Telefonun bozuldu eşime nasil söyleyeceğim...

nyucel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2014
38
46
88
Merhabalar kk üyeleri,
Telefonumu yaklaşık 3 yıl önce almıştım. Telefonumu az önce şarja taktım, şarj olmuyor.
Eşim hep dedi telefonunu çocuğun eline verme bozulur sana yeni telefon almam diye. Bu ara maddi olarakta zordayiz nasıl diyeceğim bilmiyorum.

Ekonomik olarak zorda olmanızı anlarım da eşinizden telefonun bozulması için bu kadar korkmanızı anlayamıyorum. Daha doğrusu bozulabilecek bir mal için sizi bu kadar korkutmuş olması acı verici.telefon,elektronik ve daha bir sürü şeyin kullanım miadı vardır.ne diyeyim umarım sadece şarjı bozulmuştur.geçmiş olsun.

Bilgisayarınız varsa usb kablosuyla telefonunuzu bilgisayara bağlayın şarj oluyor öyle.

Çocuk telefonun şarjına ne yapmış olabilir ki? Elinden düşürse ya da yere atsa zaten ekranı gider. Şarj girişini mi yaladı naptı velet? Belki de şarj aleti bozuktur.

Telefon bu bozulabilir yani, şarj olmuyor diye yenisini almak zorunda değilsiniz. Tamir olur o, korkmayın bu kadar.

sadece sarj aleti de bozulmuş olabilir
ama eşinizle bu iletişiminiz beni biraz ürküttü. neden çekiniyorsunuz?

Yazik diyorum valla. Ne kadinlar var, odleri patliyor kocalarina bir sey demeye. Ben size kokten cozum soyleyeyim. Girin bir ise calisin, kendi paranizi kazanin, kendi paranizla ozel esyanizi alin. O zaman kendinize guven gelir, incik cincik seylerden kocaniza bas egmezsiniz.

Belki sarj makinesi bozuktur canim...
Gecen gunde yengem telefonum bozulmus sarj almiyor dedi...
Kendi sarj aletimle denedim calisti ...

Eşinize söyleyin insanlar ölüyor kul yapısı telefon bozulmuş çok mu?

Eşinizden mi babanızdan mı bahsediyorsunuz belli değil. Kul yapımı yahu bu bozulur yani ne var bunda bu kadar. Küçük çocuk gibi sana telefon almam demek nedir nasıl bi karı koca ilişkiniz var acayip doğrusu...

Tekefonun sarz soketi bozulmustur tamire verin degistirirler okadar buyutcek bisey degil

Sarj almıosa sarj soketı bozulmustr telfoncuda yapılr belkı sarj aletın bozulmustr sarj aletı en fazla 40 tl orjınal alrsan yoksa 10 15 tl soket destrrsen 0oda 25 30 tl gıt telfoncuya sor bkm derdı neymıs zaten soket dedımı kolay

Oda zarrlı bozmak acısından delde kucucuk couca radyosyon yagdrıosun resmen bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…