- 1 Ocak 2022
- 3.826
- 13.673
Hı hı!!!!!çocuk istemiyor ama çatır çatır sevisiyor.O kadar sorumsuz ve baba hissinden uzak ki hamile kadını boşayıp arayıp sormuyor çocuğu .Eski eşine sorsanız neler anlatır neler Hoş adam yavaş yavaş aslına dönmeye başlamış.Kendini bekar gibi görmeler diklenmeler daha neler göreceksiniz bakalım.Adamin ne mal olduğu belliymişte siz görmek istememişsiniz ....Evet nikahlı eşim. Eski eşi hamile yken boşanmış. Eşim çocuğu istememiş kadında psikolojik sağlık sorunlarından ötürü bir daha anne olamam düşüncesiyle doğurmuş. Eşim kendisi görmüyordu çocuğunu ben nasıl göreyim ?
Bir kere aramış,ulaşamamışsın.Görünce döner sana,bir çok kez aramak nedir Allah aşkına.Eşimin daha önceki evliliğinden bir çocuğu var. Arada görüşüyor ben ve çocuğum tanımıyoruz. Çünkü hamileyken bosanmislar ve çocuğu son bir kaç ay öncesine kadar görmüyordu. Yeni yeni görüşmeye basladi. Dün görüşürken aramak zorunda kaldım kendisini ve bir çok kez aradım hiç bir telimi açmadı. Gelince sorduğumda tek dediği şuydu "canım istemedi açmadım. Benim başka bir hayatımda var neden arıyorsun. " Açıkçası şok oldum çok kırıldım.
Geçen hafta da arkadaşlarıyla içmeye gitti ve 12 de geliyorum demesine rağmen sabah 4 te eve geldi. Bunlar sıklaşmaya başladı. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Resmi nikahlanmak için ne güzel herifler buluyorsunuz siz öyle. Dillerinden bal damlıyor kalpleri tertemiz ahlak desen en üst seviye.Sorumluluk desen maşallah yani.Evet nikahlı eşim. Eski eşi hamile yken boşanmış. Eşim çocuğu istememiş kadında psikolojik sağlık sorunlarından ötürü bir daha anne olamam düşüncesiyle doğurmuş. Eşim kendisi görmüyordu çocuğunu ben nasıl göreyim ?
Çocuk şuan kaç yasindaGörmemenin pişmanlığını yaşıyor. Bir süredir üzülüp agliyordu. Görmeye başladı.
6Çocuk şuan kaç yasinda
Bak arkadaşım geçen hafta eve sabah gelen adama güvenir misin?Bir kere aramış,ulaşamamışsın.Görünce döner sana,bir çok kez aramak nedir Allah aşkına.
Senindemi ikinci evliliğindi bu adamYok evli. Biliyorum.
Hayır benim ilk evliliğim..Senindemi ikinci evliliğindi bu adam
Sizlik bir problemÇünkü kadın hamileyken boşanmış ve çocuğu yıllarca görmedi. Son bir kaç aydır görüyor. Benlik bir problem değil kendi nazarında
Mustehak dicek bir mağduriyet görmüyorum. Kendi cocuguma çok iyi ve ilgili bir baba ve özellikle çocuğum için boşanmak istemiyor. Öbür çocuğumu bıraktım bunu bırakamam diyor. Herşey düzelecek ferah tut kendini vs diyor. Ama kırılan kalbim artık çok yorgun. Coooook problemler yasiyorum artık. Önceden böyle değildi.Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok adam eski çocuğunu yıllardır görmemiş değer vermemiş sizin çocuğunuza neden versin? bunu bile ile evlendiyseniz sadece o çocuğa acıyorum size müstahak.
Sorumsuz eski eşi hamileyken ayrılmış ,vicdan merhamet yok demek. Senelerce evladinida gormemis sevgide yok. Ben çocuklara üzülüyorum sizin çocuğunuz adamın çocuğu . Adam ilk çocuğuna babalık yapmamışki . Ne olduğu belliiymis baştanHayır benim ilk evliliğim..
Tamam da önceki de onun çocuğuydu onun canından kanındandı demekki yapabiliyor sizin çocuğunuzu da bırakmayacağının garantisi yokMustehak dicek bir mağduriyet görmüyorum. Kendi cocuguma çok iyi ve ilgili bir baba ve özellikle çocuğum için boşanmak istemiyor. Öbür çocuğumu bıraktım bunu bırakamam diyor. Herşey düzelecek ferah tut kendini vs diyor. Ama kırılan kalbim artık çok yorgun. Coooook problemler yasiyorum artık. Önceden böyle değildi.
Ben onu bırakacağım bu gidişle ve ailemin yanina başka şehre yerlesicem. O zaman bakalim çocuğumu görmek için cabalicak mi. İsterim görsünTamam da önceki de onun çocuğuydu onun canından kanındandı demekki yapabiliyor sizin çocuğunuzu da bırakmayacağının garantisi yok
Hayır benim ki bebek. Onun ilk çocuğu 6 yaşında. Bahanesi mi bilemem ama çocuğu istemiyor kabul etmiyordu. Ama içten içe üzülüyordu. En sonunda da görüşmeye başladı. Çocukla görüşüp bazı şeylerle yüzleşmek istemediğini söylüyordu. Kadınla muhatap olmak istemediğini ve şuan ki evliliğinde huzursuzluk yaşamak istemediğini söylüyorduBu adam ne iğrenç bir herif ya. Hamile karısıyla boşanıp yıllarca çocuğun yüzüne bakmıyor. Çocuğunuzun 6 yaşında olduğu söylemişsiniz. İlk evliliğinden olan çocuk daha da büyük olduğuna göre 10 yıldır belki daha fazladır babalık yapmadığı bir çocuk var. Yazık günah çocuğa. Bahanesi neydi çocuğuyla görüşmemek için? Annesi şöyle böyle mi diyordu?
Mustehak dicek bir mağduriyet görmüyorum. Kendi cocuguma çok iyi ve ilgili bir baba ve özellikle çocuğum için boşanmak istemiyor. Öbür çocuğumu bıraktım bunu bırakamam diyor. Herşey düzelecek ferah tut kendini vs diyor. Ama kırılan kalbim artık çok yorgun. Coooook problemler yasiyorum artık. Önceden böyle değildi.
Ben biliyorum babaligin bu olmadığını ve onu o gece eve almadım. O geceden beridir konuşmuyorum mutlu değilim huzurum yokkkk.Adam eve gelmeye, telefonları açmaya tenezzül etmiyor. Bu mu iyi baba? Ya çocuk ateşlense bir düşse bir şey olsa? Zaten eve gelmeyerek çoktan bırakmış oluyor. Babalık böyle bir şey değil.
Mustehak dicek bir mağduriyet görmüyorum. Kendi cocuguma çok iyi ve ilgili bir baba ve özellikle çocuğum için boşanmak istemiyor. Öbür çocuğumu bıraktım bunu bırakamam diyor. Herşey düzelecek ferah tut kendini vs diyor. Ama kırılan kalbim artık çok yorgun. Coooook problemler yasiyorum artık. Önceden böyle değildi.
Önceki evlilikten olan çocuğu tanımıyorsun. Birden çocuk çıkıyor. Adam benim başka hayatım da var deyip tel açmıyor. Sabaha karşı eve geliyor.Eşimin daha önceki evliliğinden bir çocuğu var. Arada görüşüyor ben ve çocuğum tanımıyoruz. Çünkü hamileyken bosanmislar ve çocuğu son bir kaç ay öncesine kadar görmüyordu. Yeni yeni görüşmeye basladi. Dün görüşürken aramak zorunda kaldım kendisini ve bir çok kez aradım hiç bir telimi açmadı. Gelince sorduğumda tek dediği şuydu "canım istemedi açmadım. Benim başka bir hayatımda var neden arıyorsun. " Açıkçası şok oldum çok kırıldım.
Geçen hafta da arkadaşlarıyla içmeye gitti ve 12 de geliyorum demesine rağmen sabah 4 te eve geldi. Bunlar sıklaşmaya başladı. Ne yapacağımı bilmiyorum.