- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendın bır telefoncuya goster belkı ucuzdur yapımıMerhabalar kk üyeleri,
Telefonumu yaklaşık 3 yıl önce almıştım. Telefonumu az önce şarja taktım, şarj olmuyor.
Eşim hep dedi telefonunu çocuğun eline verme bozulur sana yeni telefon almam diye. Bu ara maddi olarakta zordayiz nasıl diyeceğim bilmiyorum.![]()
sarj tutmaması cocuktan degil. şarj yeri arızalanıyor tak cıkar yaptıgımız için. bu herkesin başına gelir.servise verirsen tamir ediliyor.Merhabalar kk üyeleri,
Telefonumu yaklaşık 3 yıl önce almıştım. Telefonumu az önce şarja taktım, şarj olmuyor.
Eşim hep dedi telefonunu çocuğun eline verme bozulur sana yeni telefon almam diye. Bu ara maddi olarakta zordayiz nasıl diyeceğim bilmiyorum.![]()
bebeginiz varmı ona göre yorum yapıcamkonuya diğer açıdan da yaklaşayım
bebeğin eline neden telefon veriyosunuz ki?
Hayırdır bana yapbebeginiz varmı ona göre yorum yapıcam
Eşinizle yatağa girerken utanmıyorsunuz da çocuk gibi bozulan bir telefonu söylemeye mi utanıp korkuyorsunuz, artık adı ne ise bu korkunun.Merhabalar kk üyeleri,
Kaldı ki çocukta bile korku olmaması lazım. Doğal, olabilecek bir şey olduğunu bilmesi lazım bozulma olayının. Çünkü korku yalanı çeker, yalan da yalanı..çocugunuz size bir sey söylemekten korksa anlarım da siz neden eşinizden bu kadar korkuyorsunuz. yazık. sizdeki de iki el ondaki de. bir kadın bu kadar aciz olabilir mi. gerçekten cok yazık.
bence telefona degil de halinize uzulun.
Merhabalar kk üyeleri,
Yazik diyorum valla. Ne kadinlar var, odleri patliyor kocalarina bir sey demeye. Ben size kokten cozum soyleyeyim. Girin bir ise calisin, kendi paranizi kazanin, kendi paranizla ozel esyanizi alin. O zaman kendinize guven gelir, incik cincik seylerden kocaniza bas egmezsiniz.
Hayırdır bana yap