Telefonları açmayan eş?

Hı hı!!!!!çocuk istemiyor ama çatır çatır sevisiyor.O kadar sorumsuz ve baba hissinden uzak ki hamile kadını boşayıp arayıp sormuyor çocuğu .Eski eşine sorsanız neler anlatır neler Hoş adam yavaş yavaş aslına dönmeye başlamış.Kendini bekar gibi görmeler diklenmeler daha neler göreceksiniz bakalım.Adamin ne mal olduğu belliymişte siz görmek istememişsiniz ....

Bir kere aramış,ulaşamamışsın.Görünce döner sana,bir çok kez aramak nedir Allah aşkına.

Resmi nikahlanmak için ne güzel herifler buluyorsunuz siz öyle. Dillerinden bal damlıyor kalpleri tertemiz ahlak desen en üst seviye.Sorumluluk desen maşallah yani. Arasan bulamazsın bu kadar özelliği yani.

Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok adam eski çocuğunu yıllardır görmemiş değer vermemiş sizin çocuğunuza neden versin? bunu bile ile evlendiyseniz sadece o çocuğa acıyorum size müstahak.

Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok adam eski çocuğunu yıllardır görmemiş değer vermemiş sizin çocuğunuza neden versin? bunu bile ile evlendiyseniz sadece o çocuğa acıyorum size müstahak.
Mustehak dicek bir mağduriyet görmüyorum. Kendi cocuguma çok iyi ve ilgili bir baba ve özellikle çocuğum için boşanmak istemiyor. Öbür çocuğumu bıraktım bunu bırakamam diyor. Herşey düzelecek ferah tut kendini vs diyor. Ama kırılan kalbim artık çok yorgun. Coooook problemler yasiyorum artık. Önceden böyle değildi.

Bu adam ne iğrenç bir herif ya. Hamile karısıyla boşanıp yıllarca çocuğun yüzüne bakmıyor. Çocuğunuzun 6 yaşında olduğu söylemişsiniz. İlk evliliğinden olan çocuk daha da büyük olduğuna göre 10 yıldır belki daha fazladır babalık yapmadığı bir çocuk var. Yazık günah çocuğa. Bahanesi neydi çocuğuyla görüşmemek için? Annesi şöyle böyle mi diyordu?

Tamam da önceki de onun çocuğuydu onun canından kanındandı demekki yapabiliyor sizin çocuğunuzu da bırakmayacağının garantisi yok

Tamam da önceki de onun çocuğuydu onun canından kanındandı demekki yapabiliyor sizin çocuğunuzu da bırakmayacağının garantisi yok
Ben onu bırakacağım bu gidişle ve ailemin yanina başka şehre yerlesicem. O zaman bakalim çocuğumu görmek için cabalicak mi. İsterim görsün

Hayır benim ki bebek. Onun ilk çocuğu 6 yaşında. Bahanesi mi bilemem ama çocuğu istemiyor kabul etmiyordu. Ama içten içe üzülüyordu. En sonunda da görüşmeye başladı. Çocukla görüşüp bazı şeylerle yüzleşmek istemediğini söylüyordu. Kadınla muhatap olmak istemediğini ve şuan ki evliliğinde huzursuzluk yaşamak istemediğini söylüyordu

Adam eve gelmeye, telefonları açmaya tenezzül etmiyor. Bu mu iyi baba? Ya çocuk ateşlense bir düşse bir şey olsa? Zaten eve gelmeyerek çoktan bırakmış oluyor. Babalık böyle bir şey değil.

Adam eve gelmeye, telefonları açmaya tenezzül etmiyor. Bu mu iyi baba? Ya çocuk ateşlense bir düşse bir şey olsa? Zaten eve gelmeyerek çoktan bırakmış oluyor. Babalık böyle bir şey değil.
Ben biliyorum babaligin bu olmadığını ve onu o gece eve almadım. O geceden beridir konuşmuyorum mutlu değilim huzurum yokkkk.

"Benim çocuğuma iyi bir baba, banada iyi bir koca olsun gerisi beni ilgilendimiyor' diyen kadınlardansınız yani. Anlaşılan sizinde ondan pek geri kalır yanınız yok, zaten bu yüzden evlisiniz onunla.

Önceki evlilikten olan çocuğu tanımıyorsun. Birden çocuk çıkıyor. Adam benim başka hayatım da var deyip tel açmıyor. Sabaha karşı eve geliyor.
Ben tünelin sonunda ışık göremedim. Hitler Almanyası bile daha parlak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…