- 11 Şubat 2023
- 9.281
- 19.544
Çocuğunu neden tanimiyorsunuz ? Sizin çocuğunuz ikinizin mi ? Hayatında başka biri olabilir gibi daha doğrusu bu herif evlilik adamı değil.Eşimin daha önceki evliliğinden bir çocuğu var. Arada görüşüyor ben ve çocuğum tanımıyoruz. Dün görüşürken aramak zorunda kaldım kendisini ve bir çok kez aradım hiç bir telimi açmadı. Gelince sorduğumda tek dediği şuydu "canım istemedi açmadım. Benim başka bir hayatımda var neden arıyorsun. " Açıkçası şok oldum çok kırıldım.
Geçen hafta da arkadaşlarıyla içmeye gitti ve 12 de geliyorum demesine rağmen sabah 4 te eve geldi. Bunlar sıklaşmaya başladı. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Dediklerine tamamen hak veriyorum. Boşanmayı düşünüyorum. Fakat çok mutsuz çıkmazda ve sağlıklı düşünemiyorum.Ya kocan beş para etmez birisi. Eski konularında bile yazmışsın adamın iğrençliklerini. Sence bu adam eski karısı ve çocuğuyla ilgili doğru düzgün her şeyi anlatır mı?
Çocuk sahibi olan bir kadın olarak korunmanın ilişki sırasında en çok erkeğe düştüğünü biliyorsundur. Çocuk istemese ne kadınla birlikte olurdu ne bu çocuk plansız olurdu.
Kocan iğrenç bir baba ve eşmiş, boşanmış, gitmiş tekrar bunu eş ve baba yapmışsın. Eminim sorunlu olan kadındır. Kadın yine akıllı davranıp boşanmış. Sen hala bu iğrenç adamın eve gelmesini bekliyorsun.
Evet ikimizin çocuğu. Onun çocuğunu tanımıyorum çünkü eski eşi hamile iken boşanmış ve çocuğu görmemiş yillarca. Şimdi kendi istegiyle görmeye basladiÇocuğunu neden tanimiyorsunuz ? Sizin çocuğunuz ikinizin mi ? Hayatında başka biri olabilir gibi daha doğrusu bu herif evlilik adamı değil.
Korkunç bir insanmışBelki haklısın ama çocuğu hiç istememiş kadına da bunu söylemiş. Kadında psikolojik/ sağlık sorunlarından ötürü tekrar anne olamam düşüncesiyle doğurmuş. Babası da yıllarca maddi olarak ihtiyaçlarını sağlamış ama görmemiş. Ama artık kendisi istedi görmek
Böyle adama güvenip evlenmen helal olsun.Evet nikahlı eşim. Eski eşi hamile yken boşanmış. Eşim çocuğu istememiş kadında psikolojik sağlık sorunlarından ötürü bir daha anne olamam düşüncesiyle doğurmuş. Eşim kendisi görmüyordu çocuğunu ben nasıl göreyim ?
Evet nikahlı eşim. Eski eşi hamile yken boşanmış. Eşim çocuğu istememiş kadında psikolojik sağlık sorunlarından ötürü bir daha anne olamam düşüncesiyle doğurmuş. Eşim kendisi görmüyordu çocuğunu ben nasıl göreyim ?
Valla adamın baba olası yok zorla baba yapiyorsunuz, baba olunca da değişiyor adam ilk karısıni bıraktığı gibi sıra sizde.Evet ikimizin çocuğu. Onun çocuğunu tanımıyorum çünkü eski eşi hamile iken boşanmış ve çocuğu görmemiş yillarca. Şimdi kendi istegiyle görmeye basladi
Görmemenin pişmanlığını yaşıyor. Bir süredir üzülüp agliyordu. Görmeye başladı.Şimdi kadının psikolojik sorunları varmı bilmem ama eşinizin var gibi görünüyor. Kendi çocuğunu bile görmeyen bir adam bana göre büyük sorunlu kişidir. Böyle bir kişi ile evlenmek çok büyük cesaret.
Akıllanmıyorsa def et gitsin, inşallah çalışıyorsundurO gece hayatımda ilk defa onu eve almadım. Ve soylediklerinizi ben aynen söyledim.
O beni bırakmak istemiyor ben istiyorum bu yaşanılanlar beni çok yıprattı. Benim çocuğuma baba olarak çok ilgili çok düşkün.Valla adamın baba olası yok zorla baba yapiyorsunuz, baba olunca da değişiyor adam ilk karısıni bıraktığı gibi sıra sizde.
Memurum sorun yok. Kimseye muhtaç değilimAkıllanmıyorsa def et gitsin, inşallah çalışıyorsundur
Hiç inandırıcı hisler bırakmadı bende bu durum. Anneyle yeniden görüşmeye başlamış olmasınGörmemenin pişmanlığını yaşıyor. Bir süredir üzülüp agliyordu. Görmeye başladı.
Hiç kusura bakmayın da siz öyle görmek istediğiniz için goruyorsunuz ilk cocuguna olmayan merhameti sizden olan çocuğa mi var ? Boşanmak istiyorsanız konuyu sakız edip yüz göz olmayın tek taraflı da dava açılıyor.O beni bırakmak istemiyor ben istiyorum bu yaşanılanlar beni çok yıprattı. Benim çocuğuma baba olarak çok ilgili çok düşkün.
Heemn ağlıyorlar ne hikmetse.Hiç inandırıcı hisler bırakmadı bence bu durum. Anneyle yeniden görüşmeye başlamış olmasın
Yok o konu da eminim. O kadınla gorusmedigine.Hiç inandırıcı hisler bırakmadı bende bu durum. Anneyle yeniden görüşmeye başlamış olmasın
Hamileligimin 9. Ayında uygulamalardan bazı insanlarla konuştuğunu yazıştığını yakaladım. Pisman oldu özür diledi etti ama artık güvenimi kaybetti incindim bir kere.
Logusayken hiç özel ilgilenmedi bile. İlk 1.5 ay calismamasina evde olmasına rağmen gece bir kere bile kalkmadı bana yardımcı olmadı. Ve bunu erkek arkadaşının önünde kendini savunurken söylediği cümleyle beni tamamen yaraladı... "Ne yapacaktım gece kalkıp memeni çocuğun ağzına mı verecektim... "
Güvencem var 11 yıllık memurum, ailem her kararimda arkamda... Çocuğuma değil nene dede, anne baba olacak kadar sevgi dolular.. bana her zaman diyorlar ne karar verirsen yanindayiz ama kendini hasta etme yıpratma tek isteğimiz bu...
Alkol içilen bir anda üstüne vazife olmayan konularda kardeşimin üstüne yürüdü vurmaya kalktı eliyle. Ve ailemle ilgili kardeşime yalan yanlış şeyler konuştu. Kardeşim onu silerken benide böyle kalitesiz biriyle evliyse ablam ablamla da konuşmam diyor
Ben artık çekip gideceğim dedim kendisine. Bana saçmalama seni seviyorum çözeriz nereye gidiyorsun diyeceğine, saçmalama bu karda kışta nereye gideceksin dediçok kırgınım. Ve beni sanki sevmiyor artık. Ben olsam asla böyle bir cevap vermem sahip çıkarım sevgimi anlatırım...yanılıyor muyum
Sakız etmeyi düşünmüyorum. Kendisi de yapışkan biri dğl belalı vs değil. Sadece istemiyor boşanmak. Sözde üzülüyor sözde pişman. Ama ben hissetmiyorumHiç kusura bakmayın da siz öyle görmek istediğiniz için goruyorsunuz ilk cocuguna olmayan merhameti sizden olan çocuğa mi var ? Boşanmak istiyorsanız konuyu sakız edip yüz göz olmayın tek taraflı da dava açılıyor.
Getirsin arada size de çocukla hiç görüşmemiş kardeşiyle de tanıştırsın bu ne böyleGörmemenin pişmanlığını yaşıyor. Bir süredir üzülüp agliyordu. Görmeye başladı.
Yemin ediyorum ki gözüm çok açık. Neyi bekledigimi anlamıyorummmmmOlmuyorsa olmuyordur.
Yazık ediyorsunuz kendinize.
O canım cicim günlerindeki duyguları yeniden yakalamak için bir umut bekliyorsunuz, ama gerçek hayatta adamın boyaları döküldükçe dökülüyor, altından beş para etmez bir insan çıkıyor.
Gözünüzü açıp yanlış bir evlilik yaptığınız gerçeği ile bir yüzleşebilseniz keşke.
Bir tane ömrümüz var, giden günün tekrarı yok. Ömrünüzü bu ilişkide tükettiğinize değer mi?
Söyledim. Ama çocuk evli ve çocuklu olduğunu bile bilmiyor olabilir. Doğru zamanı bekliyormus önce kendi kaynasip ona anlatacakmisGetirsin arada size de çocukla hiç görüşmemiş kardeşiyle de tanıştırsın bu ne böyle