Bitmiş.10 sayfa sebep yazabilirim sadece şu örneklerinizden,o kadar barizki bittiği bu konuyu sormanıza bile gerek yok,sadece objektif olup yazdıklarınızı okuyun.Eşimin daha önceki evliliğinden bir çocuğu var. Arada görüşüyor ben ve çocuğum tanımıyoruz. Dün görüşürken aramak zorunda kaldım kendisini ve bir çok kez aradım hiç bir telimi açmadı. Gelince sorduğumda tek dediği şuydu "canım istemedi açmadım. Benim başka bir hayatımda var neden arıyorsun. " Açıkçası şok oldum çok kırıldım.
Geçen hafta da arkadaşlarıyla içmeye gitti ve 12 de geliyorum demesine rağmen sabah 4 te eve geldi. Bunlar sıklaşmaya başladı. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Nasıl emin olabiliyorsun, açmıyor ki telefonu. Takip sistemin bile olsa yanında kim olduğunu bilemezsinYok o konu da eminim. O kadınla gorusmedigine.
Başka hayatı varsa defolsun gitsin seni niye yanında tutuyor ? Ozaman hem eski eşiyle yada başkasıyla yaşıyor hem sizle mi başka hayat bu benim için. Ben olsam o laftan sonra hiç bir açıklama yapmadan giderdim terk et yani sakın sana ulaşamasın etmesin mesela ben öyle yapardım. Başka hayatını doya doya yaşayabilir engel olmaya gerek yok :)Eşimin daha önceki evliliğinden bir çocuğu var. Arada görüşüyor ben ve çocuğum tanımıyoruz. Çünkü hamileyken bosanmislar ve çocuğu son bir kaç ay öncesine kadar görmüyordu. Yeni yeni görüşmeye basladi. Dün görüşürken aramak zorunda kaldım kendisini ve bir çok kez aradım hiç bir telimi açmadı. Gelince sorduğumda tek dediği şuydu "canım istemedi açmadım. Benim başka bir hayatımda var neden arıyorsun. " Açıkçası şok oldum çok kırıldım.
Geçen hafta da arkadaşlarıyla içmeye gitti ve 12 de geliyorum demesine rağmen sabah 4 te eve geldi. Bunlar sıklaşmaya başladı. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Bu adama güvenme bunun başka hayatı var kendi dediği gibi ev açtığı biri var heraldeSöyledim. Ama çocuk evli ve çocuklu olduğunu bile bilmiyor olabilir. Doğru zamanı bekliyormus önce kendi kaynasip ona anlatacakmis
Yani demek istiyormuş ki çocuğuyla başka bir hayatı var bizden başka.Bu adama güvenme bunun başka hayatı var kendi dediği gibi ev açtığı biri var heralde
Gece 4te eve gelmek de o başka hayata dahil galiba. Evlenirken söyleseymiş keşke başka hayatım olabilir benim bak ona göre, diyeYani demek istiyormuş ki çocuğuyla başka bir hayatı var bizden başka.
Hayatında kimse yok demiyorum bundan emin değilim. Ha işten eve evden işe gidiyor. Arada okey oynamaya ya da içmeye çıkıyor. Ama eski eşiyle olmicagini biliyorum bence. Takip sistemim yok böyle abuk sabuk şeylerle uğraşıp kendimi yormak istemem. Onu bırakicam sadece neyi bekledigimi bilmiyorumNasıl emin olabiliyorsun, açmıyor ki telefonu. Takip sistemin bile olsa yanında kim olduğunu bilemezsin
Yok evli. Biliyorum.Adam gerçekten evli miymiş acaba yoksa kızı sevgiliyken hamile bırakıp tüymüş mü ?
Hamileyken boşanıp çocuğu hiç görmeyen bir adam benim için asla bir koca olamaz koca adayı dahi olamazki siz ona birde çocuk vermişsiniz.Çünkü kadın hamileyken boşanmış ve çocuğu yıllarca görmedi. Son bir kaç aydır görüyor. Benlik bir problem değil kendi nazarında. Severek evlendik son zamanlar çok kavga gürültü oluyor evimizde çözemiyoruz. Boşanmayı konuştum istemiyor herşey düzelir vs diyor
Belki haklısınHamileyken boşanıp çocuğu hiç görmeyen bir adam benim için asla bir koca olamaz koca adayı dahi olamazki siz ona birde çocuk vermişsiniz.
Kusura bakmayın ama ben böyle bir adama adam demem.
Bir keresinde kavga ettim eşimle çocuğu alıp anneme gittim 1hafta boyunca sabah akşam kapıya geldi kızımı görücem diye eşim.
Yaşlanmayı bekleme mümkünse. Emin olmak istiyorsun düzelmeyeceğinden. Büyük ihtimalle düzelmez.Hayatında kimse yok demiyorum bundan emin değilim. Ha işten eve evden işe gidiyor. Arada okey oynamaya ya da içmeye çıkıyor. Ama eski eşiyle olmicagini biliyorum bence. Takip sistemim yok böyle abuk sabuk şeylerle uğraşıp kendimi yormak istemem. Onu bırakicam sadece neyi bekledigimi bilmiyorum
Kendi çocuğunu görmeyen adamdan bi halt olmaz zaman kaybetmeyinYok evli. Biliyorum.
Beklemicem. Kesinlikle bunu beklemicem. Annemde aynı şeyi söylüyor. Ve ona söz verdim bu kararim hızlı olacak.Yaşlanmayı bekleme mümkünse. Emin olmak istiyorsun düzelmeyeceğinden. Büyük ihtimalle düzelmez.
Evlenmeden önce yapmiyo muydu hiç?Önemli bişi olmasa bende aramam. Ama evli çocuklu bir erkekte sabah eve gelmez.
Adam aslında ben yürüyen problemim diye bağırmış ama siz çöpsüz üzüm diye almışsınız adamı. Şimdi de sizin sorununuz olmuş. Çocuğunun peşine düşmeyen adam canım istemedi diye karısının telefonunu da açmaz. Çok şaşırtıcı bir durum değil.Çünkü kadın hamileyken boşanmış ve çocuğu yıllarca görmedi. Son bir kaç aydır görüyor. Benlik bir problem değil kendi nazarında
Yapmıyordu. Evliykende toplasan 2-3 kere yapmıştır. Ama guvenemiyorum artık.Evlenmeden önce yapmiyo muydu hiç?
Annemin cümleleriAdam aslında ben yürüyen problemim diye bağırmış ama siz çöpsüz üzüm diye almışsınız adamı. Şimdi de sizin sorununuz olmuş. Çocuğunun peşine düşmeyen adam canım istemedi diye karısının telefonunu da açmaz. Çok şaşırtıcı bir durum değil.
Muhtemelen akranızdır. Ama dışarıdan bir göz daha rahat görebiliyor. İlişkinin başındaki o tatlı sözler, romantik tavırlar hep perde. Eninde sonunda mayaları ortaya çıkıyor. İnsanı ayrılırken tanırsın derler ya siz aslında o adamın ayrılırken nasıl bir insan olduğunu görmüşsünüz. Neyse boşverin zararın neresinden dönülse kardır.Anne
Annemin cümleleri
Bahane de güzelmişYa kocan beş para etmez birisi. Eski konularında bile yazmışsın adamın iğrençliklerini. Sence bu adam eski karısı ve çocuğuyla ilgili doğru düzgün her şeyi anlatır mı?
Çocuk sahibi olan bir kadın olarak korunmanın ilişki sırasında en çok erkeğe düştüğünü biliyorsundur. Çocuk istemese ne kadınla birlikte olurdu ne bu çocuk plansız olurdu.
Kocan iğrenç bir baba ve eşmiş, boşanmış, gitmiş tekrar bunu eş ve baba yapmışsın. Eminim sorunlu olan kadındır. Kadın yine akıllı davranıp boşanmış. Sen hala bu iğrenç adamın eve gelmesini bekliyorsun.