Telefonun bozuldu eşime nasil söyleyeceğim...

Telefonum bozuldu yenisine ihtiyacım var diyeceksin eşin değil mi en yakının hayat arkadaşın
Bunu söylemekten çekinecek duruma getirdiyse utansın valla ne diyim.
 
Şarj aleti bozuktur genelde öyle oluyor. Hem bu tellerin ömrü kısaldı zaten. 3 yıl yine iyi kullanmışsınız. Bana telefon dayanmıyor. Eşimin bu konuda bir lafını işitmedim. Üzüldüm soyleyememenize açıkçası.
 
Akıllı telefonların ömrü 2 yıl zaten.
İstediğin kadar dikkatli kullan.
Bu kadar çekindiğin bir herife nasıl yakınlık duyuyorsun?
Telefon bu ya.
Bozulur da kırılır da.
Sana nasıl ulaşacak acaba telefon almayınca.
Alttan almadan söyle gitsin.
 
kendın bır telefoncuya goster belkı ucuzdur yapımı
 
3 yıl iyi bile dayanmış valla benim birinci yıl dolunca pert olmuştu.

eşiniz nasrettin hoca misali testiyi kırmadan tokatlamış sizi. valla çok ilginç. para kazanmıyorsunuz diye sizi bu kadar sindirmesine izin vermeyin.
 
sarj tutmaması cocuktan degil. şarj yeri arızalanıyor tak cıkar yaptıgımız için. bu herkesin başına gelir.servise verirsen tamir ediliyor.
 
çocugun eline vermeseydiniz sizde
bu yeni telefonların ömrü 2 yıl benimkide alalı 2,5 sene oldu hergün beni at beni at diyor ben duymuıyorumm
 
Oğlunuz kac yasında
 
Eşinizle yatağa girerken utanmıyorsunuz da çocuk gibi bozulan bir telefonu söylemeye mi utanıp korkuyorsunuz, artık adı ne ise bu korkunun.
 
Söylemeyin, arasın arasın, ulaşamasın. Umulur ki sizi ve çocuğunu meraktan iyice telaşlanır. Sonra da senden korkumdan bozulduğunu söyleyemedim dersin. Belki öküzcanın beyninde bir kıvılcım çakar.
 
çocugunuz size bir sey söylemekten korksa anlarım da siz neden eşinizden bu kadar korkuyorsunuz. yazık. sizdeki de iki el ondaki de. bir kadın bu kadar aciz olabilir mi. gerçekten cok yazık.
bence telefona degil de halinize uzulun.
 
Kendim çalışıyorum istediğimi de alıyorum hatta en son 690 euroya kendime otomatik kahve makinası ısmarladım bugün yarın gelir, koca da kolaysa zırt desin bakalım.... Evde oturup kocanın getirdiği parayı beklerseniz durum vahim... Umarım teliniz bozulmamıştır ne diyim
 
Kaldı ki çocukta bile korku olmaması lazım. Doğal, olabilecek bir şey olduğunu bilmesi lazım bozulma olayının. Çünkü korku yalanı çeker, yalan da yalanı..
Ama psikolojik olarak hepimiz çocukken buna benzer korkular yaşadık.
 
Çalışmıyor dahi olsanız eşinizin size "parayı ben getiriyorum benim sözüm gecer"havalarına girmesi son derece yanlış. Sizde eve bakıyorsunuz çocuğa bakıyorsunuz akşama kadar bin tane işle uğraşıyorsunuz.Bütün bu işleri birine yaptırmaya kalksın bakalım ne kadar para ödemek zorunda kalıyor.
Size çocukmussunuz gibi davranmasına izin vermeyin.Açıkça telefon bozuldu yenisini istiyorum deyin o kadar.Biryerden çıktığınızda size ulaşamayınca mecburen almak zorunda kalacak.
 

Telefonların şarj kullanımı 1,5 sene zaten ömrünü çoktan doldurmuş bile.
Şayet bozulduysada bu kadar korkmanıza gerek yok..
 
Konu sahibi madem eşinden bu derece çekiniyorsun eşine telefon gibi cihazlardan öyle buzdolabı gibi onlarca yıllık verim alınamayacağını söyle. Bir de akıllı telefonsa 3 yıl çok iyi bir süre.
Eğer almam derse al onun kredi kartını kendin al. Çaçeron olanlar kazanıyor bu hayatta.
Ve küçük çocuğun eline telefon vermek zararlı.


Çalışsın tabi de şimdi 3 yıllık miadı dolmuş telefon gibi kul yapısı şeye can sıkan adam kadın çalışınca da elinden parasını almaz mı sanki?
Ben konu sahibinde para saklayacak potansiyel göremedim.
 
Hayırdır bana yap

Ben çalışan, 2 çocuk annesiyim gayet de ayaklarım üzerinde durabiliyorum.
Her şeye yetişmeye çalışıyorum. sizin söylediğiniz şeyler o kadar basit geliyor ki yaşamadığınız çok belli.
aynı şeyin benzerini dün yaşadım (telefonumu bebeğime vermem asla) mutfaktan geldim ki bebeğim şarz cihazının ucunu ağzına sokmuş bu arada her türlü önlemimi alan bir insanım ama bu sadece bir örnek iyi ki bebeğime birşey olmadı yapma etme demeyle de olmuyor bebeğe laf anlatamazsınız.

gelelim konu sahibine tamam telefon bozulacak bir alet ama eşinin durumunu da bilmiyorum belki az maaşla eve yettirmeye calışan bir babadır. lafın gelişi söylenmiş olduğunu düşünüyorum. Kendinizi ezdirmeyin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…