Telefonları açmayan eş?

Bitmiş.10 sayfa sebep yazabilirim sadece şu örneklerinizden,o kadar barizki bittiği bu konuyu sormanıza bile gerek yok,sadece objektif olup yazdıklarınızı okuyun.

Başka hayatı varsa defolsun gitsin seni niye yanında tutuyor ? Ozaman hem eski eşiyle yada başkasıyla yaşıyor hem sizle mi başka hayat bu benim için. Ben olsam o laftan sonra hiç bir açıklama yapmadan giderdim terk et yani sakın sana ulaşamasın etmesin mesela ben öyle yapardım. Başka hayatını doya doya yaşayabilir engel olmaya gerek yok :)

Nasıl emin olabiliyorsun, açmıyor ki telefonu. Takip sistemin bile olsa yanında kim olduğunu bilemezsin
Hayatında kimse yok demiyorum bundan emin değilim. Ha işten eve evden işe gidiyor. Arada okey oynamaya ya da içmeye çıkıyor. Ama eski eşiyle olmicagini biliyorum bence. Takip sistemim yok böyle abuk sabuk şeylerle uğraşıp kendimi yormak istemem. Onu bırakicam sadece neyi bekledigimi bilmiyorum

Hamileyken boşanıp çocuğu hiç görmeyen bir adam benim için asla bir koca olamaz koca adayı dahi olamazki siz ona birde çocuk vermişsiniz.

Kusura bakmayın ama ben böyle bir adama adam demem.

Bir keresinde kavga ettim eşimle çocuğu alıp anneme gittim 1hafta boyunca sabah akşam kapıya geldi kızımı görücem diye eşim.

Belki haklısın kör mü oldum bilmiyorum Allah kahretsin ya

Yaşlanmayı bekleme mümkünse. Emin olmak istiyorsun düzelmeyeceğinden. Büyük ihtimalle düzelmez.

Çünkü kadın hamileyken boşanmış ve çocuğu yıllarca görmedi. Son bir kaç aydır görüyor. Benlik bir problem değil kendi nazarında
Adam aslında ben yürüyen problemim diye bağırmış ama siz çöpsüz üzüm diye almışsınız adamı. Şimdi de sizin sorununuz olmuş. Çocuğunun peşine düşmeyen adam canım istemedi diye karısının telefonunu da açmaz. Çok şaşırtıcı bir durum değil.

Anne
Annemin cümleleri

Anne

Annemin cümleleri
Muhtemelen akranızdır. Ama dışarıdan bir göz daha rahat görebiliyor. İlişkinin başındaki o tatlı sözler, romantik tavırlar hep perde. Eninde sonunda mayaları ortaya çıkıyor. İnsanı ayrılırken tanırsın derler ya siz aslında o adamın ayrılırken nasıl bir insan olduğunu görmüşsünüz. Neyse boşverin zararın neresinden dönülse kardır.

Bahane de güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…