Kardeşim ben buraya bosanacagimi yazmışım kaç kişiye. Benim teselliye ihtiyacım yok. Bitmiş bir evlilik var ortada.Hayır siz eşinize inanıyorsunuz sürekli söylediği yalanlar için '' öyleymiş, karısı istemiş, istememiş '' diyerek savunuyorsunuz. Eğer bu inançla devam ediyorsanız eşinizin size verdiği cevaplar için de teselli kurabilirim, ''adamın morali bozuktur, takma kafana, içer gezer erkek adam boşver '' buna da inanabilirsiniz.
Ben biliyorum babaligin bu olmadığını ve onu o gece eve almadım. O geceden beridir konuşmuyorum mutlu değilim huzurum yokkkk.
Bir kaç sene görmemiş çocuğunu. Pişman olmuş şuan görüyor. Bunu o dusunecek. Şuan görüyor mu görüyor. Babalık yapıyor o çocuğa. Konu bu değil ki
Tabiki cocugunuza siz kurban olursunuz o ayri da yani sonucta siz o kadar aradiniz acmadiginda cocuga bisey de olabilir yani ben bazen esime tripleniyorum ariyor hic konusasim olmuyor ama cocukla evdeyse filan aciyorum cunku noldu bilmem gerek bende her aradigimda o acar cunku bize bisey olabilir yani hani burda aslinda sizi bi dusunmeme durumu da var bu adamin…Aynen öyle yaptım kapıyı kilitledim ve eve almadım. Ben çocuğuma kurban olurum sırf onu sevip çocuk yaptım diye asla pişman değilim. Konu benim çocuğum değil. Konu onun çocuğu bile değil. Konu onun öbür çocuğa olan babalığı da değil. Konu sadece kocaligi şuan.
Canı cehenneme. Boşanacagim.Tabiki cocugunuza siz kurban olursunuz o ayri da yani sonucta siz o kadar aradiniz acmadiginda cocuga bisey de olabilir yani ben bazen esime tripleniyorum ariyor hic konusasim olmuyor ama cocukla evdeyse filan aciyorum cunku noldu bilmem gerek bende her aradigimda o acar cunku bize bisey olabilir yani hani burda aslinda sizi bi dusunmeme durumu da var bu adamin…
Kendinle çelişiyorsun şuan biz de boşa yazıyoruz belli ki. Şu savunmanla yorumların bir değil. Nerede yazdın boşanacağını konunda yok? Kafan karışık. Önce kendinle yüzleş.Kardeşim ben buraya bosanacagimi yazmışım kaç kişiye. Benim teselliye ihtiyacım yok. Bitmiş bir evlilik var ortada.
Ben o kdr soğudum ve o kdr igrendim ki koz toplama derdine bile düşmeden anlaşıp hızlıca boşanmak istiyorumDiger yorumları okumadim. Ben kocanin çocuğunun yanında olduğuna inanmadim. Ne hikmetse cocuguyla gorusmeye karar veriyor çünkü bahaneye ihtiyaci var. Telefon acmiyor gec geliyor. Bence iyice gözetle delil topla aldatıyorsa da bosanirken elinde koz olur.
Bunu ben demiyorum
Kimse nasihat vermedi. Biz birbirimizi çok severek evlendik. Ama artık sevgi yetmiyor. Boşanmayı düşünüyorum artık diyorum.Siz demiş gibi mi yazmışım sizce? Size laf anlatmaya çalışmak anlamsız. Büyük ihtimalle bu adamla evlenirken, yorumlarda size anlatıldığı gibi nasihatler verilmiştir, ama siz burada bizi anlamadığınız gibi onları da anlamayıp kendi bildiğinizi okudunuz. Neyse siz bu kafa yapısı ile 100 yaşına kadar yaşarsınız gibi görünüyor.
Bakın ben kör değilim. Kemalim yapmaz demiyorum. Yapıyor ki buraya derdimi yazıyorum. Evet boşanma asamasinda hamile kalıyor.
Sormadım mi saniyorsunuz. Tatminkar cevap alamıyorsunuz.Boşanma aşamasındaki kadınla neden sevişiyordun diye sorsaydınız?
Sormadım mi saniyorsunuz. Tatminkar cevap alamıyorsunuz.
Çocuğum için ücretsiz izindeyim.9 aylık hamıleyken yakalamışsınız zaten 2 sene neyi bekledınız. Ayrıca diğer konularda evde yapacak iş konuşması yapıyorsunuz burda memurum demişsiniz
Çocuğum için ücretsiz izindeyim.
Çocuğum için ücretsiz izindeyim ve de evet yakaladım yazıştığını ama kendini affetirmek iicin bir çok şey yaptı o dönem. Yüreğimde affettim mi ? Hayır ! İşte bu yüzden o gün bugündür herşey berbat.9 aylık hamıleyken yakalamışsınız zaten 2 sene neyi bekledınız. Ayrıca diğer konularda evde yapacak iş konuşması yapıyorsunuz burda memurum demişsiniz
Kadın istemiş, zorlamış hatta resmen adama tecavüz etmişBoşanma aşamasındaki kadınla neden sevişiyordun diye sorsaydınız?
Bu yaş bidaha gelmez o çocukta bidaha çocuk olmaz en güzel yılları bunlarla kaybetmeyin önünüze bakın o zaman…Çocuğum için ücretsiz izindeyim ve de evet yakaladım yazıştığını ama kendini affetirmek iicin bir çok şey yaptı o dönem. Yüreğimde affettim mi ? Hayır ! İşte bu yüzden o gün bugündür herşey berbat.