzel Teşekkür ederim konunuzun linkini yada adını yazarmisiniz eşim de yay ben yaylari çok dağınık bilirdim

çok güzel Teşekkür ederim konunuzun linkini yada adını yazarmisiniz eşim de yay ben yaylari çok dağınık bilirdim
bılmıyorum burclarla ılgısı var mı :) dagınıklıkta ben nefes alamam sahsen
ben sıze ozelden yazayım konumun lınkını
uye profılıme gelıp actıgı konular deyınce de cıkıyor ozelden yazayım sıze

_Makaron_ sahsen bızde kaldıgı mısafırım oldugu zaman gordugu kadar senın dusuncenı alayım konusu gecmısken
hastalık derecesınde mıyım degıl mıyım o kısmı kestıremıyorum

Temizlik için yardımcı alıyorum böylece ütü falan ellemiyorum ama şunu diyebilirim ki rossmannda temizlik mendilleri var masa kırıntılarım mutfak tezgahlarım hep onlarla temizliyorum cam bezleri var aynı şekilde aynaya sıçrayan su gibi şeyleri birden çıkarıveriyo son olarak da tuvalet için ayrı mendiller var dezenfektanlı çamaşır suyuyla içini yıkasamda günlük temizliğimde oturulan kısmı temizliyorum onun haricinde silikon etkili cif var lavabolara uyguluyorum temizlikten sora böylece su lekelerini azaltıyo çok temizlik yapmam ama pratik her türlü icadı kullanıyorum kısacası ha bi de yerleri temizlemek için scotch briteın bi sopası var ona da yine rossmanndan aldığım yer için üretilmiş önce kuru mendilleri sora ıslak mendillerini takarak siliyorum kırıntı ve kir kalmıyo
Dipnot: tamamını okumadım ama galiba bi ithal ürün muhabbeti olmuş rossmannda bunları ucuza alabildiğim için marka söyledim yanlış anlaşılmasın

Son düzenleme:
Oğlum büyüyüp benden bağımsız durabildiği zamanlar bir gelse de ben de rahatlasam.
Yaparsiniz mutlaka. Sadece biraz sabir. İki yasindayken cok rahatlamis olacaksiniz mesela. Babalariyla gecirebildikleri bagimsiz sure oldukca artmis olacak. Ben ozellikle basbasa birakiyorum onlari. Her yere birlikte gitmiyoruz,cunku beraber olabildigimiz sure kadar onlar basbasa da vakit gecirebilmeli.

Onlar baba oğul vakit geçirirken ben de evde uyumak, keyif çatmak istiyorum, kafa dinlemek istiyorum. :)

Adam çalışıyor, siz evdesiniz, ve üstüne üstlük adama temizlik mi yaptırıyorsunuz ? ve temizlik yaptığınız gün yemek yapmıyorsunuz ? Vayy be ben Melekmişim valla

Ne güzel..benim de elim ağırdır yemek konusunda
açıkçası bu biraz yapı biraz alışkanlık meselesi sanırım, ben tezcanlıyımdır ama gençliğimde anneme çok şaşırırdım nasıl bu kadar çabuk yemek yapabiliyo diye.. Şimdi ben nerdeyse ondan hızlıyım, biraz da mecburiyet 18,30 eve gel yemek yap ye ağır olsam 10 dan önce yemek yiyemeyiz heralde. Ama biz saat 8 de yemeğimizi yemiş kaldırmış oturmuş çayımızı kahvemizi içiyo oluyoruz. Tabi öyle yaprak sarmaları mantılar da açmıyorum yani pratik yemekleri tercih ediyorum.

Cocuk yoksa Temizlik bence cok vakit Alan bir olay degil, her gun yapinca zaten hem az vakit aliyor hem de ev hep temiz kaliyor. Her gun evi silip toz almak, klozeti lavaboyu yikamak bence gunluk rutin olmali. Onun disinda camasirlar birikmeden yikamali. Bulasik makinasi gibi bir nimette var bulasiklarida makina yikiyor mis gibi. Onun disinda "cocuk yoksa" ortalik zaten genelde derli toplu oluyor, evi surekli havalandir, yatagini topla bitti tum is. Asil zaman alan yemek bence.

Cocuk varsa ve ozellikle kucukse evi ne kadar temizlesende temiz kalmiyor ama. Cocugum yokken yaptigim temizlik, suan yaptigim temizligin yarisi kadar yoktu ama evim hep temizdi, topluydu. Simdi ise 2 saat once yaptigim temizlikten eser kalmiyor. Cocuklu annelerin evine lutfen catkapi gitmeyin, haber verip gittiginizde de odalara dalmayin, evi daginiksada hic gormeyin lutfen. Onlar temizlik yapiyorlar ama temiz tutamiyorlar elde olmayan sebeplerden

Harikasın demeye geldim darısı basıma Allahım çok amin

Valla bende yardim etsin istiyorum ne yaptın nasıl yaptın bu duruma geldi esin..
Lütfen benle paylaş.
Dalga geçmiyorum.
Yardim istiyorum

Size verebilecek bi önerim yok maalesef..
Çalışan bayan olduğum için.genelde haftasonu temizlik yapıyorum. Çamaşır süpürme silme. 6 buçuk yaşında kızım var onunla ilgileniyorum.
Konuyu takipteyim.
Bende düzenli olamıyorum en büyük sıkıntım o

Başkaları için gönülden dua edenin önünde daha iyi kapılar açılır. Hem düşün ki bundan daha kötüsü olmayacak. Demek ki şimdiden sonra yükseliş başlayacak. Sakın vazgeçme, ölmekle huzuru garanti altına alacak olsaydık hepimiz ölmeyi seçerdik. Ama bu sonsuz bir azap demek. Sakın aklından geçirme. Bu dünyadaki çabalarımızın karşılığını göreceğiz güzel insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…