Eşimin daha önceki evliliğinden bir çocuğu var. Arada görüşüyor ben ve çocuğum tanımıyoruz. Dün görüşürken aramak zorunda kaldım kendisini ve bir çok kez aradım hiç bir telimi açmadı. Gelince sorduğumda tek dediği şuydu "canım istemedi açmadım. Benim başka bir hayatımda var neden arıyorsun. " Açıkçası şok oldum çok kırıldım.
Geçen hafta da arkadaşlarıyla içmeye gitti ve 12 de geliyorum demesine rağmen sabah 4 te eve geldi. Bunlar sıklaşmaya başladı. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Ne ilginç adamlar var. Valla boşan diycem de ne bileyim bilemedim ben de. Ama çok sonu hayır bir yere çıkmıyor gibi geldiEşimin daha önceki evliliğinden bir çocuğu var. Arada görüşüyor ben ve çocuğum tanımıyoruz. Dün görüşürken aramak zorunda kaldım kendisini ve bir çok kez aradım hiç bir telimi açmadı. Gelince sorduğumda tek dediği şuydu "canım istemedi açmadım. Benim başka bir hayatımda var neden arıyorsun. " Açıkçası şok oldum çok kırıldım.
Geçen hafta da arkadaşlarıyla içmeye gitti ve 12 de geliyorum demesine rağmen sabah 4 te eve geldi. Bunlar sıklaşmaya başladı. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Çünkü kadın hamileyken boşanmış ve çocuğu yıllarca görmedi. Son bir kaç aydır görüyor. Benlik bir problem değil kendi nazarındaEvlendiğin adamın çocuğuyla bunca zamandır nasıl tanışmadın? Eşinle bu konuyu daha söz-nişan sürecinde halletmen gerekirdi. Bu çocukta bu adamın hayatının parçası, hiç mi merak edip tanışmadın. Hani sevgililik süreci neyse ama iş ciddiye binip evlilik kararı alınca tanışmanız gerekirdi.
Benim başka bir hayatım var demesi çok değişik bir şey. Böyle iki eşli iki evi olan adam gibi.
Çünkü kadın hamileyken boşanmış ve çocuğu yıllarca görmedi. Son bir kaç aydır görüyor. Benlik bir problem değil kendi nazarında. Severek evlendik son zamanlar çok kavga gürültü oluyor evimizde çözemiyoruz. Boşanmayı konuştum istemiyor herşey düzelir vs diyorÇocuğu tanımıyorum ne demek ya? Adam zaten sizi sevmiyormuş ki, muhtemelen çocuğuyla değil başkasıylaydı da. Kendinize bir yol çizmeye başlayın
Önemli bişi olmasa bende aramam. Ama evli çocuklu bir erkekte sabah eve gelmez.Keşke ilişki dinamiğinizi oturtmadan evlenmeseydiniz. Benim eşim de arkadaşlariyla çıktığında önemli bişey olmadikca hiç aramam çünkü ben de arkadaslarimlayken rahatsız edilmeyi sevmem. Ariyosam önemlidir bilir açar. Gece de istediği saatte çıkabilir çünkü kiminle nerde naptigini ve potansiyelini bilirim aynı şekilde ben de çıkabilirim. Evlenmeden önce oturttugumuz düzen bu şekildeydi ve böyle devam etti
Çünkü kadın hamileyken boşanmış ve çocuğu yıllarca görmedi. Son bir kaç aydır görüyor. Benlik bir problem değil kendi nazarında
Belki haklısın ama çocuğu hiç istememiş kadına da bunu söylemiş. Kadında psikolojik/ sağlık sorunlarından ötürü tekrar anne olamam düşüncesiyle doğurmuş. Babası da yıllarca maddi olarak ihtiyaçlarını sağlamış ama görmemiş. Ama artık kendisi istedi görmekÇocuğunu yıllarca görmeyen bir adamla evlenip, tekrar onu baba yapmaya kalkışmak büyük bir yanlış. Bugün icrayla bile çocuk görüşüyor. Kadın çocuğu alıp yurtdışına bile kaçırsa yıllarca sürmüyor o çocuğun babayı tekrar görmesini sağlamak. Böyle adamla evlenip bunun eş veya baba sorumluluklarını yerine getireceğine nasıl inandın.
Kendi çocuğuyla görüşmeyen bir adamla evlenerek en başında hatayı yapmışsınız.Çünkü kadın hamileyken boşanmış ve çocuğu yıllarca görmedi. Son bir kaç aydır görüyor. Benlik bir problem değil kendi nazarında
Evet nikahlı eşim. Eski eşi hamile yken boşanmış. Eşim çocuğu istememiş kadında psikolojik sağlık sorunlarından ötürü bir daha anne olamam düşüncesiyle doğurmuş. Eşim kendisi görmüyordu çocuğunu ben nasıl göreyim ?Eşiniz önceki eşinden boşanıp bekar olarak sizinle evlendiğine emin misiniz? Çünkü adamdan çocuğunu bile tanımayacak kadar bilginiz yok.
Belki haklısın ama çocuğu hiç istememiş kadına da bunu söylemiş. Kadında psikolojik/ sağlık sorunlarından ötürü tekrar anne olamam düşüncesiyle doğurmuş. Babası da yıllarca maddi olarak ihtiyaçlarını sağlamış ama görmemiş. Ama artık kendisi istedi görmek
O sana insan gibi davranmayı hatırlamadan hiçbir şey düzelmez. Bunu söylediniz mi ona?Çünkü kadın hamileyken boşanmış ve çocuğu yıllarca görmedi. Son bir kaç aydır görüyor. Benlik bir problem değil kendi nazarında. Severek evlendik son zamanlar çok kavga gürültü oluyor evimizde çözemiyoruz. Boşanmayı konuştum istemiyor herşey düzelir vs diyor
Çünkü kadın hamileyken boşanmış ve çocuğu yıllarca görmedi. Son bir kaç aydır görüyor. Benlik bir problem değil kendi nazarında. Severek evlendik son zamanlar çok kavga gürültü oluyor evimizde çözemiyoruz. Boşanmayı konuştum istemiyor herşey düzelir vs diyor
O gece hayatımda ilk defa onu eve almadım. Ve soylediklerinizi ben aynen söyledim.O sana insan gibi davranmayı hatırlamadan hiçbir şey düzelmez. Bunu söylediniz mi ona?
Boşanmak için bir kişinin bunu istemesi yeterlidir. Şahsen eşimi önemli bir şey yokken aramam zahmet edip açması lazım, 12de geliyorum deyip 4te gelip üzerine sana ne diyen adam o gece o eve giremez zaten mıçarım ağzına. Adam sizi yumuşak yüzlü bulmuş sanırım.
Ayağını denk almasını yoksa boşanmak için onun rızasını düşünmeyeceğinizi bi söyleyin.