Telefonları açmayan eş?

Çocuğunu neden tanimiyorsunuz ? Sizin çocuğunuz ikinizin mi ? Hayatında başka biri olabilir gibi daha doğrusu bu herif evlilik adamı değil.

Dediklerine tamamen hak veriyorum. Boşanmayı düşünüyorum. Fakat çok mutsuz çıkmazda ve sağlıklı düşünemiyorum.

Çocuğunu neden tanimiyorsunuz ? Sizin çocuğunuz ikinizin mi ? Hayatında başka biri olabilir gibi daha doğrusu bu herif evlilik adamı değil.
Evet ikimizin çocuğu. Onun çocuğunu tanımıyorum çünkü eski eşi hamile iken boşanmış ve çocuğu görmemiş yillarca. Şimdi kendi istegiyle görmeye basladi

Korkunç bir insanmış

Böyle adama güvenip evlenmen helal olsun.

Şimdi kadının psikolojik sorunları varmı bilmem ama eşinizin var gibi görünüyor. Kendi çocuğunu bile görmeyen bir adam bana göre büyük sorunlu kişidir. Böyle bir kişi ile evlenmek çok büyük cesaret.

Evet ikimizin çocuğu. Onun çocuğunu tanımıyorum çünkü eski eşi hamile iken boşanmış ve çocuğu görmemiş yillarca. Şimdi kendi istegiyle görmeye basladi
Valla adamın baba olası yok zorla baba yapiyorsunuz, baba olunca da değişiyor adam ilk karısıni bıraktığı gibi sıra sizde.

Görmemenin pişmanlığını yaşıyor. Bir süredir üzülüp agliyordu. Görmeye başladı.

Valla adamın baba olası yok zorla baba yapiyorsunuz, baba olunca da değişiyor adam ilk karısıni bıraktığı gibi sıra sizde.
O beni bırakmak istemiyor ben istiyorum bu yaşanılanlar beni çok yıprattı. Benim çocuğuma baba olarak çok ilgili çok düşkün.

O beni bırakmak istemiyor ben istiyorum bu yaşanılanlar beni çok yıprattı. Benim çocuğuma baba olarak çok ilgili çok düşkün.
Hiç kusura bakmayın da siz öyle görmek istediğiniz için goruyorsunuz ilk cocuguna olmayan merhameti sizden olan çocuğa mi var ? Boşanmak istiyorsanız konuyu sakız edip yüz göz olmayın tek taraflı da dava açılıyor.

Hamileligimin 9. Ayında uygulamalardan bazı insanlarla konuştuğunu yazıştığını yakaladım. Pisman oldu özür diledi etti ama artık güvenimi kaybetti incindim bir kere.

Olmuyorsa olmuyordur.
Yazık ediyorsunuz kendinize.
O canım cicim günlerindeki duyguları yeniden yakalamak için bir umut bekliyorsunuz, ama gerçek hayatta adamın boyaları döküldükçe dökülüyor, altından beş para etmez bir insan çıkıyor.
Gözünüzü açıp yanlış bir evlilik yaptığınız gerçeği ile bir yüzleşebilseniz keşke.
Bir tane ömrümüz var, giden günün tekrarı yok. Ömrünüzü bu ilişkide tükettiğinize değer mi?

Sakız etmeyi düşünmüyorum. Kendisi de yapışkan biri dğl belalı vs değil. Sadece istemiyor boşanmak. Sözde üzülüyor sözde pişman. Ama ben hissetmiyorum

Yemin ediyorum ki gözüm çok açık. Neyi bekledigimi anlamıyorummmmm çok güçlü bir karaktere psikolojiye sahiptim neyi bekledigimi anlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…