Telefonları açmayan eş?

Geçmişte kime ne yaptığı gayet umurumda. Fakat geçmişinde ki çocukla görüşüp gorusmemesinin vicdani boyutunu o yasicak. Ben değil.

Bir türlü anlamak istemiyorsunuz. Geçmişte çocuğuna ihanet eden biri sizin yanınıza geldiğinde farklı bir karaktere sahip olmuyor. Yani ona ne yaptıysa fırsatını bulduğunda sizede aynısını yapar diyoruz. Ama siz bu onu vicdani sorumluluğu beni ilgilendirmez diye tutturmuşsunuz. Kusura bakmayın sizinde sorunuz olmalıydı.
Ayrıca şuan sizden boşanmak istememesinin nedeni de yeniden evlenmeye kalsa farklı iki kadında çocuğu olmuş, boşanmış bir adamı ancak berduş bir kadının seçeceğini bildiğinden yoksa birşeyleri düzeltme isteğinden yada sevgisinden değil.

Başka bir hayatımda var derken?

Şimdide suçlu kadın mı oldu? Ee! Madem öyle aynı kadın neden şimdi saçma sapan hareketler yapmıyor?

Hiç kimse istemez hamileyken boşanmak. Bugün siz hamile olsanız sorunlar yasasaniz bosamaz mısınız ? Yoksa sadece hamile olduğunuz için devam mı edersiniz
Ha bir de şu sorunuza ekstra cevap vermek istiyorum ben hangi durumda olursam olayım sorumluluk sahibi olmayıp beni insan yerine koymayan, babalık nedir bilmeyen adamı boşarım evet. Ancak siz boşamayamazsınız bence. Siz de onu gördüm. Bunca lafa ve saygısızlığa rağmen devam ediyorsanız ilk eşinin gösterdiği cesareti de gösteremezsiniz muhtemelen. Ben ve çocuğum tanımıyoruz dediğiniz çocuk şuan ki eşinizden sanırım. Yorumlarınızdan da görüyorum ki eşinizin tüm yalanlarına fazlasıyla ikna olmuşsunuz. Kemalim yapmaz modundasınız.

Insanlar kac yorumdur size anlatmaya calisiyor hala yok benimle alakasi yok, kendi dusunecek, benimle ilgisi yok filan diyorsunuz. Cidden aradaki baglantiyi bu kadar kuramiyor musunuz?
Kendi cocugunu gormeyen ileride bana nasil olur? Benim cocuguma nasil olur diye hic mi akliniza gelmiyor gelmedi? Bunu diyoruz.
Benim cocuguma düşkün diyorsunuz ya daha bosanmadiniz. Bir bosanin kötü olun bakalim babalik yapacak mi o cocuga da :)))
Cok gördüm ben evliyken cocugunu tepesinde gezdirrirken kadini boşayinca cocugu da boşayan. Siz de o zaman görürsünüz sizi ne kadar ilgilendiriyormuş adamin obur cocugunu gormemesi.

Anlıyorum ama öyle bir durum olursa oturup karalar mi bağlıcam. Çocuğuma anne de olurum baba da. Harika bir aileye sahibim hepsi de ona sahip çıkar.

Kendisi bosamis kadını. Kadın çok uğraşmış geri dönsün diye.

Farkında mısınız? hep -mış -miş'li konuşuyorsunuz. Kesin olarak bilmediğiniz bir yaşanmışlık var ve eşiniz çok büyük bir yalancı. Bunu alamadığı sorumluluktan, çocuğunu görme tenezzülü bile göstermeyişinden bari anlayınız bırakın kemalim yapmaz düşüncesini Allah aşkına. Klasik değişmeyen bir şey varsa o da boşanan erkeklerin asla kendinde ki hataları öne sürmeyip eski eşine çamur atmasıdır. Kadın istese uzatır da uzatır o boşanmayı. Kaldı ki hamileyken boşanmış nasıl oluyor bu peki? O zaman boşanmayı istediğinde hamile mi bırakmış? Yapmayın bu kadar kör olamazsınız.

Son düzenleme:
Anlamadığınız ve çoğu kadının da demek istediği şu bence. Kendi öz evladını 6 sene görme tenezzülünde bulunmamış bir baba var ortada. Bu adamdaki vicdan yada vicdansızlık gün gelir sizede döner. Umrunda değil gibi demiş zaten canım istemedi diye. Yavaş yavaş o umursamaz tavır size de dönmeye başlamış, ayrıca ikinciden de ayrılmış gibi gözükmemek için bile boşanmaz. Bence harekete geçin ki daha fazla yıpranmayın.

Bakın ben kör değilim. Kemalim yapmaz demiyorum. Yapıyor ki buraya derdimi yazıyorum. Evet boşanma asamasinda hamile kalıyor.

Hamile karısını zorla boşayan adamı koca yaparsanız kendinize bir gün bir yerde patlardı. Ne bekliyordunuz böyle birinden bilmiyorum ama insanlar kolay kolay değişmez. Siz boşanın ailenizin yanına gidin bakalım çocuğunuzun yüzüne bakıyor mu? Baba diye seçmişsiniz bu adamı.
Geçmiş olsun.

Hayir bile bile babalik yapmayan adami cocugun babasi yapmamak gerekiyor. Bilmeseniz neyse, hali hazirda dogmus cocugunun yuzunu gormeyen adam yani muneccim olmaya gerek yok.
Bir kaç sene görmemiş çocuğunu. Pişman olmuş şuan görüyor. Bunu o dusunecek. Şuan görüyor mu görüyor. Babalık yapıyor o çocuğa. Konu bu değil ki

Hamileyken boşanmış. Öz çocuğunu bugüne kadar görmemiş vey ailgilenmemiş. Ben şahsen böyle bir adamla evlenmedim. Anne göstersese dava zoru ile alır görür insan. Kendi çocuğuna acımayan sizi mı düşünecek

Bakın ben kör değilim. Kemalim yapmaz demiyorum. Yapıyor ki buraya derdimi yazıyorum. Evet boşanma asamasinda hamile kalıyor.
Hayır siz eşinize inanıyorsunuz sürekli söylediği yalanlar için '' öyleymiş, karısı istemiş, istememiş '' diyerek savunuyorsunuz. Eğer bu inançla devam ediyorsanız eşinizin size verdiği cevaplar için de teselli kurabilirim, ''adamın morali bozuktur, takma kafana, içer gezer erkek adam boşver '' buna da inanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…