TV yede baglayabilir bilgisayar yoksa.Bilgisayarınız varsa usb kablosuyla telefonunuzu bilgisayara bağlayın şarj oluyor öyle.
sadece sarj aleti de bozulmuş olabilirMerhabalar kk üyeleri,
Telefonumu yaklaşık 3 yıl önce almıştım. Telefonumu az önce şarja taktım, şarj olmuyor.
Eşim hep dedi telefonunu çocuğun eline verme bozulur sana yeni telefon almam diye. Bu ara maddi olarakta zordayiz nasıl diyeceğim bilmiyorum.
Eşinize söyleyin insanlar ölüyor kul yapısı telefon bozulmuş çok mu?Merhabalar kk üyeleri,
Telefonumu yaklaşık 3 yıl önce almıştım. Telefonumu az önce şarja taktım, şarj olmuyor.
Eşim hep dedi telefonunu çocuğun eline verme bozulur sana yeni telefon almam diye. Bu ara maddi olarakta zordayiz nasıl diyeceğim bilmiyorum.
Eşinizden mi babanızdan mı bahsediyorsunuz belli değil. Kul yapımı yahu bu bozulur yani ne var bunda bu kadar. Küçük çocuk gibi sana telefon almam demek nedir nasıl bi karı koca ilişkiniz var acayip doğrusu...Merhabalar kk üyeleri,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?