Telefonları açmayan eş?

Kardeşim ben buraya bosanacagimi yazmışım kaç kişiye. Benim teselliye ihtiyacım yok. Bitmiş bir evlilik var ortada.

Ben biliyorum babaligin bu olmadığını ve onu o gece eve almadım. O geceden beridir konuşmuyorum mutlu değilim huzurum yokkkk.

Ee o zaman ne diye kendi çocuğuma iyi ve ilgili diye yalan şeyler yazıyorsun. Mesleği, geliri, ailesi olan kadın isterse şak diye boşanır evladına böyle düzensiz hayat yaşatmaz.
Bir kaç sene görmemiş çocuğunu. Pişman olmuş şuan görüyor. Bunu o dusunecek. Şuan görüyor mu görüyor. Babalık yapıyor o çocuğa. Konu bu değil ki

Ay, babalık nedir gözünde Allah aşkına. Kendi ailene harika yazmışsın, nasıl bir ailede büyüdün de bu leş herifin yaptıklarına babalık yapıyor, iyi baba, ilgili baba diyorsun. Ne sen ne çocukları adamın umrunda değil.

Resmen adamı övmek için elinden geleni yapıyorsun. Ailen senle bu adam yüzünden bozulmuş zaten.

Tabiki cocugunuza siz kurban olursunuz o ayri da yani sonucta siz o kadar aradiniz acmadiginda cocuga bisey de olabilir yani ben bazen esime tripleniyorum ariyor hic konusasim olmuyor ama cocukla evdeyse filan aciyorum cunku noldu bilmem gerek bende her aradigimda o acar cunku bize bisey olabilir yani hani burda aslinda sizi bi dusunmeme durumu da var bu adamin…

Canı cehenneme. Boşanacagim.

Kardeşim ben buraya bosanacagimi yazmışım kaç kişiye. Benim teselliye ihtiyacım yok. Bitmiş bir evlilik var ortada.
Kendinle çelişiyorsun şuan biz de boşa yazıyoruz belli ki. Şu savunmanla yorumların bir değil. Nerede yazdın boşanacağını konunda yok? Kafan karışık. Önce kendinle yüzleş.

Ben o kdr soğudum ve o kdr igrendim ki koz toplama derdine bile düşmeden anlaşıp hızlıca boşanmak istiyorum

Bunu ben demiyorum

Siz demiş gibi mi yazmışım sizce? Size laf anlatmaya çalışmak anlamsız. Büyük ihtimalle bu adamla evlenirken, yorumlarda size anlatıldığı gibi nasihatler verilmiştir, ama siz burada bizi anlamadığınız gibi onları da anlamayıp kendi bildiğinizi okudunuz. Neyse siz bu kafa yapısı ile 100 yaşına kadar yaşarsınız gibi görünüyor.

Kimse nasihat vermedi. Biz birbirimizi çok severek evlendik. Ama artık sevgi yetmiyor. Boşanmayı düşünüyorum artık diyorum.

9 aylık hamıleyken yakalamışsınız zaten 2 sene neyi bekledınız. Ayrıca diğer konularda evde yapacak iş konuşması yapıyorsunuz burda memurum demişsiniz

Çocuğum için ücretsiz izindeyim.
9 aylık hamıleyken yakalamışsınız zaten 2 sene neyi bekledınız. Ayrıca diğer konularda evde yapacak iş konuşması yapıyorsunuz burda memurum demişsiniz
Çocuğum için ücretsiz izindeyim ve de evet yakaladım yazıştığını ama kendini affetirmek iicin bir çok şey yaptı o dönem. Yüreğimde affettim mi ? Hayır ! İşte bu yüzden o gün bugündür herşey berbat.

Bu yaş bidaha gelmez o çocukta bidaha çocuk olmaz en güzel yılları bunlarla kaybetmeyin önünüze bakın o zaman…

Baba olduysa o sorumluluğu yerine getirecek .O onun sorunu.Cocuğuyla kaynaşır kaynaşmaz.Fakat kadinmi boşadı bu eşiniz mi boşandı bilemesemde.Bir kadın hamile iken illallah demediyse boşanmaz.Birde o içmek saat bilmem kaçta gelmek başka hayatım var vs gibi sözler.Bunu o başka hayata yollamaya ne dersiniz.Soldan gitsin hızlıca

Üyelik iptali yapmışsınız ama dışardan okuyorsunuzdur.
Hamile iken boşamış çocuğunu istememiş benim çocuğuma iyi baba diye övündüğünüz o adam sizden de bıkmış. Boşanmak istememe sebebi sizi sevmesi değil iki kere evlenip iki ayrı kadından çocuk yapan biri ile aklı başında hiç bir kadının bir daha evlenmeyeceğini bilmesi. Kurulu düzenim devam etsin ben de başka hayatımda var diyerek sindireyim şunu keyfime bakayım diyor. Ha şunu da ilave edeyim siz boşanmayacaksınız. Sadece kendinizi ve burdakileri kandırmaya uğraşıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…